- نام مرکز سمپاد
- فرزانگانامین۱
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
از بین درس عمومی فقط زبانه برا 25 تیربه نقل از فاطمــــــــه :ازمون25 عمومی ها کامل هستن یا فقط زبان؟
اخه بالا صفحش نوشته باید در هر ازمون به تمامی درس های این صفحه باسخ داد.
ببین عزیزم برا آزمون 9 مرداد خودش بودجه بندی داده که فلان قسمتو بخونید و البته 10 سوال از کل کتاب میاد که مربوط به کنکورای گذشته هست و به قول خود قلمچی از کتاب زرد عمومیش میادبه نقل از فاطمــــــــه :ازمون بعد (9 مرداد) مگه کل عمومیا سوم نمیان یا اون فصلایی ک تو بودجه بندی هست؟
اگه وقت دارید خب بخونید؛چه بهتر!بار ـتون ـو برا تو ظول سال سبکتر میکنین.به نقل از آقا حمید رضا :فیزیک یک که تو برنامه ی کانون تو تابستون نیست رو بخونیم یا بزاریم برای بعد؟!
نرفتمبه نقل از مریم :اولین آزمون ـتون چهطور بود راستی؟!
چی کار ـا کردین؟!
![]()
خو احتمالا تعداد زیادی از دانشآموز ـای کلاس بخان آزمون بدن صبح ـای جمعه. با آموزشگاه یا معلم ـتون صوبت کنین که تایم کلاس ـتون ـو عوض کنن.به نقل از N@JMEH :نرفتم![]()
![]()
+من آزمون های بعدی (تابستون منظورمه) رو شاید نتونم بدم چون کلاس دارم... این خیلی بده نه؟![]()
من پیش برنداشتم به نظرم دوم بخونم خ بهتره.به نقل از @@sin :بچه ها شما پیش چی انتخاب کردید؟؟؟
به نظرتون میرسیم پیش هم بخونیم؟؟![]()
![]()
لازم نیست کاری کنیدبه نقل از افخم نیا :سلام.کسی میتونه راهانمایی کنه که اون عمومیا که که از زرد عمومی میاد رو کلن باید چجوری خوند و چیکار کرد ممنون![]()
والا یه عدّه میگن یه بار تو تابستون هم باید زد این کتاب رو کلا. من درک نکردم این کارو.به نقل از افخم نیا :سلام.کسی میتونه راهانمایی کنه که اون عمومیا که که از زرد عمومی میاد رو کلن باید چجوری خوند و چیکار کرد ممنون![]()
زرد عمومی رو جم کن بزار کنار تا یکی دو ماه مونده ب کنکوربه نقل از افخم نیا :سلام.کسی میتونه راهانمایی کنه که اون عمومیا که که از زرد عمومی میاد رو کلن باید چجوری خوند و چیکار کرد ممنون![]()
به نقل از Mortez :ولی به نظر من حتما حداقل باید 2-3 تا زرد عمومی بدن قالب کنکور بیاد دستشون!
من که آخرا متوجه شدم چی چهیزایی رو توجه نکردم و چه چیزایی رو الکی وقت تلف کردم
+ مورد دومی رو یادتون نره![]()