- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
دانشجو نمیتونه کنکور بده. باید انصراف بده تا یه تاریخی. فک کنم حدودای بهمن بود تاریخ بود انصراف. البته سرجلسه کنکور میتونی بری. انتخاب رشته هم میتونی بکنی. ولی دانشگاه قبول نمیکنن ثبت نام بکنی. باید فرم انصراف از قبلی رو بیاری با تاریخ مشخص.
هرقدرم از رتبت ناراضی هستی انتخاب رشته کن بره. 3 سال پشت کنکور اعصاب و روان زندگیت رو بهم میریزه. ارزشش رو نداره. برو دانشگاه. شما تو کارشناسی ارشد یه فرصت بزرگ جبران داری. رشته های خوب هم کم نیستند.
سلامبه نقل از thebahara :سلام.
اگه امسال دومین سالی باشه که کنکور داده باشیم و خدایی ناکرده رتبه مورد انتظار حاصل نشد و از طرفی هم نمیتونیم ازش بگذریم،آیا عاقلانه س که مثلا میکروبیولوژی یا زیست شناسی سلولی مولکولی بخونیم تا سال بعدش که رتبه ی مورد انتظارمون ان شاءالله حاحصل بشه؟منظورم اینه که مثلا من میخوام بمونم و واسه کنکور96 درس بخونم.با این تفاوت که به جای توی خونه نشستن،این یه سالو برم یه رشته ی مرتبط و در طول این مدت واسه ی کنکور درس بخونم.
با توجه به اینکه معمولا ترم اول دانشگاه،شامل دروس پیش دانشگاهی نیز هست؟(اصن این جوری هست آیا؟)
و اگه من اینکارو کردمو دانشجو شدم،آیا بازم از کنکور96 محروم میشم؟
اگه دانشگاه بین املل باشه چی؟
دانشجو نمیتونه کنکور بده. باید انصراف بده تا یه تاریخی. فک کنم حدودای بهمن بود تاریخ بود انصراف. البته سرجلسه کنکور میتونی بری. انتخاب رشته هم میتونی بکنی. ولی دانشگاه قبول نمیکنن ثبت نام بکنی. باید فرم انصراف از قبلی رو بیاری با تاریخ مشخص.
هرقدرم از رتبت ناراضی هستی انتخاب رشته کن بره. 3 سال پشت کنکور اعصاب و روان زندگیت رو بهم میریزه. ارزشش رو نداره. برو دانشگاه. شما تو کارشناسی ارشد یه فرصت بزرگ جبران داری. رشته های خوب هم کم نیستند.