- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر خشن
- سال فارغ التحصیلی
- 98
- مدال المپیاد
- زیستی ناکام
- رشته دانشگاه
- پزشکی
یعنی دندان آزاد تهران میارزه به دندان پردیس تبریز؟نمی تونه ازاد تهران بیاره؟
یعنی دندان آزاد تهران میارزه به دندان پردیس تبریز؟نمی تونه ازاد تهران بیاره؟
نمی دونم ولی اگه شرایط مالی شو داره و تهران رو خیلی دوست داره اینکه خودِ تهران بره دانشگاه براش راحت تر نیست؟یعنی دندان آزاد تهران میارزه به دندان پردیس تبریز؟
اینو با اطلاعات میگی؟ من اپلای به دکتری مهندس کشاورزی دیدم. مهاجرت پزشک هم دیدم. ولی اپلای به پزشکی از طریق لیسانس نشنیدم حتی یک مورد. خودمم کنجکاوم که اینکه میگن میشه مثلا با پیراپزشکی اپلای کرد چقدر جدیه.توصیه من به شما: رشتههایی برید که بیدردسر بتونید اپلای کنید.
مثلا بهجای ۷ سال پزشکی در ایران، میشه یه فوقلیسانس ۳ ساله بگیرید برید اونور پزشکی یا ساینس یا هرچی
بقیه اله نظامیه و ماجراها داره ولی شاهد فقط مصاحبه عقیدتی داره. بزنید. از دستش ندید.پزشکی شاهد و بقیه الله شرایطش چطوریه؟ارزششو داره؟
بقیه اله؟ نمیدونم والا نخوندمش. ولی کلا سیستم نظامی محدودیت زیاد داره. خارج نمیشه رفت. یه سری کلاس های عقیدتی اجباری دارند و ...مثلا تعهد اینا میخواد که برم فلان منطقه محروم ؟یا نتونم از کشور خارج شم؟
والا قبلا که نبود. دفترچه رو خوب بخون توضیحات نداشته باشه. فقط چادر دخترا اجباری بود.مثلا تعهد اینا میخواد که برم فلان منطقه محروم ؟یا نتونم از کشور خارج شم؟
شاهد خوبه فقط بخون خوب چون سوالاش سخت بود از بی پسری بهتره من میخواستم بزنم اول شاهد زدم بعد الزهراپزشکی شاهد و بقیه الله شرایطش چطوریه؟ارزششو داره؟
کاردرمانی گفتار درمانی بیوتک خوارزمییکی از دوستام رتبه اش شده 4700، تو زیر گروه یک شده حدود4400 چی پیشنهاد میکنین براش؟
منظورش اینه الزهرا دخترونس و شاهد مختلطه.
تا جایی که میدونم هزینه آزاد از پردیس کمتر درمیاد، نه؟یعنی دندان آزاد تهران میارزه به دندان پردیس تبریز؟
بله موردش رو داشتیم با لیسانس زیست رفته آزمون دادهاینو با اطلاعات میگی؟ من اپلای به دکتری مهندس کشاورزی دیدم. مهاجرت پزشک هم دیدم. ولی اپلای به پزشکی از طریق لیسانس نشنیدم حتی یک مورد. خودمم کنجکاوم که اینکه میگن میشه مثلا با پیراپزشکی اپلای کرد چقدر جدیه.
@fk479 پیام بده به دوستام لینکت کنمراجع به رشته علوم ازمایشگاهی یا میکروبیولوژی، کسی هست مشورت بده من مزاحمش بشم ...
میشه یکم توضیح بدی منظورت از مسائل چیه؟حرفتون صحیح
من دربارهی داروسازی گفتم! مثلا کسی که از مسائل فراریه، دوران تحصیل آزاردهندهای در داروسازی خواهد داشت...
منظورم مسئله و حل کردنیهاست. مثل پزشکی نیست که بیشتر با آناتومی و دروس مشابه سر و کار دارن.میشه یکم توضیح بدی منظورت از مسائل چیه؟
من از هرکی(دارو خونده و تموم کرده بودن خودشون.) پرسیدم گفتن درسای دارو حفظیتره، از مساله تقریبا حرفی نزدن...
برای علوم پزشکی باید لیسانس از همونجا بگیرن.توصیه من به شما: رشتههایی برید که بیدردسر بتونید اپلای کنید.
مثلا بهجای ۷ سال پزشکی در ایران، میشه یه فوقلیسانس ۳ ساله بگیرید برید اونور پزشکی یا ساینس یا هرچی