- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 0
خواهش میکنم مرسی از تو که خوندی حتماً بیشتر براش تحقیق کن اینجا بچه های باتجربه تری هستن که برنامه نویسی بی دانشگاه یاد گرفتن بچه های ارشد کامپیوتراول ممنون واسه مشاوره ی جامعت
دوم من واقعا به نظر خودم می تونم پشتکار خوبی داشته باشم به شرط اینکه رشتم مورد علاقم باشه
من از الان دنبال یادگرفتن کدنویسیم و به خودم قول دادم مهم نیست چه دانشگاهی چه رشته ای برم کد نویسی رو ادامه می دم
و جدی آدمی نیستم که حداقل توی مسائل کار یا درس زود جا بزنم یه جورایی یادگرفتم که جا نزنم شاید اجتماعی آره یه کم بلنگم و اینا ولی می تونم پشتکار خیلی خوبی داشته باشم
حتماً بهتر از من میدونن
راستش اینم نتونستم بهت نگم ! تو هر شغلی طبیعتاً سختی های خودشو داره میدونم دم انتخاب رشته س و هیجان داری و با خودت میگی فلان کارو میکنم و فلان رو ادامه میدم کنارش و حداقلش اینه که مامان بابام خوشحال میشن و من از نظرشون بچه ی خوبشون خواهم بود ولی قبل اینا میخوام به اون روزی فکر کنی که کلاس درستو به سختی میری چون شاگردات اصلاً دوستت ندارن و باهات نمیسازن مدیر مدرسه هم انقدر نفهمه که حاضر نیست کلاستو عوض کنه و هر روز صبح به بدبختی حاضر میشی بری سر کلاس اگه یه درصد قراره اونجا به خودت بگی اگه به خاطر خوشحالی خونوادم این راهو نمی اومدم شادتر بودم اگه قراره ۴۰ سالت بشه و وقتی از زندگیت خسته شدی یهو برگردی به خونوادت بگی اگه میذاشتین دنبال علاقه ام میرفتم زندگیم این نبود این کارو با خودت و زندگی خودت و خونوادت نکن . ممکنه الان بگن خیرت رو میخوان ولی اگه ۱۰ سال بعد بفهمن این همه تورو مجبور کرده بودن چیزی بری که نمیخوای حتی اونام از خودشون متنفر میشن و این خیلی زجره!! برو دنبال علاقه ت براش چک و چونه بزن ولی برو سمت همون چون خونوادت به جات امتحان نمیدن ۴ سال اونا به جات نمیرن سر کار با ۳۰ تا موجود زبون نفهم سر و کله بزنن حتی اونا به جای تو گردن و چشمشون رو قرار نیست بذارن برای ۲۰ خط کد که باگشو پیدا کنن
×امیدوارم هر چی میری نهایت علاقه ی خالص خودت باشه موفق باشی

ops:

) که واقعا دلم باهاشه