از هر طریق دوست آشنا استاد آگهی توی اینترنت کلاسهایی ک شرکت میکنی و..از چه طریقی می تونم برم کارآموزی؟ از طریق دانشگاه؟
کلی موقعیت کارآموزی هست تو شرکت های مختلف.از چه طریقی می تونم برم کارآموزی؟ از طریق دانشگاه؟
اتفاقاً منم میخواستم برم سمت فیزیک و مهندسی(توی ارشد تغییر رشته بدم) ولی خب هرجور فکر میکردم صرف محقق بودن یا صرف مهندس بودن خیلی چیز جذابی نبود برامحرکت خوب اینه که خودت رو در جایگاه های مختلف تصور کنی. یک جایگاه معقول که میخوای بهش برسی و ببینی اون لحظه با اون شرایط چقدر خوشحالی. مثلا آیا من خوشحالم با اینکه یک محقق دانشگاهی باشم؟ یا خوشحالترم که یک وزیر سیاستمدار باشم؟
اصلا محل تحصیل درج نمیشهدوستان دانشگاه تهران محل تحصیل قم توی مدرکی که از دانشگاه میگیری تهران میخوره یا قم؟
نمینویسن قم. ولی مینویسن پردیس فارابی. این تصویر رو از دوستم گرفتم. البته این گواهی موقته. اصل مدرک یه جور دیگست ولی توی اون هم مینویسن. شما همه جا میگید دانشگاه تهران و کسی هم نمیپرسه کجای دانشگاه تهران. یه جاهای معدودی شاید این تاثیر بگذاره. برای اپلای هیچ فرقی نمیکنه چون اونها نمیدونن پردیس فارابی یا پردیس فنی چی هست.دوستان دانشگاه تهران محل تحصیل قم توی مدرکی که از دانشگاه میگیری تهران میخوره یا قم؟
این دو تا رشته فرق جدی با هم دارند. ولی اگر فرض کنیم هر دو رو دوست داری من باشم مهندسی شیمی تهران امیرکبیر میزنم. چون دانشگاه های بهتری هستند.به نظرتون صنایع خواجه نصیر و الزهرا رو بالاتر بزنم یا مهندسی شیمی تهران و امیرکبیر؟
با توجه به رتبه ام تو همه شون شانس قبولی دارم.
من خودم به مهندسی شیمی ببشتر علاقه دارم اما با چندتا از دانشجوها و فارغ التحصیلا که صحبت کردم، از وضعیت بازارکار و ادامه تحصیل و کارهای پژوهشی تو ایران ناراضی بودن منم به خاطر همین خیلی دو دل شدماین دو تا رشته فرق جدی با هم دارند. ولی اگر فرض کنیم هر دو رو دوست داری من باشم مهندسی شیمی تهران امیرکبیر میزنم. چون دانشگاه های بهتری هستند.
ببین بازار کار همه الان خرابه. مساله بازار کار اینه که درآمدها خوب نیست و کارها خیلی سطح پایین هستند. این تو تمام رشته های مهندسی هست. به جز کامپیوتر که اوضاعش با اختلاف بهتر از بقیه ست! شما به عنوان فارغ التحصیل دانشگاه تهران بیکار نمیمونی نگران نباش. کار پژوهشی که همه داغونن. فرقی نداره چی بخونی.من خودم به مهندسی شیمی ببشتر علاقه دارم اما با چندتا از دانشجوها و فارغ التحصیلا که صحبت کردم، از وضعیت بازارکار و ادامه تحصیل و کارهای پژوهشی تو ایران ناراضی بودن منم به خاطر همین خیلی دو دل شدم ):
به نظرتون اگه صنایع رو تو الزهرا بخونم خیلی ضرر می کنم؟ برای اپلای مدرکش معتبره؟
صنایع خیلی رشته گسترده ایه. و همه جور درس پاس میکنن. یا خیلی دیدم میزنن توی کار دیتاساینس. شاید اینش خوب باشه واسه اینکه واسه ادامه تحصیل دست ادم باز تره و خیلی راحت تر میتونه تغییر مسیر بده هر موقع خواست.من خودم به مهندسی شیمی ببشتر علاقه دارم اما با چندتا از دانشجوها و فارغ التحصیلا که صحبت کردم، از وضعیت بازارکار و ادامه تحصیل و کارهای پژوهشی تو ایران ناراضی بودن منم به خاطر همین خیلی دو دل شدم ):
به نظرتون اگه صنایع رو تو الزهرا بخونم خیلی ضرر می کنم؟ برای اپلای مدرکش معتبره؟
آقا کار اونها خیلی مهمه. اصلا یکی از هدف های مهندسی صنایع اینه که پروژهها در یک حالت بهینه باشند. یعنی در کمترین زمان و کمترین هزینه انجام بشن و اساسا برنامه ریزی پروژه و کنترل پروژه در پروژههای بزرگ واقعا کار هر کسی نیست. اینها کارهای محاسباتی هم انجام میدن و چندین روش دارند.اقا در مورد بازار کار رشته صنایع من میتونم در حوزه نفت و گاز بگم چیکار میکنن!
مهندس صنایع های شرکت ما ۴ نفرن که کار کنترل پروژه انجام میدن! مثلا بحث زمانبندی و مدارک مورد نیاز و هماهنگی جلسات و اینا رو انجام میدن که خیلی کار چرت و مسخره و حال بهم زنیه:))))))
مثلا ما مهندس واقعی ها میایم خط لوله و اینا رو طراحی میکنیم اون مهندس صنایع اونا رو ارسال میکنه یا زنگ میزنه به من که فلان مدرک و توروخدا زودتر اماده کن و اینا: )))))
به نظر من خیلی کار سطحی ای هستش.
خود دانید
اره محمد جدای شوخی کردن من قبول دارم کاملا که کنترل پروژه و برنامه ریزی پروژه خودش یک علم هستش و کاملا تاثیر گذار.آقا کار اونها خیلی مهمه. اصلا یکی از هدف های مهندسی صنایع اینه که پروژهها در یک حالت بهینه باشند. یعنی در کمترین زمان و کمترین هزینه انجام بشن و اساسا برنامه ریزی پروژه و کنترل پروژه در پروژههای بزرگ واقعا کار هر کسی نیست. اینها کارهای محاسباتی هم انجام میدن و چندین روش دارند.
قسمت زیادی از رشته های مدیریت طور مثل مهندسی صنایع براساس هماهنگی و تعامل با آدمهاست و به نوعی جذاب و متنوع هم هست از این نظر.
دولتیو نمیدونم ولی آزاد داره میتونی برییه سوال خیلی مضحک
مهندسی ژنتیک رشته داریم؟ اگه داریم ریاضیا میتونن برن؟