• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

برا این دوتا کار زیاد هست...کلا تو هر رشته ای اگر خوب باشی کار هست ولی این دوتا مهندسی شرایطشون از بقیه بهتره بنظرم
مشکل خانوادم اینه که اونا اصلا کارشون تضمین شده نیست
ولی معلمی کاملا تضمین شده است

با 600 منطقه 2، انتخاب مسیر منتهی به معلمی خریت محضه!

فکر کنم خیلیا راجع به کار نبودن دچار یک سوتفاهم بزرگ شدند!
کار نیست ولی برای آدم های ضعیف و معمولی نیست. یک لیسانس معمولی از دانشگاه آزاد مثلا گرفته باشی دچار چالش میشی.
برای آدم های قوی کار هست ولی خب شایسته اون تحصیلات و تلاششون شاید نباشه. یعنی مثلا صنایع امیرکبیر باشی، کار واست هست ولی خب به جای حقوق 8 تومنی بهت 5-6 تومن میدن.
فریب حقوق دانشجویی و استخدام معلمی رو نخور. با 600 خیلی چیزهای خوبی قبول میشی. زمین تا آسمون کیفیت آدمای اطرافت فرق میکنه. امکان ادامه تحصیل، اپلای و ...

بچه‌ها درباره حسابداری هم اگه اطلاعات دارید میشه توضیح بدید؟

کار نیست ولی برای آدم های ضعیف و معمولی نیست. یک لیسانس معمولی از دانشگاه آزاد مثلا گرفته باشی دچار چالش میشی.
برای آدم های قوی کار هست ولی خب شایسته اون تحصیلات و تلاششون شاید نباشه. یعنی مثلا صنایع امیرکبیر باشی، کار واست هست ولی خب به جای حقوق 8 تومنی بهت 5-6 تومن میدن.
فریب حقوق دانشجویی و استخدام معلمی رو نخور. با 600 خیلی چیزهای خوبی قبول میشی. زمین تا آسمون کیفیت آدمای اطرافت فرق میکنه. امکان ادامه تحصیل، اپلای و ...
هر جور بگین حرف زدم با خانواده
با دانشجو های مختلف حرف زدم بهشون انتقال دادم ولی اولین انتخابی که گفتن بکن هنوز همون رجاییه
حاضرن من زاهدان درس بخونم ولی فقط معلمی باشه
میگن اون شغلا پارتی می خواد پس بشین سر جات بچه
و اینکه اونا نمی زارن بزنم تهران مگر شهید رجایی یکی از دلایلش این بود که خوابگاه میدن یا نه؟ اگه میدن چه وضعیتی داره و غیره
فعلا بی خیال این شدم که باهاشون چونه بزنم چون گوش نمیدن

بچه‌ها درباره حسابداری هم اگه اطلاعات دارید میشه توضیح بدید؟
اول بزن مدیریت مالی
بعد بزن مدیریت صنعتی
بعد بزن مدیریت بازرگانی
بعد بزن حسابداری

حسابداری کارش ثبت و ضبط و تحلیل و مدیریت هزینه و درآمد شرکت ها و سازمان هاست. روحیه منظم و دقیق میخواد که از کار تکراری بدش نیاد. کار با اعداد و اسناد و فاکتور ایناست. فکر نمیکنم خیلی به روحیه بچه های سمپاد بخوره. ولی خب میتونی تو ارشد بری مدیریت مالی یا بقیه مدیریت ها. حسابداری معمولی کار پیچیده ای نیست. ولی کارهای حرفه ای تری هم دارند مثل حسابرسی و حسابداری های تخصصی. درآمد و حقوق خوبی دارند ولی یکم امکان ارتقا شغلیش پایینه.

اون ترتیبی که بالا گفتم واسه اینه که آپشن های بیشتری در اختیارت میگذاره.

هر جور بگین حرف زدم با خانواده
با دانشجو های مختلف حرف زدم بهشون انتقال دادم ولی اولین انتخابی که گفتن بکن هنوز همون رجاییه
حاضرن من زاهدان درس بخونم ولی فقط معلمی باشه
میگن اون شغلا پارتی می خواد پس بشین سر جات بچه
و اینکه اونا نمی زارن بزنم تهران مگر شهید رجایی یکی از دلایلش این بود که خوابگاه میدن یا نه؟ اگه میدن چه وضعیتی داره و غیره
فعلا بی خیال این شدم که باهاشون چونه بزنم چون گوش نمیدن
خوابگاه که الان همه میدن. حالا بعضیا مینویسن تعهدی نداریم ولی میدن. بگو اگر خوابگاه ندادن انتقالی میگیری رجایی. کاری نداره!
بابا یه آدم بزرگتر بیار صحبت کنه باهاشون. مگه کشکه! همه آرزوشونه رتبشون اینقدر خوب بشه بعد تو اینو بسوزونی!؟
اصلا بدون اطلاع اونها بزن و بگذارشون تو عمل انجام شده. آدم مگه چند بار تو زندگیش قراره انتخاب رشته کنه؟!

آقا یه سوالی که هست اینه که خیلیا اومدن به من میگن که محیط کارای بعضی شرکت ها چندان برای دخترا مناسب نیست نمیدونم چقدر درسته ، ولی یکم داره مرددم میکنه بعد اینکه آره همین دیگه (اموجی که راه میره)

آقا @باحال خوش منم مشکل تو رو دارم بعد چند تا راه داره
۱ گند بزنی تو مصاحبه ات
۲ دست ببری تو انتخاب رشته ات
۳ راه دیگه ای نیست

من که ترجیح میدم اگه قراره در آینده به کسی فش بدم بخاطر انتخاب اشتباهم به خودم فش بدم
و میدونم که هر کدوم از دو راه رو انتخاب کنم اخرش بعضی موقع ها پشیمون میشم پس کاری را میکنم(البته مطمئن نیستم هنوز :)) ) که واقعا دلم باهاشه

آقا یه سوالی که هست اینه که خیلیا اومدن به من میگن که محیط کارای بعضی شرکت ها چندان برای دخترا مناسب نیست نمیدونم چقدر درسته ، ولی یکم داره مرددم میکنه بعد اینکه آره همین دیگه (اموجی که راه میره)
شرکت نامناسب برای دخترا؟ رئیس شرکت منشی رو میبره تو اتاق و در رو قفل میکنه و بهش تجاوز میکنه؟ بابا یه چیزایی تو فیلم ها و صفحه حوادث هست اینقدر جدی نگیرید!
صدهزار شرکت تو ایران هست. الان نصف بیشتر کارمندا خانوم ها هستند. محیط واسه آقایون ناامن تر از خانماست :))

شرکت نامناسب برای دخترا؟ رئیس شرکت منشی رو میبره تو اتاق و در رو قفل میکنه و بهش تجاوز میکنه؟ بابا یه چیزایی تو فیلم ها و صفحه حوادث هست اینقدر جدی نگیرید!
صدهزار شرکت تو ایران هست. الان نصف بیشتر کارمندا خانوم ها هستند. محیط واسه آقایون ناامن تر از خانماست :))
آقایون مواظب خودتون باشید پس:))
خب این دقیقا طرز فکر یه سری خانواده ها است(اموجیه که راه میره)

اسپم:آقای مطهری این اموجیه که راه میره را اضافه کنید خواهشا ممنون:))

آره کار معلمی تضمین شده‌ست . ولی چی رو تضمین میکنه؟ یه شغل پایه که چندان جای پیشرفتی نداره و یه درآمد مینیمم . زندگی سراسر ریسکه ، خیلی موقعیت‌های بهتری میتونی داشته باشی که منجر به اتفاقای هیجان‌انگیزتر و رویاهای بزرگ‌تر بشن .

Back
بالا