مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

کسی هست که خودش یا آشناهاش پزشکی تعهدی خونده باشه ؟
اگه میشناسین لطفا بگین راضی هستن یا نه

با رتبه ای که آوردم میتونم پزشکی تعهدی یا آزاد و پردیس بخونم یا دارو سراسری .... ولی واقعا دودلم .. شما بودین چی کار میکردین ؟

کسی هست که خودش یا آشناهاش پزشکی تعهدی خونده باشه ؟
اگه میشناسین لطفا بگین راضی هستن یا نه

با رتبه ای که آوردم میتونم پزشکی تعهدی یا آزاد و پردیس بخونم یا دارو سراسری .... ولی واقعا دودلم .. شما بودین چی کار میکردین ؟
شاهد نمی تونی بری؟ فک کنم خیلی بهتر از تعهدیه.

ببین من شرایط تعهدی رو خوندم واقعا افتضاح بود.۲۱ سال باید تو روستا ها خدمت کنی و اجازه مطب زدن نداری.تا ۱۰ سال بعد فارغ التحصیلی تم نمیتونی تخصص امتحان بدی.درحالی که همه پزشکی رو به خاطر تخصصش میخونن.اگه میتونی هزینه پردیسو بدی انتخاب خیلی بهتریه.
درباره دارو چی ؟ نظری نداری ؟=((
شاهد نمی تونی بری؟ فک کنم خیلی بهتر از تعهدیه.
والا اصلا حوصله مصاحبه و اینجور چیزا رو ندارم ولی راستش خیلی هم اطلاعاتم کامل نیست درباره ش

دارو تعهدی بهتره ولی باز 15 سال باید بری روستا.کلا تعهدی ظلمه.
دارو تعهدی رو که امسال حذف کردن ... دارو معمولی قبول میشم ولی خب از اشباع شدنش و آینده نداشتنش میترسم وگرنه خیلیم دوست دارم

دارو سراسری قبوله،فیزیوتراپی هم بین پیراها اوکی تره.

والا من خودمم بین پزشکی و دارو موندم،منتها پزشکی تعهدی واقعا نمی ارزه،واقعا.
اگه به پزشکی بیشتر علاقه داری یا برو پردیس و ازاد و اینا یا شاهد.

بچه‌ها شاهد رو معمولا رتبه های خوبی که ساکن یا نزدیک تهرانن یا اصلا دوست دارن بیان تهران ولی رتبه شون به سه تا دانشگاه اول نمیرسه بالا میزنن. اگر رتبه لب مرزی دارین خیلی روش حساب نکنید ولی بازم بزنید که حالا شانسه.

ببین من شرایط تعهدی رو خوندم واقعا افتضاح بود.۲۱ سال باید تو روستا ها خدمت کنی و اجازه مطب زدن نداری.تا ۱۰ سال بعد فارغ التحصیلی تم نمیتونی تخصص امتحان بدی.درحالی که همه پزشکی رو به خاطر تخصصش میخونن.اگه میتونی هزینه پردیسو بدی انتخاب خیلی بهتریه.
یکی از مشاورهایی که برای انتخاب رشته خیلی کمکم کرده بود میگفت بجای اینکه پزشکی تعهدی بزنی، دبیری بزن! (خودت دیگه فک کن...)

+ یه سری قوانین که برای متاهل‌هاست، برای تعهدی صدق نمیکنه

دارو تعهدی رو که امسال حذف کردن ... دارو معمولی قبول میشم ولی خب از اشباع شدنش و آینده نداشتنش میترسم وگرنه خیلیم دوست دارم
دارو زمینه شغلی بالا و متنوعی داره
اگر:
بالین دوست نداری
میخوای زودتر فارغ‌التحصیل بشی،
دارو بزن

+ به قول یکی از دوستان داروسازم، دکتر داروسازی نداریم که از انتخابش پشیمون شده باشه ولی پزشک‌ی که پشیمون شده باشه داریم/

دارو زمینه شغلی بالا و متنوعی داره
اگر:
بالین دوست نداری
میخوای زودتر فارغ‌التحصیل بشی،
دارو بزن

+ به قول یکی از دوستان داروسازم، دکتر داروسازی نداریم که از انتخابش پشیمون شده باشه ولی پزشک‌ی که پشیمون شده باشه داریم
مرسی از راهنماییت
راستش رویای مهاجرت هم دارم و میدونم که برا مهاجرت دارو بهتره ...حالا داروساز متخصص بهتر میتونه مهاجرت کنه یا فرقی بین عمومی و متخصص نیست ؟
شنیدم قبل از فارغ التحصیلی میتونن شروع به کار کنن ولی اینکه همه دانشجوها میتونن یا نه و اینکه خودشون باید بگردن دنبال کار یا دانشگاه معرفیشون میکنه رو نمیدونم ... ممنون میشم تو این مورد هم راهنمایی کنین

اشباع داروسازی تازه نتیجه هاش داره نمایان میشه
صدای پزشکی ها به خاطر کشیک هایی که میدن و حقوق کمشون زودتر بلند شده.
بحث اشباع باشه همچی داره اشباع میشه
افزایش زیاد سالانه ورودی‌ها...
توی دفترچه مینویسن ۲۰ تا، ولی ۵۰ تا میگیرن و....

مرسی از راهنماییت
راستش رویای مهاجرت هم دارم و میدونم که برا مهاجرت دارو بهتره ...حالا داروساز متخصص بهتر میتونه مهاجرت کنه یا فرقی بین عمومی و متخصص نیست ؟
شنیدم قبل از فارغ التحصیلی میتونن شروع به کار کنن ولی اینکه همه دانشجوها میتونن یا نه و اینکه خودشون باید بگردن دنبال کار یا دانشگاه معرفیشون میکنه رو نمیدونم ... ممنون میشم تو این مورد هم راهنمایی کنین
درباره‌ی مهاجرت، اطلاعات کافی ندارم.

بعد از آزمون ۱۸۰ واحدی(ترم۹) میتونن بعنوان قائم‌مقام در داروخونه کار کنن.
یه سری گروه‌های تبادل شیفت هست اطلاع رسانی میشه.

ته تهش اینه طرف بره اشپزخونه بزنه شیشه و کوکائین تولید کنه.از صدتا پزشک بیشتر درمیاره
والتر وایت:))

بچه ها پزشکی در دوران عمومی درامد نداره،وقتی هم برای ایجاد درامد نداره؟
یعنی بازم از جیب پدر باید بخوریم؟:))

با این حساب دارو به لحاظ زودتر به درامد رسیدن بهتر نیست؟

سلام ><
کسی اینجا دانشجوی رشته سلولی مولکولی یا میکروبیولوژی هست؟
میشه یکم راجع به فضای واقعی این رشته‌ها توضیح بدید:RedHeart

Back
بالا