• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

به نقل از محمّد عرفان :
بيوتک با توجه به نيمه متمرکز بودن بايد اولويت اول باشه ديگه ؟

بله، رشته هاى مصاحبه دار - مث همين بيوتك يا رشته هاى دانشگاه شاهد و اينا - اگه مطمئن هستى كه قبلش چيز ديگه اى نميخواى بالاتر باشن بهتر ه، ضمن اين كه ميتونى برى تو مصاحبه بگى كه من انقد قبولى اين جا برام ارزش داشته و فلان كه انتخاب اولم بوده، تاثير داره گفتنش. : دى

تو خونه ما سه روزه بحثه ک من بومی فارسو بزنم قبل از پردیس شیراز یا نع !؟ :|

واقعن می ارزه ؟ این تحصیل نکردنش چرا اینجوریه راهی نداره بشه بعد از مدرک عمومی امتحان تخصص داد ؟ :| ادم بعد از 10 سال از درس فاصله میگیره نمیتونه تخصص کتسفسم قبول شه :| دکتر عمومیم ک ب درد نمیخوره اصن :-<

احمد @ بعله اصن تاثیر نداره اعتراض . میفرمان ک شوما چیکار ب مناطق دیگه دارین . سرتون تو کار خودتون باشه . اصن مهم نیست ک بچه های کرج ک منطقه 2 عه از امکانات تهران استفاده میکنن همش . اصن مهم نیست ک اساتید تهران با ما شیرازیا و مشهد و اصفهان اینا اصن قابل مقایسه نیستن . همشون مولف های کتابایین ک ما داریم روشون کار میکنیم اما منطقه 1 محسوب میشیم مثل تهران . ب ما چ اصن (:

به نقل از sadlove :
کسی هست بدونه این 16 درصد از کجا اومده !؟
اگه تو دفترچست میشه صفحشو بگین !؟
یه منبع معتبر از سنجش پلیز . خ مهمه برام .

طبق خود 94 !! نه سالهای گذشته ها !!
http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=636
اينجا

من یه سال بمونم مطمعنم رتبم میرسه برای پزشکی.
موندم یه سال بمونم یا امسالو برم فیزیو تراپی تهران

سلام...
به نظرتون بمونم یا بین الملل برم؟ :-s

به نقل از sadlove :
تو خونه ما سه روزه بحثه ک من بومی فارسو بزنم قبل از پردیس شیراز یا نع !؟ :|

واقعن می ارزه ؟ این تحصیل نکردنش چرا اینجوریه راهی نداره بشه بعد از مدرک عمومی امتحان تخصص داد ؟ :| ادم بعد از 10 سال از درس فاصله میگیره نمیتونه تخصص کتسفسم قبول شه :| دکتر عمومیم ک ب درد نمیخوره اصن :-<

احمد @ بعله اصن تاثیر نداره اعتراض . میفرمان ک شوما چیکار ب مناطق دیگه دارین . سرتون تو کار خودتون باشه . اصن مهم نیست ک بچه های کرج ک منطقه 2 عه از امکانات تهران استفاده میکنن همش . اصن مهم نیست ک اساتید تهران با ما شیرازیا و مشهد و اصفهان اینا اصن قابل مقایسه نیستن . همشون مولف های کتابایین ک ما داریم روشون کار میکنیم اما منطقه 1 محسوب میشیم مثل تهران . ب ما چ اصن (:
ببخشید که وسط بحثتون پریدم. :)
ولی فک کنم با طرحِ پزشک خانواده، پزشکای عمومی نقششون پررنگ تر می شه.

بچه ها ی سوال:این قضیه ک سه برابر طول دوره تحصیل باید تعهد دارد,فقط مال ظرفیت مازاد ها و بومی هاست یا نه همگی,حتی پردیس؟ممنون

به نقل از MHO :
بچه ها ی سوال:این قضیه ک سه برابر طول دوره تحصیل باید تعهد دارد,فقط مال ظرفیت مازاد ها و بومی هاست یا نه همگی,حتی پردیس؟ممنون
بچه ها يكم دفترچه رو دقيق تر بخونيد! كاملا مشخصه بخدا! اينجوري راحت تر تصميم ميگيريد! بخاطر خودتون ميگم! :)
گلم فقط واسه اون كد رشته هاس كه جداشون كردن! همون بومي ها! پرديس و مازاد هزينه بايد بدي ولي بومي بايد ٣برابر خدمت كني! اينم يه جور هزينه دادن محسوب ميشه البته! :-"

"دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران" ، الان این دانشگاه تهرانه یا چیز دیگس؟چطوریه دقیقا؟ #فیزیوتراپی

به نقل از Fireball.II :
"دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران" ، الان این دانشگاه تهرانه یا چیز دیگس؟چطوریه دقیقا؟ #فیزیوتراپی
اگه اشتباه نكرده باشم همونيه كه جفت شهيد بهشتيه!
يني درش تو خيابونيه كه دانشكده ي پزشكي شهيد بهشتي هس! يني ولنجكه! دقيقا جفت همن! البته اگه اشتباه نكرده باشم! :)

به نقل از Mozhgan J :
سلام...
به نقل از Mozhgan J :
سلام...
به نقل از Mozhgan J :
سلام...
كاملا به خودت بستگي داره خب! اگه وضع مالي اوكيه، بزن بين الملل خب! :)

Back
بالا