سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چقدر خوب و کامل توضیح دادی.
راجع به مورد اول که بحث هزینه‌ش شد، خب پول بیمه‌ای که بعد فوت اون همه مسافر باید از طرف شرکت هواپیمایی به خونواده‌هاشون پرداخت بشه، کمتر از هزینه‌ی اجرایی اون ایده‌ست؟ از اون طریق شاید بشه جبران کرد. یا لااقل همین ایده رو تغییراتی روش اعمال کنن که هم با علم هوافضا و فیزیک و ... مغایرتی نداشته باشه و هم قابلیت اجراپذیری پیدا کنه. مطمئناً راهی وجود داره.
ایده‌ی دوم هم جالب بود، اما همون‌طور که بهش اشاره کردی خامه. امیدوارم که مثلاً در ساخت چتر بالستیک به پیشرفت‌هایی برسن که بتونن از یه جنسی بسازن که با اندازه‌ی کم هم بتونه وزن کابین رو تحمل کنه.

چرا من با هر چیز کوچیکی احساساتی میشم و گریه میکنم؟

چرا بعد هر اتفاق خوبی یه اتفاق بد میفته

چرا هروقت فقیر و نیازمند میبینم پول خرد ندارم

چرا سوالام وقتی میام اینجا یادم میره؟😂

پاسخ : سوالات تصادفی

تو دانشگاه هر روز موجودی رو میبینم که شبیه مارمولکه، از مارمولک بزرگتر ولی نه به اندازه تسماح یا سوسمار. همیشه هم یادم میره فکر کنم واقعا چی هستن این جانورا!
بهشون میگن بزمجه طرفای خوزستان زیاد هست

پاسخ : سوالات تصادفی

من راجب نحوه ی زندگی اسکیموها و عشایر سوال دارم. بشدتتت هم ذهنمو گاهی مشغول میکنه! کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره لطفا. جدی جدی همه تو یه چادر میخوابن؟! همه ینی؟ مثلا یه خانواده حداقل چار نفری همه باهم تو یه چادر؟ بعد حموم کجا میرن؟ دستشویی چی؟ کلا بهداشت و رعایت میکنن؟ ازین سوالا :)) درگیره ذهنم واقعا://
در پاسخ به این سوال باید بگم که چادر اونا فرق داره بزرگتره و بله باهم یجا زندگی میکنن حموم رو نمیدونم کجا میرن ولی دیگه یجایی درست کردن که برن دستشویی ، خلاصه زندگی میکنن دیگه

چرا من زیست نمیفهمم؟
منم دقیقاً همین مشکلو دارم و هیچ از زیست سردرنمیارم؛ درصدِ ۴٪ من تو کنکور هم گواه بر اینه. :‌))
اما علتش رو که پیگیری کردم متوجه شدم کلاً علومِ تجربی رو همون‌طور که از اسمش پیداست باید با تجربه آموخت، باید عملی و تو محیط آزمایشگاه و اتاق تشریح و ... فراش گرفت. بخوای صرفاً از رو کتاب بخونیش خیلی مشکله و برای افرادی مثل من که حافظه‌ی ضعیفی دارن تقریباً یادگیریش غیرممکنه.

گلوبالیست ها کیند؟ هدفشون چیه؟ میفهمما ولی متوجه نمیشم

چرا ادما باید برای ادامه تحصیل در خارج از کشور پول به ایران پرداخت کنند؟ برای همه‌ی رشته‌هاست؟ اصلا جریانش چیه؟

این وثیقه برای خروج از کشور رشته‌های مربوط به علوم‌پزشکی با چه هدفی اعمال شده؟ و جریان این هم چیست؟

این وثیقه برای خروج از کشور رشته‌های مربوط به علوم‌پزشکی با چه هدفی اعمال شده؟ و جریان این هم چیست؟
به دلیل کمبود شدید پزشک با توجه به اینکه تعداد زیادیشون از ایران چنین وثیقه ای اعمال شده با این هدف که مهاجرت رو براشون سخت تر کنه و در نتیجه تا حدی از معضل کمبود پزشک در ایران کم بکنه.نمیدونم در مورد بقیه رشته ها هم اعمال میشه یا نه،اگه برای همه اعمال نشه تاثیرش رو اونطور که باید نمیذاره.

به دلیل کمبود شدید پزشک با توجه به اینکه تعداد زیادیشون از ایران چنین وثیقه ای اعمال شده با این هدف که مهاجرت رو براشون سخت تر کنه و در نتیجه تا حدی از معضل کمبود پزشک در ایران کم بکنه.نمیدونم در مورد بقیه رشته ها هم اعمال میشه یا نه،اگه برای همه اعمال نشه تاثیرش رو اونطور که باید نمیذاره.
حتی اگه شخص نخواد جایی ادامه تحصیل بده و فقط بره اونجا زندگی کنه هم باید پول بده؟
چقدر مزخرف اخه!

حتی اگه شخص نخواد جایی ادامه تحصیل بده و فقط بره اونجا زندگی کنه هم باید پول بده؟
چقدر مزخرف اخه!
برای ادامه تحصیل که باید پول رو به خود اون دانشگاه مقصد داد،این به چنین معنائیه که اگر فرضا در یک دانشگاه ایران پزشکی خوندید اگر بخواید خارج از ایران کار و زندگی کنید این وثیقه براتون اعمال میشه.البته از جزئیاتش اطلاعی ندارم و همچنین نمیدونم محدود به پزشکیه یا نه.

• لایک
امتیازات: D3la
برای ادامه تحصیل که باید پول رو به خود اون دانشگاه مقصد داد،این به چنین معنائیه که اگر فرضا در یک دانشگاه ایران پزشکی خوندید اگر بخواید خارج از ایران کار و زندگی کنید این وثیقه براتون اعمال میشه.البته از جزئیاتش اطلاعی ندارم و همچنین نمیدونم محدود به پزشکیه یا نه.
خیلی ممنونم

Back
بالا