behnaz81
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- شهید رجایی
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
اول ممنون واسه مشاوره ی جامعتحداقل در مورد کامپیوترش بهتر میتونم کمکت کنم ببین مسئله ی کار نیست با مسئله ی من این کارو نمیکنم تفاوت زیادی داره مسئله ی کار نیست با مسئله ی من تک بعدی بار اومدم و توانایی کار ندارم بازم فرق میکنه حالا تفاوت هاش تو چیه؟ اولی تو اینه که بله خیلیم کار هست ولی من بچه های دانشگاهای خوب رو زیاد دیدم که حاضر نیستن از شرکت های کوچیک تر و کارای حوصله سر بر تر شروع کنن تا جلو برن و فقط شرکتای تاپ رو میخوان و بعد میگن کار نیست
در مورد مدل دوم اینا دانشجوهایی هستن که فقط سرشون تو جزوه بوده و همون کدی که استاد خواسته رو زدن و ذره ای تلاش بیشتر نکردن پروژه خودشون بر نداشتن و بعد درسشون تموم میشه میبنن هیچی بلد نیستن انقدر شب امتحانی و یک بعدی و فقط برای دانشگاه درس خوندن و بلد نیستن و با مدرک حالا پر ادعا هم هستن و میگن کار نیست! من حتی بچه های کامپیوتری رو اکثرا دیدم از سال سوم میوفتن تو خط پروژه های فریلنسری و کارای کوچیک و شروع میکنن به کار
سایت کوئرا یه سایت کد زدنه یه بخش استخدام و اینا داره برو ببین چقدر شرکت هستن که درخواست دادن واسه نیروی کار حتی برو حقوق ایناشو ببین !! یادمه حتی یه زمانی دیجی کالا واسه یه زبون برنامه نویسی دنبال آدم میگشت ۵ ماه نتونست پیدا کنه کسایی بودن که بلد باشن کسایی نبودن که با کیفیت باشن آخرشم جایزه گذاشت یک میلیون تومن یک نفرو پیدا کرد ( یعنی تو بازارای اینجوری خیلی به توانایی خودت وابسته ای )
مشکل بازار کاری مثه کامپیوتر اینه که هر چقدر زحمت بکشی در میاری و رقابت توش هست اماااا بازار اشباعی نداره که بگی کار براش نیست اتفاقا کامپیوتر رو من از اون رشته هایی دیدم که خیلی بین زن و مرد تفاوت نمیذارن تو استخدامیا
× حالا بی تعارف اگه باشیم برای دبیری تو بالاخره یه مدرسه ای پیدا میکنی که بری تدریس کنی و کیفیت کارت محدودت نمیکنه از بابت درآمدت امااا اینم هست که سقف داره
× اینا رو باید در نظر بگیری که چقدر آدم رقابت طلبی هستی تو کامپیوتر یا چقدر دلت میخواد زحمت بکشی برای کارای اضافه بر دانشگاه محیط کار کدوم برات جذاب تره چون مثلا کامپیوتر کاریه که ۱۲ ساعت میشینی پای سیستمت ممکنه ۴ تا جمله بگی تو تمام مدت خیلی تفاوت داره با دبیری
× من پسر دایی ای دارم که با دکتری مربوط به عمران از دانشگاه تهران داره تدریس زبان برای بچه ها میکنه دختر خاله ای دارم که با کارشناسی معماری دانشگاه آزاد داره کار میکنه درآمدش فوق العاده بالاس این قضیه کار واقعاً به توانایی خودت ربط داره تو خیلی از رشته ها ولی تو کامپیوتر ۱۰۰ درصد توانایی هاتو خیلی باید آپدیت و تو سطح بالا نگه داری اینا رو حواست باشه
× من واقعاً شرمنده ام که میرم بالای منبر و انقدر طولانی میشه سخنرانی هام ((=
دوم من واقعا به نظر خودم می تونم پشتکار خوبی داشته باشم به شرط اینکه رشتم مورد علاقم باشه
من از الان دنبال یادگرفتن کدنویسیم و به خودم قول دادم مهم نیست چه دانشگاهی چه رشته ای برم کد نویسی رو ادامه می دم
و جدی آدمی نیستم که حداقل توی مسائل کار یا درس زود جا بزنم یه جورایی یادگرفتم که جا نزنم شاید اجتماعی آره یه کم بلنگم و اینا ولی می تونم پشتکار خیلی خوبی داشته باشم