• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

به نقل از negar.mr :
بله! تا سال پيش كه كنار بچه هاي دولتي ميشستن! نه! حتي كارت دانشجوييشون هم يكيه! هيچ چيزي توش ذكر نشده! حتي اسم پرديس خودگردان!
پس این قضیش چیه ؟

00.JPG

http://gsia.tums.ac.ir/Images/IGBase/7170/0caa3d26-94f1-4c89-bdcc-d3c075224d7a.JPG

به نقل از shervin13 :
پس این قضیش چیه ؟

00.JPG

http://gsia.tums.ac.ir/Images/IGBase/7170/0caa3d26-94f1-4c89-bdcc-d3c075224d7a.JPG
جناب دانشگاها با هم فرق داره!
مثلا شيراز كمبود جا داره! مجبو شده تو صدرا يه دانشكده بزنه! واسه همين قضيه از شهيد بهشتي ١تومن گرونتره! ولي استادا يكين با دانشگاه شيراز!
بهشتي و تهران و اهواز و اصفهان و مشهد و ... يه جان!
مثلا ايران تو كرجه پرديسش!
الان حل شد؟

• لایک
امتیازات: N!ma

منم قبول دارم که اعتراض فلان است. اما خب دست روی دست بذاریم و منتظر بشینیم که هر کاری صلاح دونستن بکنن؟ ایناعم میگن کسی که معترض نشد پس ادامه بدیم. دقیقا مثل این قضیه س که تو ایران قیمت شیر زیاد میشه بعد فرداش عوض این که صدای ملت دربیاد میرن ده تا ده تا میخرن که پس فردا گرون تر نشه توش بمونن. به این میگن استقبال! مثلا همین 50.50 ای که تو ظرفیتا امسال دیدین. این از آسمون که نیومده. نتیجه ی کلی اعتراضه. قاعدتا اگر الان اعتراض کنیم و نتیجه ای نگیریم بهتر از اینه که دو سال دیگه افسوس بخوریم که اگر حداقل یه اقدامی میکردیم شاید وضع این نبود...

به نقل از Fireball.II :
من دانشکده دندون پزشکی مشهد رفته بودم با دوستم،تو قسمت آموزش بهمون گفتن که هیچ فرقی ندارن با هم ، سراسریا و پردیسا!صرفا اینا شهریه میدن و اونا نه.
پردیس طرح نداره.
بعد خوندن عمومی مستقیم میشه رفت تخصص.
ولی سراسری چون دولت هزینه تحصیلو میده باید طرحو بگذرونی.

به نقل از مـیـنـا :
پردیس طرح نداره.
بعد خوندن عمومی مستقیم میشه رفت تخصص.
ولی سراسری چون دولت هزینه تحصیلو میده باید طرحو بگذرونی.
من هي ميگم دفترچه رو بخونيد! كسي توجه نميكنه كه! :|
نخير دوستان! از سال ٩٣ به بعد، پرديس هاي خودگردان هم طرح دارن! :|

به نقل از K.M.W :
منم قبول دارم که اعتراض فلان است. اما خب دست روی دست بذاریم و منتظر بشینیم که هر کاری صلاح دونستن بکنن؟ ایناعم میگن کسی که معترض نشد پس ادامه بدیم. دقیقا مثل این قضیه س که تو ایران قیمت شیر زیاد میشه بعد فرداش عوض این که صدای ملت دربیاد میرن ده تا ده تا میخرن که پس فردا گرون تر نشه توش بمونن. به این میگن استقبال! مثلا همین 50.50 ای که تو ظرفیتا امسال دیدین. این از آسمون که نیومده. نتیجه ی کلی اعتراضه. قاعدتا اگر الان اعتراض کنیم و نتیجه ای نگیریم بهتر از اینه که دو سال دیگه افسوس بخوریم که اگر حداقل یه اقدامی میکردیم شاید وضع این نبود...
چه کاری میشه کرد خوب؟

به نقل از negar.mr :
من هي ميگم دفترچه رو بخونيد! كسي توجه نميكنه كه! :|
نخير دوستان! از سال ٩٣ به بعد، پرديس هاي خودگردان هم طرح دارن! :|
:-"
من برای همین میخواستم برم پردیس :-<
مطمعنی؟

سلام
من واقعا دارم تعجب می کنم.واقعا سهمیه منطقه سه تو گزینش کشوری این قد زیاد میشه؟بعد یه نفر با رتبه کشوری ۵ یا ۶ هزار از منطقه سه پزشکی بخونه و یه نفر با رتبه ۲۰۰۰ کشوری منطقه دو یک نتونه.
این جا باید گفت
مگه میشه؟!مگه داریم؟!

پردیس ما هم بچه ها کارتشون فرق داره با کارت ما
رو کارت اونا نوشته :D

بعدش طرح هم دارن

Back
بالا