• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه ۲نفر به هم وکالت تام بدن، از نظر قانونی چی میشه؟ این میره همه‌ی اموال اون و میزنه به اسمش، بعد اون میاد همین کار و تکرار میکنه و تا ابد این موضوع ادامه پیدا میکنه؟

اگه ۲نفر به هم وکالت تام بدن، از نظر قانونی چی میشه؟ این میره همه‌ی اموال اون و میزنه به اسمش، بعد اون میاد همین کار و تکرار میکنه و تا ابد این موضوع ادامه پیدا میکنه؟
علی الاصول میتونن این کارو بکنن، ولی بیشتر اموال سند دارن، و سند در هر لحظه دست یکیشونه، مگه این که اون یکی بره سند قبلی رو باطل کنه و سند جدید بگیره که کلی دردسر و استعلام داره.

یا این که هر کدوم بزنه به نام خودش بعد سندو بده دست اون یکی، اون بزنه به نامش و...

چطور میشه طی الارض کرد؟!:-"میدونم که سوال خیلیییی مفصلیه ولی واقعا دوس دارم درباره ش اطلاعات موثق گیر بیارم:-?

چرا قسمت سر کبریت های قدیمی بنفش بوده ولی الان قرمزه؟
مواد و ترکیبات متفاوتی استفاده میکنن یا صرفا بحث سلیقه بوده؟ :-"
برای اولین بار همین چن روز پیش از این سر بنفش ها دیدم هنوزم تولید میشن

چیشد که چایی وارد ایران شد و جای قهوه رو گرفت ؟
شاید این ذهنیت منه کسی اطلاعات بیشتری داره؟

کتاب هایی هستند که پولین کتاب صوتیشون پادکست رایگان منتشر شده خب چطوریه؟
یا یه مجموعه ای پولش رو داده به هزینه خودش صوتی ش کنن یا غیر قانونیه مثلاً اپلیکیشن هایی مثل نوار و اینا که قانونی ان خودشون یه تعداد کتاب رو رایگان میذارن بیشتر کار تبلیغ رو براشون میکنه طبیعتاً پول اون کتاب برمیگرده بهشون و بیشتر ولی کانالای تلگرام خیلیا غیر قانونی میذارن

برای اولین بار همین چن روز پیش از این سر بنفش ها دیدم هنوزم تولید میشن

چیشد که چایی وارد ایران شد و جای قهوه رو گرفت ؟
شاید این ذهنیت منه کسی اطلاعات بیشتری داره؟
من این مطلب رو چند وقت پیش خوندم احتمالا تا حدی جواب سوالت رو بده نویسنده ش هم نویسنده ی کتاب " چای در ایران به روایت عکس های تاریخی " هست که اگه دوست داشتی بیشتر بدونی میتونی اون کتابو بخونی .

• دابل‌لایک
امتیازات: amir_
چطور میشه طی الارض کرد؟!:-"میدونم که سوال خیلیییی مفصلیه ولی واقعا دوس دارم درباره ش اطلاعات موثق گیر بیارم:-?
سلام
تو کتاب سه دقیقه در قیامت خونده بودم که اگر یک انسان به مدت چهل روز هیچ گناهی نکنه، یکم ابه اون قابلیت های ماورایی(مثل چشم برزخی یا همین طی الارض و...) دست پیدا میکنه، شاید این شکلی بشه :)

تو اخبار مسابقات جهانی کشتی‌فرنگی می‌خوندم که کشتی‌گیر بلغارستان موفق شد کشتی‌گیر اسرائیل رو حذف کنه و حریف کشتی‌گیر ایران بشه و نفس راحتی کشیدن از این که کشتی‌گیر کشورمون الکی حذف نمیشه.

سوالم درباره‌ی علت این سیاست عدم بازی با نماینده‌های اسرائیله و نمی‌دونم تاپیک مخصوصی براش هست یا نه اما اومدم این‌جا بپرسم:

مگه هدف این‌ها از به اصطلاح «تحریم» نماینده‌های اسرائیل و بازی نکردن با اونا، اعلام این باور نیست که ما کشورتون رو به رسمیت نمی‌شناسیم و شما بدید و اَخید و ... ؟ خب عملاً با بازی نکردن با اسرائیلی‌ها دارن مسیر رو براشون هموارتر می‌کنن که ساده‌تر به مدال برسن که.
بهتر نبود اگر باهاشون بازی میشد و اونا رو با قاطعیت شکست می‌دادن تا بهشون نشون بدن که برتر هستن؟ این موضع «من باهات بازی نمی‌کنم/قهرم» خیلی عجیب و بی‌معنیه چون دقیقاً داری به کسی که قبولش نداری امتیاز راحت و رایگان میدی.

تو اخبار مسابقات جهانی کشتی‌فرنگی می‌خوندم که کشتی‌گیر بلغارستان موفق شد کشتی‌گیر اسرائیل رو حذف کنه و حریف کشتی‌گیر ایران بشه و نفس راحتی کشیدن از این که کشتی‌گیر کشورمون الکی حذف نمیشه.

سوالم درباره‌ی علت این سیاست عدم بازی با نماینده‌های اسرائیله و نمی‌دونم تاپیک مخصوصی براش هست یا نه اما اومدم این‌جا بپرسم:

مگه هدف این‌ها از به اصطلاح «تحریم» نماینده‌های اسرائیل و بازی نکردن با اونا، اعلام این باور نیست که ما کشورتون رو به رسمیت نمی‌شناسیم و شما بدید و اَخید و ... ؟ خب عملاً با بازی نکردن با اسرائیلی‌ها دارن مسیر رو براشون هموارتر می‌کنن که ساده‌تر به مدال برسن که.
بهتر نبود اگر باهاشون بازی میشد و اونا رو با قاطعیت شکست می‌دادن تا بهشون نشون بدن که برتر هستن؟ این موضع «من باهات بازی نمی‌کنم/قهرم» خیلی عجیب و بی‌معنیه چون دقیقاً داری به کسی که قبولش نداری امتیاز راحت و رایگان میدی.
اره ولی اگه ببازیم خیلی خیطه=))

یک اصل در باب رژیم:در هر مسئله ای بدترین تاکتیک رو پیش میگیره.
اصلا با اینکار داری میگی من نمیتونم با اسرائیلیه مسابقه بدم،خب اگر ما نیرومندیم خب شکستشون میدیم.
بعد یکی نیست بگه اخه احمقا،نمایش تا کجا؟همش اقدامات نمایشی،همش بچه بازی.نتیجش شده اینکه مدال به اسرائیل میرسه و ورزشکار ما که میتونست مدالو بگیره نگرفت.
بعد حالا بازی کنی و ببازی چی میشه "ارکان نظام"(ای تف تو اون ارکانتون)به خطر میافته؟یا ((ارزش))هاتون؟
همه کارشون حماقت،همه کارشون خریت.

اره ولی اگه ببازیم خیلی خیطه=))
خب اصلاً ببازن مگه اهمیتی داره؟ بازیه دیگه.
تازه ما فکر کنم تقریباً تو تموم رشته‌ها از اسرائیل بهتریم‌. تیم فوتبالمون بهتره، کشتیمون بهتره، شطرنج‌بازامون هم بوریس گلفاند رو فاکتور بگیری بقیه شطرنج‌بازای اسرائیلو راحت می‌برن.

یک اصل در باب رژیم:در هر مسئله ای بدترین تاکتیک رو پیش میگیره.
اصلا با اینکار داری میگی من نمیتونم با اسرائیلیه مسابقه بدم،خب اگر ما نیرومندیم خب شکستشون میدیم.
بعد یکی نیست بگه اخه احمقا،نمایش تا کجا؟همش اقدامات نمایشی،همش بچه بازی.نتیجش شده اینکه مدال به اسرائیل میرسه و ورزشکار ما که میتونست مدالو بگیره نگرفت.
بعد حالا بازی کنی و ببازی چی میشه "ارکان نظام"(ای تف تو اون ارکانتون)به خطر میافته؟یا ((ارزش))هاتون؟
همه کارشون حماقت،همه کارشون خریت.
متأسفانه با این کار قشنگ دارن به «دشمن»شون سرویس میدن :‌)))

اقا یک سوالی چرا بعضیا اینقدر اصرار دارن بعضی کلمات رو اشتباه بنویسن؟ احساس شاخ بودن میکنن؟ مد شده؟ باکلاسه؟ کدومش واقعا؟؟

مثلا میگن: صلام - خبی؟ - عارع - عانلاین - حتا

حالا مثلا بعضی کلمات رو کامل نمی نویسن مثلا:شرو=شروع/هنوز=هنو که خودم بعضی اوقات اینکارو میکنم:D:D

نمیدونم جداً سوالی بود یا نه:D

مثلا میگن: صلام - خبی؟ - عارع - عانلاین - حتا
از نظر من اینا ناشی از فازِ بیش از حدن؛ اینجور افراد تلاش میکنن که خودشونو شاخ و خفن نشون بدن:-"(فارغ از عادت و...)
اینو توی بعضی از نوجوونای ۱۳_۱۷ ساله میشه پیدا کرد
یه فرد مثلا ۳۰ ساله نمیاد اینجوری تایپ کنه.(حداقلش من ندیدم)
و اینکه خودمم بدم میاد از اینجور تایپ کردنا
حالا مثلا بعضی کلمات رو کامل نمی نویسن مثلا:شرو=شروع/هنوز=هنو که خودم بعضی اوقات اینکارو میکنم:D:D
اینا با اونا فرق دارن
مثل (اومدین) و (آمده‌اید) یا (یک روز) و (یه روز)

این فقط نظر شخصی منه. شاید اشتباه باشه

یه سوال
چند سال پیش یه سر دوش خریدیم که با آب سرد نور آبی میداد، ولرم رنگ سبز و آب گرم رنگ قرمز. بعد چند وقت هم خراب شد دیگه نور نداد :/
کسی طرز کارش رو میدونه؟ لطفا توضیح بدید.

یه سوال
چند سال پیش یه سر دوش خریدیم که با آب سرد نور آبی میداد، ولرم رنگ سبز و آب گرم رنگ قرمز. بعد چند وقت هم خراب شد دیگه نور نداد :/
کسی طرز کارش رو میدونه؟ لطفا توضیح بدید.
ممنون:Rose:
سنسور حرارتی دارن و طبق دمای اب رنگ نور عوض میشه
عملکردشم مثل بقیه سنسور هاست دیگه یه محرک براش تعیین میشه و یه پاسخ ولی اگه نحوه کار سنسور حرارتی رو به طور دقیق میخوای یاد ندارم:‌-"

Back
بالا