بین دبیری زیست و فیزیوتراپی ، خب حتما فیزیوتراپی رو انتخاب میکنم . آدمی نیستم که خیلی به پرستیژ شغلی اهمیت بدم اما به نظرم رشته فیزیوتراپی خیلی با کلاس تر از یه معلم زیست هست ، همچنین خیلی از مردم به اشتباه فکر میکنند که فیزیوتراپ ها هم دکتر هستندبیری یه مزیتی ک داره اینه که استخدامی از همون اول
اگه زرنگ باشی میتونی خصوصیم درس بدی
پرستاری هم برای اپلای خوبه
سختی دبیریم به مراتب کمتر از پرستاریه
ولی پرستاری حقوقش بیشتره
بین دبیری زیست و فیزیو کدومو انتخاب میکنید؟
چرا؟ :_)

من دارو سراسری رو انتخاب میکردم . آزاد و پردیس بسیار هزینه دارهکسی هست که خودش یا آشناهاش پزشکی تعهدی خونده باشه ؟
اگه میشناسین لطفا بگین راضی هستن یا نه
با رتبه ای که آوردم میتونم پزشکی تعهدی یا آزاد و پردیس بخونم یا دارو سراسری .... ولی واقعا دودلم .. شما بودین چی کار میکردین ؟
این پستهای من رو منشن کردهاید، موندهام چی بگم.پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
میشه درس خوند اما سخت، تو خوابگاه، سر و صدا واقعا زیاده، هرچقدر هم کم باشه!
مجبور خواهید بود خودتون رو با افراد جدیدی وفق بدید که .. اعضای یک خانواده هرچقدر هم از نظر اخلاقی با هم متفاوت باشن، باز هم شبیه هستند!
غذاهاتون همیشه حاضره، ما که دبیرستانی بودیم سر سفره فقط حضور داشتیم، الان باید بری صف غذا هم بایستی! (حالا بعضی روزها غذا ندارن ولی من معمولا برمیگشتم خونه آخره هفته ها رو)
غذای دانشگاه ما که ادویه ش هم زیاد بود، تنوع هم کم، یعنی یه لیست یک هفته ای برای کلِ ترم، از غذا خوردن میفتین! یعنی سیر میشید کلا از غذا!
مجبور خواهید بود ظرف بشورید و زود زود وسایلهاتون رو مرتب کنید!!!! (من اتاقم معمولا ریخت و پاش ه و معمولا با این ریخت و پاش ارامش دارم!)
تو خونه معمولا آدم میتونه هرساعتی بخوابه و هر موقع دلش خواست درس بخونه، ولی تو خوابگاه اینجور نیست!
من خوش خوابم و خوابم میبرد،ولی اتاقمون شلوغ بود،صبح ها که از خواب بیدار میشدم واقعا خسته بودم! ربطش میدادم به روشنایی و صدای زیاد،
کلا خوابگاه خوب نیست. هرچقدر هم خوب باشه.
* من مشکلات ساختمان خوابگاه رو هم نمیگم.
اگر سهمیه اش اندازه مدال المپیاده آره میشه. ولی فکر نکنم مدل سهمیه اش مدل سهمیه مدال باشه. البته مطمئن نیستمبا رتبه ي 2000زير گروه دو تجربي و سهميه خوارزمي(اندازه مدال المپياده فك كنم) بومي تهران ميتونه داروي تهران يا شهيد بهشتي بياره؟
مثل اینکه سهمیشون نود درصد نفر آخری که توی اون دانشگاه پذیرش میشهاگر سهمیه اش اندازه مدال المپیاده آره میشه. ولی فکر نکنم مدل سهمیه اش مدل سهمیه مدال باشه. البته مطمئن نیستم
نه تو المپیاد حداکثر 10 درصد از ظرفیت هر یک از کد رشته ها برای بچه های مدال داره. اونا هم یه درصدی از نفر آخر رو باید بزنن ولی انقدر زیاد نیست. کمتر از 90 درصده.مثل اینکه سهمیشون نود درصد نفر آخری که توی اون دانشگاه پذیرش میشه
سهمیه المپیاد اینطوری نیست؟
با همین نود درصدم شانس پذیرش داره؟نه تو المپیاد حداکثر 10 درصد از ظرفیت هر یک از کد رشته ها برای بچه های مدال داره. اونا هم یه درصدی از نفر آخر رو باید بزنن ولی انقدر زیاد نیست. کمتر از 90 درصده.
فک کنم با سهمیه هیئت علمی هم قبول میشهبا همین نود درصدم شانس پذیرش داره؟
البته سهمیه هیئت علمی هم داره ولی مثل اینکه از هردوش نمیتونه استفاده کنه.
سهمیه هیئت علمی که دیگه نیستفک کنم با سهمیه هیئت علمی قبول میشه
پارسال بود. امسالو نمیدونمسهمیه هیئت علمی که دیگه نیست
هست؟
وقتی بحث درصد نفر اخره، منظورشون درصد از تراز نفر اخرهمثل اینکه سهمیشون نود درصد نفر آخری که توی اون دانشگاه پذیرش میشه
سهمیه المپیاد اینطوری نیست؟
هیئت علمی سهمیه نیست، میتونه بعدا انتقالی بگیره که اونم باید یه درصد مشخصی از نمرهی قبولی نفر اخر رو بیاره که چون پارتی بازی زیاده عملا این بحث درصد کشکه. یه روزانه میزنن که قبول شن بعد انتقالی میگیرن به دانشگاهی که مثلا پدرشون هیئت علمیه.با همین نود درصدم شانس پذیرش داره؟
البته سهمیه هیئت علمی هم داره ولی مثل اینکه از هردوش نمیتونه استفاده کنه.
گمونم قلمچی قابل اعتماد ترهنرمافزار انتخاب رشته گزینه۲ که احتمال قبولی رو مینویسه، چقدر قابل اعتماده؟
گزینه۲ رو نمیدونمنرمافزار انتخاب رشته گزینه۲ که احتمال قبولی رو مینویسه، چقدر قابل اعتماده؟
نرمافزار انتخاب رشته گزینه۲ که احتمال قبولی رو مینویسه، چقدر قابل اعتماده؟ خیلیییییی زیاد بد و نامید کننده