مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

اینکه توی دانشگاه خوب تحصیل کنی، ارزش انتخاب کردن نیم‌سال دوم رو داره؟
مثلا بین نیم‌سال دوم بهشتی و شیراز کدوم اولویت باشه؟

مثلا بین نیم‌سال دوم بهشتی، و شیراز کدوم اولویت باشه؟
اونی که بهت نزدیک‌تره/شهرش برات مهم‌تره.
در کل نیم‌سال اول یا دوم بودن به تنهایی بهتره برات معیار انتخاب نباشه.

قطعا داره. بهشتی رو ول کنی به خاطر ۵ ماه؟

من اطرافیانم خیلی پزشکی خوندند و میخونن. از داداشم گرفته تا دوستای صمیمی. بعضیا سر انتخاب رشته، تصمیم میگیرند که دانشگاه شهر خودشون یا شهر نزدیکشون بخونند و تهران نرن. یک زمانی شاید خودمم موافق این حرکت بودم که پزشکی طولانیه و دوری از خانواده سخته و بهمانه. ولی با صحبت هایی که کردم با دوستام، میتونم بگم از دست دادن تهران (یعنی دانشگاه های بهشتی - تهران - ایران) حرکت معقولی نیست مگر خیلی مشکلات جدی ای داشته باشید سر دوری. واقعیت اینه که شهر تهران تفاوت فاحشی داره با بقیه شهرها. تقریبا همه امکانات تو تهران متمرکز شده. این سر خیلی چیزها خودشو نشون میده. مراکز آموزشی و تحقیقاتی و آزمایشگاه ها و ... که تو تهران هست هیچ جا نیست. جو شهر تهران خیلی بهتر از بقیه جاهاست. فضای پیشرفت خیلی بیشتر فراهمه. اطرافیانتون تلاشگرتر و پرانگیزه تر هستند. حالا شاید یکی هیچ استفاده ای از اینها نکنه ولی خب فراهم بودنشون مهمه. در بدترین حالت اینه که میبینید تهران نمیتونید بمونید، انتقالی میگیرید شهر نزدیک تر. ولی برعکس این تقریبا ممکن نیست.

بچه ها با ۴۱۰۰ منطقه دو و ۹۰۰۰ کشوری تو چه رنج رشته هایی باید دنبال انتخاب رشته بود و راجع بهشون بررسی کرد ؟
می خوام ایده بهتری راجع به وضعیت الان دوستم داشته باشم و شاید بتونم به خودشم ایده بدم تا بهتر بتونه انتخاب رشته کنه، و دوست هم نداره پشت کنکور بمونه.
باید ظرفیت امسال رو با پارسال مقایسه کنی .
مثلن کاری ک خودم کردم نشستم سه رشته اصلی رو تک تک شمردم همه دانشگاهها بین ال و سراسری و دیدم افزایش داشته .
ممکنه بین ال پزشکی بیاره .
اگه بین ال سه رشته نمیخواد باز بین ال بینایی سنجی ممکنه بیاره .
دامپزشکی میاره
تغذیه
گفتاردرمانی
روانشناسی
شنوایی سنجی باز بین ال احتمالا
و پیراپزشکیا همشونو میاره پرستاری مامایی بیهوشی اتاق عمل و..
علوم ازمایشگاهی

دفترچه رو بگو مقایسه کنه میتونه اولش بین ال سه رشته دانشگاههای تیپ ۲ بزنه بعدش بین ال بینایی سنجی بعدش مانور بده رو سراسریا بستگی علاقش حالا و معیاراش ک چقدر میتونه دور از خونواده باشه و یا اینکه ی رشته پایین تر دانشگاه تیپ ۱ رو ترجیح میده یا تیپ ۲ ولی رشته ای ک بهتره

نیمسال اول و دوم بجز زمان آغاز اولین ترم شون هیچ تفاوتی با هم ندارن. اگه با رشته‌ای از دانشگاهی اوکی هستی نیمسال قبولی تفاوتی برات ایجاد نمیکنه.

اتفاقا خیلییی خوبه نیمسال دوم قشنگ استراحتت رو میکنی بدون دغدغه بعد میری دانشگاه
من بهترین دوران زندگیم بود

یکی که میدونه بگه از بین دندون دارو پزشکی کدومش برای مهاجرت بهتره (با وجود همه‌ی سختی‌ها) یک در دنیا صد در آخرت نصیبش بشه.

یکی که میدونه بگه از بین دندون دارو پزشکی کدومش برای مهاجرت بهتره (با وجود همه‌ی سختی‌ها) یک در دنیا صد در آخرت نصیبش بشه.
داروسازی. چون رشته‌ی بالینی نیست، رشته‌ی علمی ه. درآمدش هم الان بهتره جدی.

رشته‌های علوم پایه که طبیعتا شرایط بهتری دارن برای اپلای، ارزش ریسک کردن رو دارن؟ (مثلا بیوتک مقابل پزشکی)

بچه ها میشه لطفا یکی در مورد رشته میکروبیولوژی وبیوتکنولوژی دروسش و بازار کارش اگه تجربه یا اطلاعاتی داره توصیح بده لطفا؟؟

من نمی‌دونم شرایط رشته‌هایی مثل زیست‌شناسی چطوره، ولی چون تحقیقات علوم پزشکی همه‌جا ترنده، رشته‌ی علوم آزمایشگاهی وزارت بهداشت و گرایشات ارشدش خیلی فرصت خوبی برای مهاجرت می‌ده، به شرطی که دانشگاه خوبی باشه و مراکز تحقیقاتی داشته باشه.

سلام. دارو رو نمی‌دونم ولی مهاجرت واسه دندون سخته. بستگی به کشوری که میری هم داره ولی اکثر جاها باید کلی امتحان بدی و یه عالمه پول بدی تا مدرکت رو معادل سازی کنی و بتونی کار کنی تو اون کشور. برای ادامه تحصیل تو رشته های تخصصی هم باید رزومه خیلی قوی داشته باشی یا بری سراغ رشته هایی مثه جامعه نگر یا مواد دندانی که اپلای واسشون راحت تره ولی باز باید به عنوان مستر این رشته ها رو اون ور بخونی.

سلام☄
برای تجربی
به غیر از تهران و شیراز و اصفهان، دیگه چه شهر هایی امکانات آموزشی خوبی دارن؟ واسه اولویت انتخاب رشته می‌خوام. تو ذهنم تبریز و رشت هست ولی بازم مطمئن نیستم.
به جز اهواز و مشهد.

اهواز تا جایی ک میدونم بلک لیست پزشکیه

بچه ها پیج بلک لیست های پزشکیو اینستا فالو کنین بعضی جاها بار روانیش بالاست برا دوران اینترنیتون مخصوصا
نزنین

این سامانه انتخاب رشته مجازی که خود سنجش میذاره تا چه حد درسته؟ ارزش داره امتحان کنم ؟

بچه ها اگر کسی هدفش مهاجرت باشه بین پزشکی و دندان کدوم و انتخاب کنه ؟
از خون و ...می‌ترسه
بچه های پزشکی که فیزیوپات و رد کردین بیاین بگین آیا عادی میشه یانه ؟
واینکه درمورد مهاجرت دندونم اگه میشه بگین

این سامانه انتخاب رشته مجازی که خود سنجش میذاره تا چه حد درسته؟ ارزش داره امتحان کنم ؟
خیلی بدبینانه هست. اونی که میزنه احتمال قبولی پایین رو میاری احتمال زیاد!!!

اهواز تا جایی ک میدونم بلک لیست پزشکیه

بچه ها پیج بلک لیست های پزشکیو اینستا فالو کنین بعضی جاها بار روانیش بالاست برا دوران اینترنیتون مخصوصا
نزنین
با کارت شناسایی اکسپت می‌کنند.
اهواز بلک لیست ه. بهشتی آمار سویسایدش بالاست، ولی خب دوره‌ی رزیدنتی بیشتر بوده تا GP.
من در حدی که دیدم خودم تبریز و ارومیه هم خوبن. تبریز جدی برای رزیدنتی هم جای خوبیه.

نرم افزار انتخاب رشته گزینه دو چطوره؟

Back
بالا