- نام مرکز سمپاد
- فاتح
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- IT
راجع به رشته علوم ازمایشگاهی یا میکروبیولوژی، کسی هست مشورت بده من مزاحمش بشم ...
بله موردش رو داشتیم با لیسانس زیست رفته آزمون دادهاینو با اطلاعات میگی؟ من اپلای به دکتری مهندس کشاورزی دیدم. مهاجرت پزشک هم دیدم. ولی اپلای به پزشکی از طریق لیسانس نشنیدم حتی یک مورد. خودمم کنجکاوم که اینکه میگن میشه مثلا با پیراپزشکی اپلای کرد چقدر جدیه.
@fk479 پیام بده به دوستام لینکت کنمراجع به رشته علوم ازمایشگاهی یا میکروبیولوژی، کسی هست مشورت بده من مزاحمش بشم ...
میشه یکم توضیح بدی منظورت از مسائل چیه؟حرفتون صحیح
من دربارهی داروسازی گفتم! مثلا کسی که از مسائل فراریه، دوران تحصیل آزاردهندهای در داروسازی خواهد داشت...
منظورم مسئله و حل کردنیهاست. مثل پزشکی نیست که بیشتر با آناتومی و دروس مشابه سر و کار دارن.میشه یکم توضیح بدی منظورت از مسائل چیه؟
من از هرکی(دارو خونده و تموم کرده بودن خودشون.) پرسیدم گفتن درسای دارو حفظیتره، از مساله تقریبا حرفی نزدن...
برای علوم پزشکی باید لیسانس از همونجا بگیرن.توصیه من به شما: رشتههایی برید که بیدردسر بتونید اپلای کنید.
مثلا بهجای ۷ سال پزشکی در ایران، میشه یه فوقلیسانس ۳ ساله بگیرید برید اونور پزشکی یا ساینس یا هرچی
شاهد نمی تونی بری؟ فک کنم خیلی بهتر از تعهدیه.کسی هست که خودش یا آشناهاش پزشکی تعهدی خونده باشه ؟
اگه میشناسین لطفا بگین راضی هستن یا نه
با رتبه ای که آوردم میتونم پزشکی تعهدی یا آزاد و پردیس بخونم یا دارو سراسری .... ولی واقعا دودلم .. شما بودین چی کار میکردین ؟
درباره دارو چی ؟ نظری نداری ؟ببین من شرایط تعهدی رو خوندم واقعا افتضاح بود.۲۱ سال باید تو روستا ها خدمت کنی و اجازه مطب زدن نداری.تا ۱۰ سال بعد فارغ التحصیلی تم نمیتونی تخصص امتحان بدی.درحالی که همه پزشکی رو به خاطر تخصصش میخونن.اگه میتونی هزینه پردیسو بدی انتخاب خیلی بهتریه.
والا اصلا حوصله مصاحبه و اینجور چیزا رو ندارم ولی راستش خیلی هم اطلاعاتم کامل نیست درباره ششاهد نمی تونی بری؟ فک کنم خیلی بهتر از تعهدیه.
دارو تعهدی رو که امسال حذف کردن ... دارو معمولی قبول میشم ولی خب از اشباع شدنش و آینده نداشتنش میترسم وگرنه خیلیم دوست دارمدارو تعهدی بهتره ولی باز 15 سال باید بری روستا.کلا تعهدی ظلمه.
یکی از مشاورهایی که برای انتخاب رشته خیلی کمکم کرده بود میگفت بجای اینکه پزشکی تعهدی بزنی، دبیری بزن! (خودت دیگه فک کن...)ببین من شرایط تعهدی رو خوندم واقعا افتضاح بود.۲۱ سال باید تو روستا ها خدمت کنی و اجازه مطب زدن نداری.تا ۱۰ سال بعد فارغ التحصیلی تم نمیتونی تخصص امتحان بدی.درحالی که همه پزشکی رو به خاطر تخصصش میخونن.اگه میتونی هزینه پردیسو بدی انتخاب خیلی بهتریه.
یعنی بین پزشکی شهرای کوچیک و دارو موندینلب مرزی یعنی چه قد/
نمیدونم هرسال فرق میکنه معمولامی
شه یه عدد بگین لطفا...
دارو زمینه شغلی بالا و متنوعی دارهدارو تعهدی رو که امسال حذف کردن ... دارو معمولی قبول میشم ولی خب از اشباع شدنش و آینده نداشتنش میترسم وگرنه خیلیم دوست دارم
متاسفانه داریم.+ به قول یکی از دوستان داروسازم، دکتر داروسازی نداریم که از انتخابش پشیمون شده باشه ولی پزشکی که پشیمون شده باشه داریم/
کمترهمتاسفانه داریم.
اشباع داروسازی تازه نتیجه هاش داره نمایان میشهکمتره