مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

سلام بچه‌ها
من بین پرستاری، هوشبری، اتاق عمل، آزمایشگاه و دبیری (زیست و شیمی) گیر کردم
از حیث علاقه باید بگم همه‌شون رو دوست دارم (و به خاطر همین هم گیر کردم :-")
اگه اطلاعاتی راجع به سختی رشته، بازار کار، درآمد و... دارین، لطفا بگین^^
دبیری یه مزیتی ک داره اینه که استخدامی از همون اول
اگه زرنگ باشی میتونی خصوصیم درس بدی
پرستاری هم برای اپلای خوبه

سلام بچه‌ها
من بین پرستاری، هوشبری، اتاق عمل، آزمایشگاه و دبیری (زیست و شیمی) گیر کردم
از حیث علاقه باید بگم همه‌شون رو دوست دارم (و به خاطر همین هم گیر کردم :-")
اگه اطلاعاتی راجع به سختی رشته، بازار کار، درآمد و... دارین، لطفا بگین^^
سختی دبیریم به مراتب کمتر از پرستاریه
ولی پرستاری حقوقش بیشتره

بین دبیری زیست و فیزیو کدومو انتخاب میکنید؟
چرا؟ :_)

• لایک
امتیازات: D3la
سلام ، نظرتون درباره رشته فیزیوتراپی چی هست ؟ آینده شغلی و درآمد ؟ آیا به راحتی میشود مطب زد ؟

دبیری یه مزیتی ک داره اینه که استخدامی از همون اول
اگه زرنگ باشی میتونی خصوصیم درس بدی
پرستاری هم برای اپلای خوبه

سختی دبیریم به مراتب کمتر از پرستاریه
ولی پرستاری حقوقش بیشتره

بین دبیری زیست و فیزیو کدومو انتخاب میکنید؟
چرا؟ :_)
بین دبیری زیست و فیزیوتراپی ، خب حتما فیزیوتراپی رو انتخاب میکنم . آدمی نیستم که خیلی به پرستیژ شغلی اهمیت بدم اما به نظرم رشته فیزیوتراپی خیلی با کلاس تر از یه معلم زیست هست ، همچنین خیلی از مردم به اشتباه فکر میکنند که فیزیوتراپ ها هم دکتر هستن

کسی هست که خودش یا آشناهاش پزشکی تعهدی خونده باشه ؟
اگه میشناسین لطفا بگین راضی هستن یا نه

با رتبه ای که آوردم میتونم پزشکی تعهدی یا آزاد و پردیس بخونم یا دارو سراسری .... ولی واقعا دودلم .. شما بودین چی کار میکردین ؟
من دارو سراسری رو انتخاب میکردم . آزاد و پردیس بسیار هزینه داره

پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

میشه درس خوند اما سخت، تو خوابگاه، سر و صدا واقعا زیاده، هرچقدر هم کم باشه!
مجبور خواهید بود خودتون رو با افراد جدیدی وفق بدید که .. اعضای یک خانواده هرچقدر هم از نظر اخلاقی با هم متفاوت باشن، باز هم شبیه هستند!
غذاهاتون همیشه حاضره، ما که دبیرستانی بودیم سر سفره فقط حضور داشتیم، الان باید بری صف غذا هم بایستی! (حالا بعضی روزها غذا ندارن ولی من معمولا برمیگشتم خونه آخره هفته ها رو)
غذای دانشگاه ما که ادویه ش هم زیاد بود، تنوع هم کم، یعنی یه لیست یک هفته ای برای کلِ ترم، از غذا خوردن میفتین! یعنی سیر میشید کلا از غذا!
مجبور خواهید بود ظرف بشورید و زود زود وسایلهاتون رو مرتب کنید!!!! (من اتاقم معمولا ریخت و پاش ه و معمولا با این ریخت و پاش ارامش دارم!)
تو خونه معمولا آدم میتونه هرساعتی بخوابه و هر موقع دلش خواست درس بخونه، ولی تو خوابگاه اینجور نیست!
من خوش خوابم و خوابم میبرد،ولی اتاقمون شلوغ بود،صبح ها که از خواب بیدار میشدم واقعا خسته بودم! ربطش میدادم به روشنایی و صدای زیاد،

کلا خوابگاه خوب نیست. هرچقدر هم خوب باشه.

* من مشکلات ساختمان خوابگاه رو هم نمیگم.
این پست‌های من رو منشن کرده‌اید، مونده‌ام چی بگم.
وقتی من این پست رو می‌نوشتم یه دانشجویی بودم که تازه ترم یک رو تموم کرده بودم، از فضای آسوده و پر از رفاه و پرایویسی خونه رسیده بودم به خوابگاهی که انتخاب هم‌اتاقیام به اختیار خودم نبوده و در ضمن شدیداً آدم وسواسی هم بودم که خیلی اذیتم می‌کرده شرایط.
الان ولی من همون الهه‌ی ۶ سال پیش نیستم. خیلی تجربه‌ها کسب کرده‌ام، خیلی سختی کشیده‌ام ولی پخته‌تر شده‌ام، نسبت به گذشته از استیت الانم راضی‌ترم، تعاملات اجتماعی م بهتر شده، واقع بین‌تر شده‌ام، و و و اختلالات روانی‌م از جمله وسواسم هم خیلی کمتر و تقریباً درمان شده.. .
نمی‌شه نسخه کلی پیچید. خونه یا خوابگاه هر کدوم یه مزایایی دارن و یه معایبی. ولی مهم اینه که در نهایت بعد اتمام دانشگاه شما هم یاد بگیرید انسان بالغ‌تری از نظر روانی اجتماعی فکری بشید.

راجع به رشته بیوتکنولوژی دکتری پیوسته
بعد از ارشد قبل ورود به دکتری میشه ادامه تحصیل رو در خارج داشت؟یا باید تا دکتری طی بشه؟
در کل اگه کسی اطلاعاتی داره مخصوصا راجع ه مهاجرت این رشته بگه.تشکر

این کانال تلگرام یسری مصاحبه داره با فارغ‌التحصیلان رشته بیوتکنولوژی دکتری پیوسته، متن مصاحبه‌ها رو هم گذاشته اگه شنیدنش سخته براتون می‌تونید بخونید. امیدوارم کمک‌کننده باشه.

کسی اینجا هست پزشکی شاهرود بخونه؟ در مورد وضعیت خوابگاه سوال داشتم.
و اینکه با ۱۶۷۰ زیرگروه یک احتمالش چقدره پزشکی شاهرود بیارم؟

بچه ها با ۴۱۰۰ منطقه دو و ۹۰۰۰ کشوری تو چه رنج رشته هایی باید دنبال انتخاب رشته بود و راجع بهشون بررسی کرد ؟
می خوام ایده بهتری راجع به وضعیت الان دوستم داشته باشم و شاید بتونم به خودشم ایده بدم تا بهتر بتونه انتخاب رشته کنه، و دوست هم نداره پشت کنکور بمونه.

با رتبه ي 2000زير گروه دو تجربي و سهميه خوارزمي(اندازه مدال المپياده فك كنم) بومي تهران ميتونه داروي تهران يا شهيد بهشتي بياره؟

با رتبه ي 2000زير گروه دو تجربي و سهميه خوارزمي(اندازه مدال المپياده فك كنم) بومي تهران ميتونه داروي تهران يا شهيد بهشتي بياره؟
اگر سهمیه اش اندازه مدال المپیاده آره میشه. ولی فکر نکنم مدل سهمیه اش مدل سهمیه مدال باشه. البته مطمئن نیستم

اگر سهمیه اش اندازه مدال المپیاده آره میشه. ولی فکر نکنم مدل سهمیه اش مدل سهمیه مدال باشه. البته مطمئن نیستم
مثل اینکه سهمیشون نود درصد نفر آخری که توی اون دانشگاه پذیرش میشه
سهمیه المپیاد اینطوری نیست؟

نه تو المپیاد حداکثر 10 درصد از ظرفیت هر یک از کد رشته ها برای بچه های مدال داره. اونا هم یه درصدی از نفر آخر رو باید بزنن ولی انقدر زیاد نیست. کمتر از 90 درصده.

• دابل‌لایک
امتیازات: MRz
نه تو المپیاد حداکثر 10 درصد از ظرفیت هر یک از کد رشته ها برای بچه های مدال داره. اونا هم یه درصدی از نفر آخر رو باید بزنن ولی انقدر زیاد نیست. کمتر از 90 درصده.
با همین نود درصدم شانس پذیرش داره؟
البته سهمیه هیئت علمی هم داره ولی مثل اینکه از هردوش نمیتونه استفاده کنه.

فک کنم با سهمیه هیئت علمی هم قبول میشه

وقتی بحث درصد نفر اخره، منظورشون درصد از تراز نفر اخره
برای اینکه ببینه قبول میشه یا نه بیشتر باید به تراز خودش و تراز ادمایی که بدون سهمیه قبول شدن نگاه کنه
هیئت علمی سهمیه نیست، میتونه بعدا انتقالی بگیره که اونم باید یه درصد مشخصی از نمره‌ی قبولی نفر اخر رو بیاره که چون پارتی بازی زیاده عملا این بحث درصد کشکه. یه روزانه میزنن که قبول شن بعد انتقالی میگیرن به دانشگاهی که مثلا پدرشون هیئت علمیه.
کلا بحث هیئت علمی رو باید از خود همون فرد هیئت علمی پرسید که چه کارایی میتونه انجام بده

نرم‌افزار انتخاب رشته گزینه‌۲ که احتمال قبولی رو می‌نویسه، چقدر قابل اعتماده؟
گزینه۲ رو نمیدونم
ولی سنجش حتی اونایی که "کم" و "خیلی کم" می‌نویسه به احتمال بالا میاری

Back
بالا