- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
چرا رمز چت روم 2 عه؟؟؟؟؟؟؟
خیلی برام سواله واقعا.
چرا یک نیست ؟
چرا سه نیست؟
خیلی برام سواله واقعا.
چرا یک نیست ؟
چرا سه نیست؟
چی هه داوش؟قضیه نائنگی میقولی چیه؟ دارم دیوونه میشم
والا خودمم نمیدونم. هی تلگرام پر گیف نائنگی میقولی؟ هست :/چی هه داوش؟
وقتی بفهمم اون مرد ورزشکاره به <<نخوندم>> چه ربطی داره اینم میفهمموالا خودمم نمیدونم. هی تلگرام پر گیف نائنگی میقولی؟ هست :/
اها یه چیز دیگه. قضیه کرج چیه؟ تاجایی که پرس و جو کردم به معنای همدلی و توافق و ایناست :/ مثلا یه استیکر هست دونفر باهم دارن دست میدن با کپشن کرج :/
منظورت از اعتبار چیه؟نمیدونستم کجا بپرسم درنتیجه اینجا میپرسم:)
گواهی نامه مکتب خونه اعتباری داره که به خاطرش پول بیشتری پرداخت بشه؟ ارزشش رو داره؟ آیا بعدا به درد میخوره؟
منظورم برای رزومه و اینجور چیزها بود، مرسیییی*_____*منظورت از اعتبار چیه؟
مدرکش رو میتونی بهش استناد کنی اگه جایی ازت بخوان یعنی یه لینک اعتبارسنجی(؟) یه همچین چیزی داره که میتونی ادعا کنی معتبره.
برای یه رزومه ای بخوای بگی من دوره ی این مهارت رو گذروندم خب اگه تاییدیه بخوان میتونی اینو نشونشون بدی.
من همین چند وقت پیش فهمیدم خاکبرسری بوده.قضیه نائنگی میقولی چیه؟ دارم دیوونه میشم
غده تولید اشک ندارن؟نميدونم والا :/
مردا بی احساسن؟ زشته گريه کنن؟ -__-
من سرچ کردم دیدم مثل اینکه جناب خان واسه نشون دادن لوس حرف زدن جوانان امروزی واسه طنز و خنده گفته. چیز خاک بر سری ندیدم. بیا همین طوری فکر کنیم، قشنگترهمن همین چند وقت پیش فهمیدم خاکبرسری بوده.
و تازه چقددددد من از اون گیف ها استفاده کردم، گفتم نائنگی بقول، اصراااار کردم
حکایت خر برفت و خر برفته
کجا دقیقا؟چطوری داخل پاسخ ها عکس میزارید؟
(نخندید واقعا نمیدونم)
فهمیدمکجا دقیقا؟
چون بی ناموسنچرا بعضی معلما انقدر بی ناموسن
چون سخته.. ولی سعی کن بفهمی.. متاسفانه اگه بخوای درس بخونی دست کم تا دوازدهم داریش مقتدر در کنارتچرا من زیست نمیفهمم؟
چون دخترا نباید بلند بخندن..چرا مرد نباید گریه کنه؟
پژوهشگران سال تولد عیسی مسیح رو به صورت تقریبی، آغاز تاریخ میلادی میدونن و در واقع سال تولد عیسی مسیح طبق اسامی پادشاهانی که در انجیل اومده، چیزی حدود ۴ تا ٨ سال قبل از آغاز تاریخ میلادی به رسمیت شناخته شدهی فعلی هست.الان دقت کردم، دیدم تولد عیسی مسیح 4 B.C عه، یعنی ۴ سال پیش از کرایست! چرا؟
این بخشیش به خاطر روایات مختلف اناجیل مختلفه. توی اناجیل مختلف تاریخ تولد عیسی مسیح بعضو فرق داره. اما خب یکسری پژوهش گران مسیحی و اکثرا کاتولیک میگن که تاریخ اصلی تولد عیسی مسیح 4 سال قبل از شروع تاریخ میلادیه.پژوهشگران سال تولد عیسی مسیح رو به صورت تقریبی، آغاز تاریخ میلادی میدونن و در واقع سال تولد عیسی مسیح طبق اسامی پادشاهانی که در انجیل اومده، چیزی حدود ۴ تا ٨ سال قبل از آغاز تاریخ میلادی به رسمیت شناخته شدهی فعلی هست.