• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

به نقل از زﮩرا :
با ازدواج و اینام انتقالی نمیدن؟

نع..
چون تو ب عنوان نیروی بومی اون استان پذیرفته شدی هر جا بگن باید بری کار کنی .
کار کردنه مهم نیست . 10 سال از درسها فاصله گرفتن فک میکنم مانع بشه اونقدرا برای قبول شدن تو تخصص .

به نقل از A N I R A :
پردیس خودگردان یعنی چی ؟:-""""

بین الملل . یعنی باید پول بدین برا تحصیل . اونایی ک سراسری هستن خود دولت خرج تحصیلشونو میده اما بین الملل خودش باید پول تحصیلشو بده (هر ترم بین 8-10 میلیون) (تهرانو نمیدونم دانشگاهاش شاید بیشتر بگیرن اما شهرای دیگه همین رنج عه)

به نقل از A N I R A :
پردیس خودگردان یعنی چی ؟:-""""
پردیس خودگردان ینی شما شهریه زیادی رو میدی،ولی مدرکت سراسری میشه!
بعضی از شهرا یر یک کلاس با سراسری های عادی میشینن(مث مشهد) بعضی جاها شهر و دانشگاهش فرق داره(مث ساری!)
دانشگاهای مختلفم فرق داره شهریش ب خاطره نظره هیئت امنا ی دانشگاه!

به نقل از MHO :
پردیس خودگردان ینی شما شهریه زیادی رو میدی،ولی مدرکت سراسری میشه!
بعضی از شهرا یر یک کلاس با سراسری های عادی میشینن(مث مشهد) بعضی جاها شهر و دانشگاهش فرق داره(مث ساری!)
شهریه هم دور و بره 20 تومن ترمیه!دانشگاهای مختلفم فرق داره شهریش ب خاطره نظره هیئت امنا ی دانشگاه!

هیچ دانشگاهی ترمی 20 نیست . اینکه میگن 20 دلیلش اینه ک شهریه دو ترم رو باهم میگیرین . یعنی شوما ترم 1 و 2 رو شهریش قبل از شروع ترم یک میپردازی (در اصل سالی اینقدر در میاد ن ترمی) . (قیمت پردیس تو دفترچه قید شده توضیحات خودگردان رو مطالعه کنین) .

1.png

به نقل از sadlove :
هیچ دانشگاهی ترمی 20 نیست . اینکه میگن 20 دلیلش اینه ک شهریه دو ترم رو باهم میگیرین . یعنی شوما ترم 1 و 2 رو شهریش قبل از شروع ترم یک میپردازی (در اصل سالی اینقدر در میاد ن ترمی) . (قیمت پردیس تو دفترچه قید شده توضیحات خودگردان رو مطالعه کنین) .
اره اشتباه کردم،سالانه بود اونی ک گفتم و مال دانشگاه تهران X_X

به نقل از آقا حمید رضا :

یه نکته رو بگ در ادامه تایید این پست
اونم اینکه تیپهای 1 ترمی 8 نیستن . شیراز مثلن پزشکیش پارسال 9600 بود . تیپهای 2 8 هستن . اگه تیپ 1 میزنین برای پردیس حواستون ب هزینش باشه و زنگ بزنین خود دانشگاه اون شهر سوال کنین بعدن مشکل ساز نشه براتون :)

دوستان تیپ بندی دانشگاه مدت ها خیلی اهمیتی نداره ها. من وزارت بهداشت بودم خیلی تو نخ تیپ اینا نبودن. مثلا ارومیه میگن تیپ ۱ ولی تو رتبه بندی شده ۲۲ ام !

پزشکی تعهدی هم خیلی ستمه ! نمیدونم اونی که چنین برنامه ریزی ای کرده چی فکر کرده. خیلی غیربهینه تنظیم کردن شرایطش رو.

خب حالا از خر پزشکی ازاد بیارینم پایین.فیزیو تراپی منطقه دو تا چند میگیره؟

واقعا اگه به پزشكي و دندون و دارو هر سه تاش علاقه داشته باشيم و هر كدومشم از يه جنبه هايي خيلي برامون خوب باشه و يه جنبه هاييم برامون بد باشه بايد چكار كنيم؟!
ديروز همسايمون كه زن و شوهر هيئت علمي هستن باهاشون مشورت كردم . هر دوشون نه از دانشگاه بين الملل شيراز چندان راضي بودن نه دولتي هايي كه احتمال اوردنشونو دارم .

به نقل از زﮩرا :
خب حالا از خر پزشکی ازاد بیارینم پایین.فیزیو تراپی منطقه دو تا چند میگیره؟
اگر آزاد شهر خوب قبول ميشي چرا پايين بياي؟ :D
همون جا خوبه كه. :D

Back
بالا