- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
از هر طریق دوست آشنا استاد آگهی توی اینترنت کلاسهایی ک شرکت میکنی و..از چه طریقی می تونم برم کارآموزی؟ از طریق دانشگاه؟
از هر طریق دوست آشنا استاد آگهی توی اینترنت کلاسهایی ک شرکت میکنی و..از چه طریقی می تونم برم کارآموزی؟ از طریق دانشگاه؟
کلی موقعیت کارآموزی هست تو شرکت های مختلف.از چه طریقی می تونم برم کارآموزی؟ از طریق دانشگاه؟
اتفاقاً منم میخواستم برم سمت فیزیک و مهندسی(توی ارشد تغییر رشته بدم) ولی خب هرجور فکر میکردم صرف محقق بودن یا صرف مهندس بودن خیلی چیز جذابی نبود برامحرکت خوب اینه که خودت رو در جایگاه های مختلف تصور کنی. یک جایگاه معقول که میخوای بهش برسی و ببینی اون لحظه با اون شرایط چقدر خوشحالی. مثلا آیا من خوشحالم با اینکه یک محقق دانشگاهی باشم؟ یا خوشحالترم که یک وزیر سیاستمدار باشم؟
اصلا محل تحصیل درج نمیشهدوستان دانشگاه تهران محل تحصیل قم توی مدرکی که از دانشگاه میگیری تهران میخوره یا قم؟
نمینویسن قم. ولی مینویسن پردیس فارابی. این تصویر رو از دوستم گرفتم. البته این گواهی موقته. اصل مدرک یه جور دیگست ولی توی اون هم مینویسن. شما همه جا میگید دانشگاه تهران و کسی هم نمیپرسه کجای دانشگاه تهران. یه جاهای معدودی شاید این تاثیر بگذاره. برای اپلای هیچ فرقی نمیکنه چون اونها نمیدونن پردیس فارابی یا پردیس فنی چی هست.دوستان دانشگاه تهران محل تحصیل قم توی مدرکی که از دانشگاه میگیری تهران میخوره یا قم؟

این دو تا رشته فرق جدی با هم دارند. ولی اگر فرض کنیم هر دو رو دوست داری من باشم مهندسی شیمی تهران امیرکبیر میزنم. چون دانشگاه های بهتری هستند.به نظرتون صنایع خواجه نصیر و الزهرا رو بالاتر بزنم یا مهندسی شیمی تهران و امیرکبیر؟
با توجه به رتبه ام تو همه شون شانس قبولی دارم.