سوالات تصادفی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا همیشه محرم قبل اتفاقه یعنی چرا قبل اینکه امام حسین به شهادت برسه وفات میگیریم بعد فرداش تامام تامام؟
(این همیشه برام سوال بوده مثلا وقتی یکی زندست و اصلا معلوم نیست بمیره براش وفات میگیریم؟)
حقیقتا محرم و صفر کلا ایام سوگواری شیعه هست و من سوالم اینه آیا ما باید ۶۰ روز ناراحت باشیم؟جوابی که گرفتم اینه که مستحبه که خیلی خوشحال نباشی امام حسین و یارانش مثل اعضای خانواده ات بدونی که به یکباره از دست دادی و هر قدر اون ها رو بیشتر بشناسی غمت هم بیشتر بشه و در طی این ده روز هر روزش یکی از یاران شهید میشه و بعد از دهم تا اربعین باز هم عزاداری هست بعدش هم توی صفر ایام وفات و شهادت امام های دیگری هست
ولی لحظات شادی گیر آوردی اشکالی نداره بخندی کلا هنوز برای منم عجیبه یکم که اگه آدم ۶۰ روز از ۳۶۵ روز ناراحت باشه خب ..... ولی بعضی افراد معتقدن که موجب شادی درونی میشه که دیدنی نیست و اون حزن به میزان معرفت خودت بستگی داره یه شیعه واقعی نمیتونه جلو بچه هارو بگیره که شاد نباشن چون کلا عزاداری مستحبه واجب نیست. و برای روحیه یه بچه مناسب نیست که کاملا آشنا بشه یا حالا گیر بدی چه بچه چه بزرگسال این ایام یه جنبه ایی هم که داره اینه باید تلاشت بیشتر کنی که اگر دوست داری یار امام زمان باشی انسانی ماهر و توانمند باشی براشون اینکه اگر میخوای اون فاجعه تکرار نشه و عضوی از بنی امیه نباشی آگاهیت باید افزایش پیدا کنه تا بتونی حق از باطل تشخیص بدی و نفس اماره ات باید رام کنی تا بتونی به سمت حق بری. یه جنبه دیگه هم داره که موجب یاد آوری دین میشه و عشق امام حسین باعث میشه بخوای کل سال در سفینه الحسین باشی و نماز بخونی روزه و ادای واجبات و میگن عزاداری امام حسین مستحبی است که واجبات زنده می کنه.

من هیچ تاپیکی ندیدم واسه سوالم
پس شما به مرتبطی خودتون ببخشید
کسی تجربه‌ی کلاس فن بیان داشته؟
موسسه/سایتی که معتبر و به دردبخور باشه می‌شناسین؟
جدیدا همه شدن مدرس فن بیان و زبان بدن:|

برنامه های استیکر ساز وات یه ارشیو پیشنهادی هم دارن معمولا
یا استیکرایی که بقیه ساختن و اشتراک گذاری کردن .......
فارسیها خیلی جالب نیستن،حداقل اونایی که تو پلی استورن

می خوام یاد بگیرم چه غذاهایی رو نمیشه با هم خورد یا کی باید خورد کی نباید و اینا. همچین چیزی وجود داره که ببینمش یاد بگیرم؟

می خوام یاد بگیرم چه غذاهایی رو نمیشه با هم خورد
خربزه وعسل باهم نه
اینا طب سنتیِ مثلا کتاب غذا و تغذیه یا کتاب طب الصادق که اکثر مادربزرگا دارنش.
16307574894337097610145467270231_3ecv.jpg
همون گرمی و سردی مثلا میگن
میوض سردی میاره کشمش گرمی.
یا کی باید خورد کی نباید و اینا. همچین چیزی وجود داره که ببینمش یاد بگیرم؟نمیدونم حالا من یه چیزایی که بلدم بهت میگم.
در کل در جلسات اداری نباید حتی آب هم بخوری. چون مثلا مامان من یه بار اومد آب معدنی بخوره رفت بالا دید آب گازداره :) میتونی تصور کنی چه شکلی شد. :)
حالا این‌که مبالغه بود ولی دقت کن.

شیرینی ناپلونی چون از خمیر هزارلا تشکیل شده و خمیر خیلی پوکیه خیلی میریزه.
کلا نه جایی که رودر وایسی داری بخور نه برای کسی که باهات رودربایسی داره ببر
( ولی یه بار تجربش کن خیلی شیرینی خوشمزه اییه)

هلویی ممکنه هسته جدا نباشه یهو دست نبر دو قسمتش کنی. قاچش کن.
پرتقال خوردن بگو مامانت یادت بده یکم قلق داره.
کلاهر چیزی با چاقو قسمت کن با چنگال مصرف.

چای فوت نکن چون که مکروهه و اگه اون آدم مذهبی باشه شاید گیر بده بهت.
کلا اگه با روحانی جماعت دمخور شدی غذا به اندازه دهانت سمت دهان ببر
یعنی چی؟ یعنی ساندویچ قسمت می کنی سمت دهنت میبری یباره نه کل ساندویچ ببری هی گاز بزنی
چرا؟ مکروهه
حرصُ بر روزی کم می کنه
هرچند خودم رعایت نمی کنم ولی علتش اینه.
کلا دست نبر که یه شیرینی از ته جعبه برداری یا یه میوه از ته ظرف.از جلوی خودت بردار.
-----
تجربه‌ی کلاس فن بیان داشته؟
کتاب برایان تریسی ارزون ترین راحله از فیدیبو بخرش و بیا دوتایی تمرین کنیم واقعا مهارت مهمیه.

خربزه وعسل باهم نه
اینا طب سنتیِ مثلا کتاب غذا و تغذیه یا کتاب طب الصادق که اکثر مادربزرگا دارنش.
16307574894337097610145467270231_3ecv.jpg
همون گرمی و سردی مثلا میگن
میوض سردی میاره کشمش گرمی.

در کل در جلسات اداری نباید حتی آب هم بخوری. چون مثلا مامان من یه بار اومد آب معدنی بخوره رفت بالا دید آب گازداره :) میتونی تصور کنی چه شکلی شد. :)
حالا این‌که مبالغه بود ولی دقت کن.

شیرینی ناپلونی چون از خمیر هزارلا تشکیل شده و خمیر خیلی پوکیه خیلی میریزه.
کلا نه جایی که رودر وایسی داری بخور نه برای کسی که باهات رودربایسی داره ببر
( ولی یه بار تجربش کن خیلی شیرینی خوشمزه اییه)

هلویی ممکنه هسته جدا نباشه یهو دست نبر دو قسمتش کنی. قاچش کن.
پرتقال خوردن بگو مامانت یادت بده یکم قلق داره.
کلاهر چیزی با چاقو قسمت کن با چنگال مصرف.

چای فوت نکن چون که مکروهه و اگه اون آدم مذهبی باشه شاید گیر بده بهت.
کلا اگه با روحانی جماعت دمخور شدی غذا به اندازه دهانت سمت دهان ببر
یعنی چی؟ یعنی ساندویچ قسمت می کنی سمت دهنت میبری یباره نه کل ساندویچ ببری هی گاز بزنی
چرا؟ مکروهه
حرصُ بر روزی کم می کنه
هرچند خودم رعایت نمی کنم ولی علتش اینه.
کلا دست نبر که یه شیرینی از ته جعبه برداری یا یه میوه از ته ظرف.از جلوی خودت بردار.
منظورم اینه که مثلا ما ممکنه یه بار هوس کنیم دو تا میوه رو با هم بخوریم و این دو تا با هم خوب نباشه. راجب رژیم غذایی درست می خوام بدونم چون ما همه چیو معمولا بدون حساب کتاب می خوریم و فقط مواظبیم وزنمون درست بشه. کلی عامل دیگه که حتما تو سلامتیمون نقش دارن این وسط هستن که نمی بینیم‌شون. دنبال دونستن اینام.

منظورم اینه که مثلا ما ممکنه یه بار هوس کنیم دو تا میوه رو با هم بخوریم و این دو تا با هم خوب نباشه.
همون طب سنتیه دیگه طبع غذا ها و میوه هارو یاد می‌‌گیری رعایت می‌کنی‌.
راجب رژیم غذایی درست می خوام بدونم چون ما همه چیو معمولا بدون حساب کتاب می خوریم و فقط مواظبیم وزنمون درست بشه. کلی عامل دیگه که حتما تو سلامتیمون نقش دارن این وسط هستن که نمی بینیم‌شون. دنبال دونستن اینام.
توی همون کتاب طب الصادق مطالب این مدلی نوشته.

چرا قسمت سر کبریت های قدیمی بنفش بوده ولی الان قرمزه؟
مواد و ترکیبات متفاوتی استفاده میکنن یا صرفا بحث سلیقه بوده؟ :-"

رنگشو که میتونن هر طوری بخوان دربیارن،

ولی ترکیب کبریتای قدیمی با جدیدا (کبریت توکلی بی خطر :)) ) فرق داره. قدیم فسفر سفید استفاده میکردن که باعث میشد کبریتو بتونی با هر سطح زبری روشن کنی (تام و جری رو یادته) که خب خطرناک بود چون خطر اشتعالش زیاد بود.

اگه ۲نفر به هم وکالت تام بدن، از نظر قانونی چی میشه؟ این میره همه‌ی اموال اون و میزنه به اسمش، بعد اون میاد همین کار و تکرار میکنه و تا ابد این موضوع ادامه پیدا میکنه؟

اگه ۲نفر به هم وکالت تام بدن، از نظر قانونی چی میشه؟ این میره همه‌ی اموال اون و میزنه به اسمش، بعد اون میاد همین کار و تکرار میکنه و تا ابد این موضوع ادامه پیدا میکنه؟
علی الاصول میتونن این کارو بکنن، ولی بیشتر اموال سند دارن، و سند در هر لحظه دست یکیشونه، مگه این که اون یکی بره سند قبلی رو باطل کنه و سند جدید بگیره که کلی دردسر و استعلام داره.

یا این که هر کدوم بزنه به نام خودش بعد سندو بده دست اون یکی، اون بزنه به نامش و...

چطور میشه طی الارض کرد؟!:-"میدونم که سوال خیلیییی مفصلیه ولی واقعا دوس دارم درباره ش اطلاعات موثق گیر بیارم:-?

برای اولین بار همین چن روز پیش از این سر بنفش ها دیدم هنوزم تولید میشن

چیشد که چایی وارد ایران شد و جای قهوه رو گرفت ؟
شاید این ذهنیت منه کسی اطلاعات بیشتری داره؟

کتاب هایی هستند که پولین کتاب صوتیشون پادکست رایگان منتشر شده خب چطوریه؟
یا یه مجموعه ای پولش رو داده به هزینه خودش صوتی ش کنن یا غیر قانونیه مثلاً اپلیکیشن هایی مثل نوار و اینا که قانونی ان خودشون یه تعداد کتاب رو رایگان میذارن بیشتر کار تبلیغ رو براشون میکنه طبیعتاً پول اون کتاب برمیگرده بهشون و بیشتر ولی کانالای تلگرام خیلیا غیر قانونی میذارن

برای اولین بار همین چن روز پیش از این سر بنفش ها دیدم هنوزم تولید میشن

چیشد که چایی وارد ایران شد و جای قهوه رو گرفت ؟
شاید این ذهنیت منه کسی اطلاعات بیشتری داره؟
من این مطلب رو چند وقت پیش خوندم احتمالا تا حدی جواب سوالت رو بده نویسنده ش هم نویسنده ی کتاب " چای در ایران به روایت عکس های تاریخی " هست که اگه دوست داشتی بیشتر بدونی میتونی اون کتابو بخونی .

• دابل‌لایک
امتیازات: amir_
چطور میشه طی الارض کرد؟!:-"میدونم که سوال خیلیییی مفصلیه ولی واقعا دوس دارم درباره ش اطلاعات موثق گیر بیارم:-?
سلام
تو کتاب سه دقیقه در قیامت خونده بودم که اگر یک انسان به مدت چهل روز هیچ گناهی نکنه، یکم ابه اون قابلیت های ماورایی(مثل چشم برزخی یا همین طی الارض و...) دست پیدا میکنه، شاید این شکلی بشه :)

تو اخبار مسابقات جهانی کشتی‌فرنگی می‌خوندم که کشتی‌گیر بلغارستان موفق شد کشتی‌گیر اسرائیل رو حذف کنه و حریف کشتی‌گیر ایران بشه و نفس راحتی کشیدن از این که کشتی‌گیر کشورمون الکی حذف نمیشه.

سوالم درباره‌ی علت این سیاست عدم بازی با نماینده‌های اسرائیله و نمی‌دونم تاپیک مخصوصی براش هست یا نه اما اومدم این‌جا بپرسم:

مگه هدف این‌ها از به اصطلاح «تحریم» نماینده‌های اسرائیل و بازی نکردن با اونا، اعلام این باور نیست که ما کشورتون رو به رسمیت نمی‌شناسیم و شما بدید و اَخید و ... ؟ خب عملاً با بازی نکردن با اسرائیلی‌ها دارن مسیر رو براشون هموارتر می‌کنن که ساده‌تر به مدال برسن که.
بهتر نبود اگر باهاشون بازی میشد و اونا رو با قاطعیت شکست می‌دادن تا بهشون نشون بدن که برتر هستن؟ این موضع «من باهات بازی نمی‌کنم/قهرم» خیلی عجیب و بی‌معنیه چون دقیقاً داری به کسی که قبولش نداری امتیاز راحت و رایگان میدی.

تو اخبار مسابقات جهانی کشتی‌فرنگی می‌خوندم که کشتی‌گیر بلغارستان موفق شد کشتی‌گیر اسرائیل رو حذف کنه و حریف کشتی‌گیر ایران بشه و نفس راحتی کشیدن از این که کشتی‌گیر کشورمون الکی حذف نمیشه.

سوالم درباره‌ی علت این سیاست عدم بازی با نماینده‌های اسرائیله و نمی‌دونم تاپیک مخصوصی براش هست یا نه اما اومدم این‌جا بپرسم:

مگه هدف این‌ها از به اصطلاح «تحریم» نماینده‌های اسرائیل و بازی نکردن با اونا، اعلام این باور نیست که ما کشورتون رو به رسمیت نمی‌شناسیم و شما بدید و اَخید و ... ؟ خب عملاً با بازی نکردن با اسرائیلی‌ها دارن مسیر رو براشون هموارتر می‌کنن که ساده‌تر به مدال برسن که.
بهتر نبود اگر باهاشون بازی میشد و اونا رو با قاطعیت شکست می‌دادن تا بهشون نشون بدن که برتر هستن؟ این موضع «من باهات بازی نمی‌کنم/قهرم» خیلی عجیب و بی‌معنیه چون دقیقاً داری به کسی که قبولش نداری امتیاز راحت و رایگان میدی.
اره ولی اگه ببازیم خیلی خیطه=))

Back
بالا