مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

یه پسر عموم پردیس بین الملل آزاد دندون خونده بود داره طرح/سربازی میره
اونیکشم پردیس خودگردان دارو خونده طرح/سربازیش تازه تموم شده.
دختر عموم هم دندون آزاد تهران خونده داره طرح میره.

بچه ها دانشجو های رشته های پزشکی دندان و داروی دانشگاه آزاد و پردیس طرح اجباری دو ساله شون اختیاری می شه ؟
یعنی اگه بخوان میتونن نرن ؟
بله که طرح داره و اجباریه

بچه ها دانشجو های رشته های پزشکی دندان و داروی دانشگاه آزاد و پردیس طرح اجباری دو ساله شون اختیاری می شه ؟
طرح داره ولی بعدش مدرکت آزاده و نیاز نیست پول بدی

طرح برای همه الزامیه مگر اینکه ۳۰۰ میلیون(برای دندان) پول وثیقه بذاری تا مدرکت ازاد شه

ورودی های بهمن شبانه محسوب میشن و شهریه داره؟

ورودی های بهمن شبانه محسوب میشن و شهریه داره؟
نه. شبانه و روزانه دو تا مقوله ی جدا ان. و روزانه ها پولی پرداخت نمیکنن.
نیم سال اول(ورودی مهر) و دوم (ورودی بهمن)هم فقط مربوط به زمان ورود به دانشگاست.

به هیچ وجه نگید اینو که قبول نمیشم حالا بذار بزنم قبول میشی و مثل آهو میمونی توی گل....
بعر برا پردیس هم از یه دانشجو دقیق بپرسید در حد ترمی صد میلیون حساب باز کنیدا

اینجا کسی علوم پزشکی خرم اباد یا اراک و کرمانشاه یا ساری خونده؟ چند تا سوال داشتم

برای آشنایی با مباحث بیوتک و ژنتیک چه کتاب هایی رو پیشنهاد میدید که نگاه بندازم تا تقریبا دستم بیاد تو این رشته چه چیزهایی باید خونده بشه؟
رشته خیلی خیلی بازی ه و توش پر ریاضی فیزیک و شیمی ه و کارای جالب هست ولی خب خیلی سخته چیز آسونی نیست.غالب ظرفیت پیوسته اشم با مدال ها پر میشه.
ولی به طور کلی میتونی یه نگاه به فعالیت های مولکولی در سطح پیشرفته از کتاب لودیش یا براون و یه نگاه به کتاب امیری یا البرتس و یه تورق کلی با لنینجر داشته باشی.اگر خیلی به زیست و قاطی کردنش با ریاضی و شیمی و فیزیک و کار تو آزمایشگاه و تسک های پیچیده علاقه داری،و صد البته دانشجوی خیلی خیلی خوب و با مقاله ای هم باشی و مدام درس بخونی رشته خوبیه برات.البته اگر از نظر مالی بخوای نگاه کنی غالبا ثروتمند نمیشن چه در ایران چه خارج از ایران.
خودم اگه رتبه ام در حد دانشگاه تهران بود انتخابش می کردم

برای داروسازی بعد تهران و بهشتی اولویتامون رو چجوری بزنیم؟با در نظر گرفتن اینکه دانشگاه ایرانم امسال دارو میگیره.

من با تحقیقاتی که کردم و در نقر گرفتن شرایطم و شخصیتم و همه اینا به نظرم مناسب ترین رشته برام دندونه
اما خب رتبم به روزانه نمیخوره و تعهدش خیلی لب مرزیه
تعهد پزشکی رو میارم احتمال زیاد و دارو شهرای متوسط
از یه طرف بحث پشت کنکور موندنم هست که من یکم از معدلش میترسم که ۲۰ نشه:)))) مثلا ۱۹.۵ یا۱۹.۷ خیری رتبه رو خراب میکنه ؟
یه مزیت‌هایی هم داره مثلا دو باره ، حجم درسا کمتره و عمومی حذف
ولی اختصاصی خیلیی مهم تر میشه
یه سری تجربیات دارم از پارسال به هر حال
و اینکه باز سال بعد ثرفیتا زیاد ترم میشه
دیگه مدرسه ندارم و کلی وقت و انرژی و اعصابم سر کل کل کردن با بابام به خاطر مدرسه نمیره ((((( =
به نظرتون با توجه به همه اینا چکار کنم؟
به نظرم امسال حتما برو و نمون اینا هرلحظه نظرشون عوض میشه و با روح و روان بچه ها رسما بازی میکنن
حتما درست حسابی همه دندونا شهرایی ک میخوای رو بزن پردیس حاهای خوبم اگر میتونی بزن
بعدش حالا یا پزشکی یا دندون جاهای خوب رو بزن
اینکه میگم جاهای خوب اگر بومت شهر بزرگ باشه بخاطر افزایش ظرفیت یهو شانست خورد و قبول شدی شاید اگه نزنی از دست میدی بزنی شد شد نشد خدا کریمه

برای داروسازی بعد تهران و بهشتی اولویتامون رو چجوری بزنیم؟با در نظر گرفتن اینکه دانشگاه ایرانم امسال دارو میگیره.
ایران و تبریز و شیراز خیلی خوبن هر سه تاشون

امسال با ۲۵۰۰ نفر افزایش ظرفیت که عمده‌ش هم تعهدی ه، قبولی پردیس احتمالاً بهتر بشه و با رتبه‌های بالاتر نسبت به پارسال بشه قبول شد.

به هیچ وجه نگید اینو که قبول نمیشم حالا بذار بزنم قبول میشی و مثل آهو میمونی توی گل....
بعر برا پردیس هم از یه دانشجو دقیق بپرسید در حد ترمی صد میلیون حساب باز کنیدا
والا من پردیسم اصن اینجور نیست ترمی خیلی بشه ۱۵ میلیون

دوستان به دادم برسین
درباره رشته دامپزشکی اطلاعی دارین؟
اینکه جو رشته و بازار کارش چطوره؟
کسیو میشناسین که دامپزشک باشه؟راضی هست یا خیر؟
دامپزشک بیکار داریم؟
ممنون میشم پاسخ بدین

Back
بالا