مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

یادم بندازید یه ویس بگیرم امشب یا فردا در باب انتخاب رشته (با تاکید بر پزشکی و ...)
خب اینجا میتونید بشنوید : https://voca.ro/1lHIkqa8EExd

سعی کردم از همه چی تقریبا بگم ولی خب مسلما نمیشه 6 7 سال رو توی چند دقیقه گنجوند
سوالی باز بود هستم همین ورا
 
به نظرتون عاقلانست کسی داروی ایرانو بالاتر از دارو ی بهشتی بزنه چون صرفا دانشگاه ایرانو دوست داره؟
 
تو دفترچه امسال بیوتک هست؟ هرچی نگاه میکنم انگار نداره
 
خب اینجا میتونید بشنوید : https://voca.ro/1lHIkqa8EExd

سعی کردم از همه چی تقریبا بگم ولی خب مسلما نمیشه 6 7 سال رو توی چند دقیقه گنجوند
سوالی باز بود هستم همین ورا
خیلی عالی خیلی عالی،
منم تکمیل کنم:
بعد این بیمارستان فوق تخصصی درس خوندن اینطوری ه که تو کیس اسکلرودرمی می‌بینی، درحالی که هیچ وقت تشخیص و درمانش با تو نخواهد بود و ارجاع خواهی داد اگه چیز غیرمعمولی دیدی (!)، اما نمی‌تونی نحوه کنترل و درمان چربی خون بالا رو که وظیفه پزشک عمومی ه یاد بگیری! یا مثلاً اینتوباسیون رو که حتماً باید بلد باشی و خیلی مهم ه نمی‌تونی انجام بدی چون رزیدنت‌ها در یادگیری و مهارت آموزی اولویت هستند و تو برای یادگیریش مجبوری در ساعات اضافه‌تر با استادت هماهنگ بشی بری اتاق عمل برای تمرین :‌‌)) این رو هم باید در نظر گرفت که درصد محدودی استریت می‌شن و مستقیم می‌رن دوره‌ی تخصصی، بقیه طرح می‌رن.
و و و تو در طرح در دوره‌ی عمومی مناطق محروم خواهی بود که باید بدون سونو و سی‌تی‌اسکن تشخیص بذاری و ارجاع بدی.. و امکانات بیمارستان فوق تخصصی برای توی دانشجوی پزشکی عمومی خیلی به درد بخور نیست!

این رنکینگ دانشگاه‌ها هم بیشتر بر مبنای تعداد مقالات ه که در دانشگاه‌های علوم پزشکی بیشتر با اساتید علوم پایه هست و اساتید بالینی خیلی‌هاشون کلاً ریسرچ بلد نیستند (لااقل تبریز اینطوریه!) و خیلی هم چیزهای روتین و تکراری ه و برای مهاجرت خوبه نه برای جابه‌جایی مرزهای علم. چون امکانات باز کمه و بستگی داره که مثلاً چه کیتی وارد شده به کشور نه نیاز کشور. 😅😅
- حالا معنی این حرف‌ها این نیست که شهرهای بزرگ رو نزنید، ولی معنیش اینه که رنکینگ بالا رفتن الزاماً برای دانشجوی عمومی اهمیت نداره. در دانشگاه‌های تیپ یک اکسترن عملاً ایگنور می‌شه و گاها حتا موجودی دست و پاگیر قلمداد می‌شه و اینترن هم باید کارهای وقت‌گیر پیش‌پا افتاده رو انجام بده. و رزیدنت تخصصی و فلو (دانشجوی دوره‌ی فوق تخصص) اهمیت دارن. پس با شرایط و برنامه‌های خودتون و روحیه‌تون و نزدیکی به شهر و میزان تاب‌آوریتون در تحمل دوری خانواده و وابستگی و .. انتخاب کنید.
 
دکتری پیوسته بیوتک رو میگما
هرچی دانشگاه تهران رو میبینم چیزی نزده
تو دانشگاه علوم پزشکی نیست چون جزو علوم پایه‌ست. تو رشته‌های خود دانشگاه تهران باید بگردی
 
نیمسال دوم فرقی با نیمسال اول داره از لحاظ امکانات و اساتید و اینجور چیزا؟
و اینکه
برای انتخاب رشته مثلا اول همه نیمسال اولا رو بزنیم بعد نیمسال دوم ها؟؟یا اول مثلا شهید بهشتی نیمسال اول-نیمسال دوم و بعد ایران نیمسال اول-دوم؟
کدومش معقول تره؟
 
نیمسال دوم فرقی با نیمسال اول داره از لحاظ امکانات و اساتید و اینجور چیزا؟
و اینکه
برای انتخاب رشته مثلا اول همه نیمسال اولا رو بزنیم بعد نیمسال دوم ها؟؟یا اول مثلا شهید بهشتی نیمسال اول-نیمسال دوم و بعد ایران نیمسال اول-دوم؟
کدومش معقول تره؟
نیمسال اول و دوم فرقی ندارن اصلاً. صرفاً زمان شروع به تحصیل متفاوت ه.
دومی.
 
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

سلولی مولکولی با ژنتیک فرق داره؟ بیوتک ناپیوسته داریم؟ میکروبیولوژی چجوریاست؟ داروسازی کار تحقیقاتی هم داره تو همین رشته؟
من از اول دبیرستان دوست داشتم برم تو کارای تحقیقاتی به نظرتون ژنتیک دانشگاه تهران برم و واقعا براش تلاش کنم میتونم تو ایران و به خصوص خارج از کشور آینده ای متصور بشم؟ منظورم پول نیست...
چقدر دقیق سوال من رو پرسیدید
 
من دامپزشکیم
ببین دامپزشکی درساش سختن، تا آخر علوم پایه یه چیزی دقیقا مثل پزشکیه شاید حتی یکم سنگین‌تر. چون دیگه اون درسارو فقط برای یه انسان نمیخونی، برای چند گونه‌ی مجزا میخونی که کاملا باهم فرق دارن. در واقع از اولش که بری تو این رشته باید مقایسه‌ای بخونی. تو دوره‌ی عمومی حیوانات اهلی، پرندگان، آبزیان و یکم هم اگزوتیک رو بهتون درس میدن. در کل دوازده ترمه و دوره‌ی علوم پایه هفت ترمه. بعد از هفت ترم یه امتحان میدین به اسم پره اینترنی که اگه اونو قبول بشین میشید اینترن و دیگه کلا درساتون عملی میشه. تنها چیزی که میتونه تو این مسیر نگهتون داره علاقه‌ست، کاملا جدی. چون از زمان اینترنی و قاعدتا بعد از اون تا آخر عمرتون با چیزای خیلی خوبی رو به رو نخواهید شد ((: برای دامپزشک خوبی شدن هم نیاز به مطالعه زیاد و آپدیت کردن خودتون دارید هم آمادگی بدنی مخصوصا برای دام بزرگ. بعد آها توی دام کوچیک خیلی خیلی همه چیز حساس‌تر میشه و واقعا باید دقیق باشی. ولی خب کسی که علاقه داره همین سختی‌ها هم براش شیرینه :D
سوال دیگه‌ای داشتی بپرس.
دامپزشکی بخونم که تخصص بیوتکنولوژی یا بافت شناسی بخونم منطقیه؟
اصلا برم سراغ دام ؟
حقیقتا علاقه خاصی به حیوانات ندارم ولی ازشون بدم هم نمیاد
اما از پزشکی برای ادما واقعا متنفرم
اصلا از این ادمایی نیستم که بگم از کارای چندش و کثیف بدم میاد، درس خوندن هم خلاصه بگم عاشق خوندن مطلب جدید و زیادم المپیاد زیست هم که بودم کلا جانوری شو بیشتر میخوندم ، قبلا خیلی پرنده اینا داشتم و عاشق حیوونا بودم اما بعد از مرگ زاغم بخاطر یه بیماری 💔دیگه نسبت به هیچ حیوونی حس دوست داشتن پیدا نکردم 🤷‍♀️
با این خلقیات ممکنه توی دامپزشکی شکست بخورم ؟
و اینکه کلا دنبال پول نیستم بیشتر دلم میخواد به ارزوم که انجام تحقیق های تاثیر گزاره برسم
 
سلام
بین کاشان قم زنجان قزوین کدوم از نظر پزشکی قوی ترن؟
 
بچه ها اگر کسی هدفش مهاجرت باشه بین پزشکی و دندان کدوم و انتخاب کنه ؟
از خون و ...می‌ترسه
بچه های پزشکی که فیزیوپات و رد کردین بیاین بگین آیا عادی میشه یانه ؟
واینکه درمورد مهاجرت دندونم اگه میشه بگین
اگر هدفت مهاجرته همین الان اقدام بکن برای کالج ها یا جاهایی که پره مد داره
به هیچ وجه نمون که تازه بخوای بخونی و بعد دردسر آزمون مجدد و آزاد سازی مدرک و فلان داشته باشی
همین الان واقعا بری برد کردی ...
 
سلام
بین کاشان قم زنجان قزوین کدوم از نظر پزشکی قوی ترن؟
تا جایی که من می‌دونم برا دوران اکسترنی و انترنی تعداد بیمارستان های تخصصی شهر برا آموزش بهتر، مهمه. به نظرم برو بیمارستان های آموزشی درمانی اون شهرها رو چک کن.
 
این متن رُ یکی دوستان که اخیرا از داروسازی شیراز فارغ‌التحصیل شده، جایی فرستاده بود. متن خوبی بود گفتم باهاتون به اشتراک بگذارم:



اینو به دست کسایی که دوست‌شون دارید برسونید: تجربی نیاید، برید ریاضی، از مهندسی کامپ تا ریاضی محض هرچی تونستید، توی یه جای باپرستیژ (شریف) بخونید و برید. اگه اومدید تجربی، برید شریف شیمی بخونید، دکترای پیوسته بیوتک برید، بیولوژی بخونید دانشگاه تهران.

اگه مجبورید پزشکی، دندون و دارو بیاید، -با احترام به رفقا- بیاید دارو. حداقلش از ترم ده درآمد دارید، کلی چیزمیز هم خوندید که اگه گشاد نباشید، می‌تونید توش تخصصی‌تر بشید و اپلای کنید. بیاید دارو، درساتون رو جدی بخونید و یاد بگیرید، مطالعه مطالعه مطالعه، اصلا تا ترم ۵ فقط یاد بگیرید.

من نمی‌دونم بازار اپلای رشته‌های بالینی و wet lab چطوره (بالینی احتمالا سخت‌تر از کار لب هم باشه) اما می‌دونم بازار اپلای فیلد‌های کامپیوتیشنال عالیه، در نتیجه: برنامه‌نویسی یاد بگیرید، الگوریتم بخونید، جبر خطی و آمار و احتمال بخونید، ماشین‌لرنینگ یاد بگیرید، هر جایی که می‌تونید آموخته‌هاتون رو اپلای کنید، از پیش‌بینی غلظت بحرانی میسل گرفته، تا شبکه‌های ژنی و فارماکومتریکس. پروژه‌های کوچیک‌تون پیاده کنید، یکی دوتا مقاله بدید، سال آخر خوب شیفت برید و پول دربیارید، و برید. خلاصه اینکه برید.
 
من با تحقیقاتی که کردم و در نقر گرفتن شرایطم و شخصیتم و همه اینا به نظرم مناسب ترین رشته برام دندونه
اما خب رتبم به روزانه نمیخوره و تعهدش خیلی لب مرزیه
تعهد پزشکی رو میارم احتمال زیاد و دارو شهرای متوسط
از یه طرف بحث پشت کنکور موندنم هست که من یکم از معدلش میترسم که ۲۰ نشه:)))) مثلا ۱۹.۵ یا۱۹.۷ خیری رتبه رو خراب میکنه ؟
یه مزیت‌هایی هم داره مثلا دو باره ، حجم درسا کمتره و عمومی حذف
ولی اختصاصی خیلیی مهم تر میشه
یه سری تجربیات دارم از پارسال به هر حال
و اینکه باز سال بعد ثرفیتا زیاد ترم میشه
دیگه مدرسه ندارم و کلی وقت و انرژی و اعصابم سر کل کل کردن با بابام به خاطر مدرسه نمیره ((((( =
به نظرتون با توجه به همه اینا چکار کنم؟
 
بچه ها دانشجو های رشته های پزشکی دندان و داروی دانشگاه آزاد و پردیس طرح اجباری دو ساله شون اختیاری می شه ؟
یعنی اگه بخوان میتونن نرن ؟
 
بچه ها دانشجو های رشته های پزشکی دندان و داروی دانشگاه آزاد و پردیس طرح اجباری دو ساله شون اختیاری می شه ؟
یعنی اگه بخوان میتونن نرن ؟
باید برن.
 
Back
بالا