• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

منابع کنکور (عربی)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : منابع کنکور (عربی)

سلام ..
عربی من در حد افتضاح رو به پایین می باشد ! :D کلا هیچی ازش حالیم نیس ! :-s
کتابی سراغ دارین برا بنده که همه چی رو از سیر تاپیاز توضیح بده ؟؟
واینکه کتابی که کل کتاب عربی رو تجزیه و ترکیب کنه ؟؟ :-<

به نقل از | SAMBO_o | :
سلام ..
گاج سبز کل عربی رو تجزیه و ترکیب کرده تقریبا:دی
عربی هم لازم نیست برای خوب زدن سیر تا پیازشو بلد باشید واقعا. زیادی بلد بودنش بدتر گیج میکنه:دی شما کتاب عربی کامل گاج رو بخرید و کامل بزنید تا عید مثلا قطعا به نتیجه خیلی خوبی میرسید. کتاب عربی جامع خیلی سبز(غزال موسوی) هم خیلی خوبه یکی از این دوتا. واسه تکمیل اینا هم هروقت حس کردید دیگه خیلی خوب شدید اینا کمه براتون الگو بخرید ولی فعلا روی همینا تمرکز کنید خیلی خوب نتیجه میگیرید. و خب چون عربی جوریه که باید تقریبا روی همش تسلط داشته باشید واسه مثلا تحلیل صرفی اینا ممکنه یکم طول بکشه نتیجه بگیرید ولی عربی کنکور اینقدررر آسونه که قطعا اگه ناامید نشید نتیجه میگیرید. من خودم از سی درصد شروع کردم:))

به نقل از | SAMBO_o | :
سلام ..
خب این روشِ من بود :-"
ببین اول از این کتاب الگو ها که کلِ درسو تجزیه و ترکیب کرده بگیر, بعدش تک, تکِ درسارو تجزیه ترکیب کن واسه خودت و از رو الگو چک کن + معنی جمله های متنِ درس رو هم کامل بلد باش! خیلی تو بندِ قواعد نباش و بیشتر ترجمه ت رو قوی کن! قواعد در حدِ همون چیزی که کتابِ درسی گفته کافیه و وقتی ترجمه ت خیلی خوب بشه کم کم قواعد هم یاد میگیری ! من که خودم قواعد رو از رو کتاب درسی خوندم خیلی هم خوب بود!
+ تست های قواعد رو باید از راه ترجمه جواب بدید نه قواعد !

به نقل از BEYOND THE Infinity :
خب این روشِ من بود :-"
ببین اول از این کتاب الگو ها که کلِ درسو تجزیه و ترکیب کرده بگیر, بعدش تک, تکِ درسارو تجزیه ترکیب کن واسه خودت و از رو الگو چک کن + معنی جمله های متنِ درس رو هم کامل بلد باش! خیلی تو بندِ قواعد نباش و بیشتر ترجمه ت رو قوی کن! قواعد در حدِ همون چیزی که کتابِ درسی گفته کافیه و وقتی ترجمه ت خیلی خوب بشه کم کم قواعد هم یاد میگیری ! من که خودم قواعد رو از رو کتاب درسی خوندم خیلی هم خوب بود!
+ تست های قواعد رو باید از راه ترجمه جواب بدید نه قواعد !

لایک کیلویی واقعاً تک تک جملاتش و مهمش اینجاست که غیر این عمل کنید بشدت خسته کننده وانرژی بر می شه .

به نقل از شوکوهــ :
لایک کیلویی واقعاً تک تک جملاتش و مهمش اینجاست که غیر این عمل کنید بشدت خسته کننده وانرژی بر می شه .
چقدر جالب ک من فقط و فقط قواعد خوندم و ترجمه خیلی کم کار کردم:)) آخرشم غلط ترجمه داشتم تو کنکور:)) ولی کلا منظورم اینه که میشه از قواعد خوندنم نتیجه گرفت:-؟ ینی ترجمه از اصول قواعد حل میشه واقعا!

خیلی جالبه ترجمه رو باید با قواعد حل کنی ، قواعد هم با ترجمه! :-"
عاقا من برای قواعد علاوه بر خوده قواعد باید کلمه هم بخونم؟! کلمه های آخره کتاب خوبه؟!متن درسا هم باید ترجمه شو حفظ کرد؟! :-"

به نقل از آقا حمید رضا :
عاقا من برای قواعد علاوه بر خوده قواعد باید کلمه هم بخونم؟! کلمه های آخره کتاب خوبه؟!متن درسا هم باید ترجمه شو حفظ کرد؟! :-"
من کلمه‌های ته کتابو هم به زور میخوندم بعد سر درک مطلب دچار مشکل شدم. مخصوصا درک مطلبای کنکور(به جز امسال) یه مشت کلمه افتضاح توشه. نمیگم بشینید هر چی کلمه هست حفظ کنیدا ولی لازمه واقعا کلمه هم جدا واسه‌ش یکم وقت بذارید. من عربی همراه مهروماه داشتم کلمه‌هاش زیادی هم بود.
ترجمه کتابم لازم نیس حفظ کنید اصلا! یه سری جمله‌هاش هستن واسه مفهوم و قرابت اینایش میان آشنا باشید با اونا ولی اصلا تستای ترجمه عینا کتاب نیستن که یه وقت حفظ کردید ذهنتون میره به سمت ترجمه کتاب با اینکه فعلش یا قیدش یا هرچیش فرق میکنه بدتر میشه.

به نقل از BlueFlare :
چقدر جالب ک من فقط و فقط قواعد خوندم و ترجمه خیلی کم کار کردم:)) آخرشم غلط ترجمه داشتم تو کنکور:)) ولی کلا منظورم اینه که میشه از قواعد خوندنم نتیجه گرفت:-؟ ینی ترجمه از اصول قواعد حل میشه واقعا!

بحث هر کدومش به تنهایی نیست ، بحث اینه که بین هر دوش کدومش با صرف وقت کمتر درصد بیشتری می ده :-" دید ابزاری داریم ما :-"

اگه با بودجه بندی بخوایم بحث کنیم که با تقریب خوبی برای تست های ترجمه تنها چیزی که قاعده مند بکار میاد اینه که بدونی فعل های پشت سر هم تو "فارسی" چجور ترجمه می شه که اونم نکته ترجمه ست نه قواعد عربی :D

قواعد شرح و بسط داده شده تر برای اون دو سه تا تستِ صرفاً قواعد بکار میاد که بعد ترجمه هاست که اعلال ش مثلاً توش باشه، واسه بقیه ش که در حد قواعد نواسخ و وزن های ثلاثی مجرد/مزید و جامد و مشتق و حروف عامل میره پی کارش :D

به نقل از آقا حمید رضا :

کلاً واسه درصد بالا نمی شه قواعد و ترجمه خوندن رو تفکیک کرد از هم خیلی . دو تاش هر کدوم به تناسب نیاز بحث ؛ با تاکید بر ترجمه . واسه بقیه ش هم بالایی :D

به نقل از شوکوهــ :
بحث هر کدومش به تنهایی نیست ، بحث اینه که بین هر دوش کدومش با صرف وقت کمتر درصد بیشتری می ده :-" دید ابزاری داریم ما :-"

اگه با بودجه بندی بخوایم بحث کنیم که با تقریب خوبی برای تست های ترجمه تنها چیزی که قاعده مند بکار میاد اینه که بدونی فعل های پشت سر هم تو "فارسی" چجور ترجمه می شه که اونم نکته ترجمه ست نه قواعد عربی :D

قواعد شرح و بسط داده شده تر برای اون دو سه تا تستِ صرفاً قواعد بکار میاد که بعد ترجمه هاست که اعلال ش مثلاً توش باشه، واسه بقیه ش که در حد قواعد نواسخ و وزن های ثلاثی مجرد/مزید و جامد و مشتق و حروف عامل میره پی کارش :D
نمیدونم والا آخه من واقعا با ترجمه مشکل داشتم از طفولیتم واسه همین میگم که اصلا سمتشم نرفتم و اینکه من از عید عربی خوندن رو شروع کردم و خوب زدم:-" یعنی اصولا توی سنجشا و کانونا هم قواعد اصلا غلط نداشتم هرچی بود از مفهومای درک مطلب و ترجمه بود اگه بود.
و خب سوالم واقعا اینه که چجوری میشه قواعدو با ترجمه زد؟!
از نظر بودجه هم جفتش 8 تا تسته دیگه! و اگه نکات ترجمه رو بذاریم واقعا با قواعد برابری میکنن از نظر حجم:)) یه تست معتل رو که فاکتور بگیریم:-"

به نقل از BlueFlare :
نمیدونم والا آخه من واقعا با ترجمه مشکل داشتم از طفولیتم واسه همین میگم که اصلا سمتشم نرفتم و اینکه من از عید عربی خوندن رو شروع کردم و خوب زدم:-" یعنی اصولا توی سنجشا و کانونا هم قواعد اصلا غلط نداشتم هرچی بود از مفهومای درک مطلب و ترجمه بود اگه بود.
و خب سوالم واقعا اینه که چجوری میشه قواعدو با ترجمه زد؟!
از نظر بودجه هم جفتش 8 تا تسته دیگه! و اگه نکات ترجمه رو بذاریم واقعا با قواعد برابری میکنن از نظر حجم:)) یه تست معتل رو که فاکتور بگیریم:-"
آقا من زدم شد ! قبول ؟ :))
وقتی تو ترجمه ت خوب باشه و فقط بدونی حال چیه تمیز چیه استثنا چیه با یه نگاه تست قواعد رو میزنی :-" ساده نیست ؟ :-"
+ مثلا این تست قواعده :

کدام جمله مفعول ندارد ؟
1)مدرسه دانش آموز دارد .
2)حسین مدرسه را دوست دارم .
3)اینجا مدرسه است.

Back
بالا