سوالات تصادفی

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
همیشه از بچگی تا الان برام سوال بود که چرا هواپیماها یک مَفَری رو طراحی نمی‌کنن تا زمانی که دارن سقوط می‌کنن، همه ایجکت‌شدگان با چتر نجات خودشونو به پایین پرت کنن تا لااقل شانس زنده موندن پیدا کنن؟ درسته هیچکسی آموزش چتربازی ندیده و شرایط سقوط هم شرایط بغرنجیه و ... اما واقعاً چرا پس از سقوط تمام +۱۶۰ مسافر باید محکوم به مرگ باشن؟ راهی برای فرار نیست؟
@Tomcat 14 شما که تو کار هوافضایی علتش رو می‌دونی؟

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
چقدر خوب و کامل توضیح دادی.
راجع به مورد اول که بحث هزینه‌ش شد، خب پول بیمه‌ای که بعد فوت اون همه مسافر باید از طرف شرکت هواپیمایی به خونواده‌هاشون پرداخت بشه، کمتر از هزینه‌ی اجرایی اون ایده‌ست؟ از اون طریق شاید بشه جبران کرد. یا لااقل همین ایده رو تغییراتی روش اعمال کنن که هم با علم هوافضا و فیزیک و ... مغایرتی نداشته باشه و هم قابلیت اجراپذیری پیدا کنه. مطمئناً راهی وجود داره.
ایده‌ی دوم هم جالب بود، اما همون‌طور که بهش اشاره کردی خامه. امیدوارم که مثلاً در ساخت چتر بالستیک به پیشرفت‌هایی برسن که بتونن از یه جنسی بسازن که با اندازه‌ی کم هم بتونه وزن کابین رو تحمل کنه.

ola_bilar

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق اردبیلی
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
چرا من با هر چیز کوچیکی احساساتی میشم و گریه میکنم؟

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404

Bk_201

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
دیگه سمپاد نیستم
شهر
به شما ربطی نداره
سال فارغ التحصیلی
1404
چرا بعد هر اتفاق خوبی یه اتفاق بد میفته

Bk_201

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
دیگه سمپاد نیستم
شهر
به شما ربطی نداره
سال فارغ التحصیلی
1404
چرا هروقت فقیر و نیازمند میبینم پول خرد ندارم

zeynabgol

به گِلِ انجمن نِشَسته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1404

Flora

Me!
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
چرا سوالام وقتی میام اینجا یادم میره؟😂

*100RA*

لنگر انداخته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
MD
شهر
TBZ/M2B
سال فارغ التحصیلی
1404
پاسخ : سوالات تصادفی

تو دانشگاه هر روز موجودی رو میبینم که شبیه مارمولکه، از مارمولک بزرگتر ولی نه به اندازه تسماح یا سوسمار. همیشه هم یادم میره فکر کنم واقعا چی هستن این جانورا!
بهشون میگن بزمجه طرفای خوزستان زیاد هست

*100RA*

لنگر انداخته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
MD
شهر
TBZ/M2B
سال فارغ التحصیلی
1404
پاسخ : سوالات تصادفی

من راجب نحوه ی زندگی اسکیموها و عشایر سوال دارم. بشدتتت هم ذهنمو گاهی مشغول میکنه! کسی اطلاعاتی داره در اختیارم بذاره لطفا. جدی جدی همه تو یه چادر میخوابن؟! همه ینی؟ مثلا یه خانواده حداقل چار نفری همه باهم تو یه چادر؟ بعد حموم کجا میرن؟ دستشویی چی؟ کلا بهداشت و رعایت میکنن؟ ازین سوالا :)) درگیره ذهنم واقعا://
در پاسخ به این سوال باید بگم که چادر اونا فرق داره بزرگتره و بله باهم یجا زندگی میکنن حموم رو نمیدونم کجا میرن ولی دیگه یجایی درست کردن که برن دستشویی ، خلاصه زندگی میکنن دیگه

*100RA*

لنگر انداخته
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
MD
شهر
TBZ/M2B
سال فارغ التحصیلی
1404
نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0
چرا من زیست نمیفهمم؟
منم دقیقاً همین مشکلو دارم و هیچ از زیست سردرنمیارم؛ درصدِ ۴٪ من تو کنکور هم گواه بر اینه. :‌))
اما علتش رو که پیگیری کردم متوجه شدم کلاً علومِ تجربی رو همون‌طور که از اسمش پیداست باید با تجربه آموخت، باید عملی و تو محیط آزمایشگاه و اتاق تشریح و ... فراش گرفت. بخوای صرفاً از رو کتاب بخونیش خیلی مشکله و برای افرادی مثل من که حافظه‌ی ضعیفی دارن تقریباً یادگیریش غیرممکنه.

D3la

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1400
گلوبالیست ها کیند؟ هدفشون چیه؟ میفهمما ولی متوجه نمیشم

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
neverwhere
سال فارغ التحصیلی
1400
چرا ادما باید برای ادامه تحصیل در خارج از کشور پول به ایران پرداخت کنند؟ برای همه‌ی رشته‌هاست؟ اصلا جریانش چیه؟

این وثیقه برای خروج از کشور رشته‌های مربوط به علوم‌پزشکی با چه هدفی اعمال شده؟ و جریان این هم چیست؟

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
این وثیقه برای خروج از کشور رشته‌های مربوط به علوم‌پزشکی با چه هدفی اعمال شده؟ و جریان این هم چیست؟
به دلیل کمبود شدید پزشک با توجه به اینکه تعداد زیادیشون از ایران چنین وثیقه ای اعمال شده با این هدف که مهاجرت رو براشون سخت تر کنه و در نتیجه تا حدی از معضل کمبود پزشک در ایران کم بکنه.نمیدونم در مورد بقیه رشته ها هم اعمال میشه یا نه،اگه برای همه اعمال نشه تاثیرش رو اونطور که باید نمیذاره.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
neverwhere
سال فارغ التحصیلی
1400
به دلیل کمبود شدید پزشک با توجه به اینکه تعداد زیادیشون از ایران چنین وثیقه ای اعمال شده با این هدف که مهاجرت رو براشون سخت تر کنه و در نتیجه تا حدی از معضل کمبود پزشک در ایران کم بکنه.نمیدونم در مورد بقیه رشته ها هم اعمال میشه یا نه،اگه برای همه اعمال نشه تاثیرش رو اونطور که باید نمیذاره.
حتی اگه شخص نخواد جایی ادامه تحصیل بده و فقط بره اونجا زندگی کنه هم باید پول بده؟
چقدر مزخرف اخه!

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
حتی اگه شخص نخواد جایی ادامه تحصیل بده و فقط بره اونجا زندگی کنه هم باید پول بده؟
چقدر مزخرف اخه!
برای ادامه تحصیل که باید پول رو به خود اون دانشگاه مقصد داد،این به چنین معنائیه که اگر فرضا در یک دانشگاه ایران پزشکی خوندید اگر بخواید خارج از ایران کار و زندگی کنید این وثیقه براتون اعمال میشه.البته از جزئیاتش اطلاعی ندارم و همچنین نمیدونم محدود به پزشکیه یا نه.

خاکی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی 1
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1
  • لایک
امتیازات: D3la
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
neverwhere
سال فارغ التحصیلی
1400
برای ادامه تحصیل که باید پول رو به خود اون دانشگاه مقصد داد،این به چنین معنائیه که اگر فرضا در یک دانشگاه ایران پزشکی خوندید اگر بخواید خارج از ایران کار و زندگی کنید این وثیقه براتون اعمال میشه.البته از جزئیاتش اطلاعی ندارم و همچنین نمیدونم محدود به پزشکیه یا نه.
خیلی ممنونم

بالا