نمینویسه. ولی من معمولاً کارنامه رو باز میکردم تا درصد زمینشناسی رو ببینم و باهاش تخمین رتبه زیرگروه رو بزنم.تو سایت کانون قبولی داروسازی هارو که چک میکنم، رتبه در منطقه رو زده. رتبه در زیرگروه ۲ رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ یا به همین رتبه در منطقه هم میشه اعتماد کرد؟
من زمین نزدم.اگه تو کارنامه اون طرفم زمین نزده باشه میشه حساب کرد روش؟نمینویسه. ولی من معمولاً کارنامه رو باز میکردم تا درصد زمینشناسی رو ببینم و باهاش تخمین رتبه زیرگروه رو بزنم.
آره دیگه. اونایی که زمین نمیزنند رتبهی زیرگروه یک عموماً بهتر از رتبهی کل میشه. وقتی زمین میزنند رتبه کل بهتره ولی ممکنه رتبه زیرگروه یک بیشتر باشه.من زمین نزدم.اگه تو کارنامه اون طرفم زمین نزده باشه میشه حساب کرد روش؟
خط های فکری متفاوتی برا مقایسه وجود دارن از جمله زودتر وارد شدن به بازار کار، میزان تئوری و عملی بودن دروس، شدت سختی دروس در حین تحصیل، میزان ساعت کاری بعد از فارغالتحصیلی و ...چه خط فکریای رو دنبال کنم تا واقعا متوجه بشم از بین پزشکی یا دندون کدوم برام مناسبتره؟
منم به همین منظور انتخاب کردم. اینکه از پزشکی میتونی وارد PhD رشتههای مهندسی حتا بشی، رشتههای علوم پایه، و ... . درسته دندان و داروها هم این امکان رو دارن، ولی پزشکی به خاطر دانشی که در اختیارت میذاره گزینهی بهتریه. بعداً هم که از شرایط بالینی و طبابت خوشم اومد.خط های فکری متفاوتی برا مقایسه وجود دارن از جمله زودتر وارد شدن به بازار کار، میزان تئوری و عملی بودن دروس، شدت سختی دروس در حین تحصیل، میزان ساعت کاری بعد از فارغالتحصیلی و ...
ولی خب خود من، مهم ترین عاملی که باعث شد پزشکی رو واسه خودم مناسب تر بدونم، وسیع بودن فیلدهاش بود. اینکه بعد از فارغ التحصیلی طیف وسیعی از تخصص ها جلوم هستن و میتونم به اونی که علاقه بیشتری دارم بپردازم. دندان پزشکی یک مقدار برام محدود مینمود.
آدما چرت و پرت زیاد میگن، معمولا هم یهو جوگیرانه نظر میدن.وسط انتخاب رشته میرم
اینستاگرام، کسی که ازش مشورت میگرفتم بابت رشته و دانشگاهی که خونده، میبینم اینو استوری کرده
[]![]()
اینستارو میبندم میرم تلگرام
اینو میبینم :
[]![]()
واقعا دیگه اعصابم نمیکشه صد دفعه این لیست لعنتی رو تغییر دادم، خب من الان چکار کنم : (
برای داروسازی بعد تهران و بهشتی اولویتامون رو چجوری بزنیم؟با در نظر گرفتن اینکه دانشگاه ایرانم امسال دارو میگیره.
ایران و تبریز و شیراز خیلی خوبن هر سه تاشون
دندون شهریه پرداز رو هم بررسی کن. من خودم ترجیح میدم شهریهپرداز دانشگاه دولتی باشم تا آزاد. بچههایی که آزاد علوم پزشکی میخونن خیلیاشون از ناهماهنگیهای دانشگاهشون ناراضی هستن.من شدیدا بین ازاد دندان یه شهر خوبتر و پزشکی روزانه یه شهر خوب دیگه گیر افتادم. علاقم دندانه ولی از مدرک دانشگاه ازاد خوشم نمیاد. به نظر شما کدوم بهتره؟
بچه ها میشه لطفا یکی در مورد رشته میکروبیولوژی وبیوتکنولوژی دروسش و بازار کارش اگه تجربه یا اطلاعاتی داره توصیح بده لطفا؟؟
جزو رشته های علوم پایهست و با ریاضی، فیزیک و شیمی و زیست سر و کار دارین. سه تای اول رو همون ترم های اول و در حد ریاضی ۱و ۲، شیمی عمومی و آلی، فیزیک و بیوفیزیک میخونین ولی کارتون با بخش زیست طبیعتا بیشتره زیست گیاهی/جانوری/میکروبی/سلولی، کشت بافت و سلول، تولید در مقیاس وسیع، بیوشیمی، ایمنی شناسی و..... به همراه چند واحد بیوانفورماتیک و برنامه نویسی و... میخونین.کسی رو میشناسید که بیوتکنولوژی خونده باشه و بتونه یکم به من راهنمایی کنه؟^^
کتابای این رشته معمولا تخصصین مثل لودیش و البرتس برای سلولی یا جاوتز برای میکروبی و فک نکنم جز ترسیدن از حجم و نامفهومی مطالب چیزی ازش گیرت بیاد. عوضش میتونی ماهنامه های زیست فناوری رو یه نگاه بندازی هم معرفی میکنن و هم از کاربردی و پیشرفت ها و ... میگن البته نمیدونم هنوزم چاپ میشه یا نه :)برای آشنایی با مباحث بیوتک و ژنتیک چه کتاب هایی رو پیشنهاد میدید که نگاه بندازم تا تقریبا دستم بیاد تو این رشته چه چیزهایی باید خونده بشه؟
نظر شخصی: ع.پ. شیراز بهتره.سلام تفاوت دانشگاه علوم پزشکی ایران و شیراز چقدره؟
اونقدری پزشکی ایران میارزه کسی که ساکن بندرعباسه مسافت ۱۴۰۰ کیلومتری تا تهرانو نسبت به ۶۰۰ کیلومتر شیراز برای رفت و آمد تحمل کنه؟
علاقه خاصی نداری؟چه خط فکریای رو دنبال کنم تا واقعا متوجه بشم از بین پزشکی یا دندون کدوم برام مناسبتره؟
دومی بحثش مهاجرته اولی تو ایران موندن تناقضی نداره که البته مهاجرتم میلیادری پول میخاد دیگه با دلار سی تومنی البته...وسط انتخاب رشته میرم
اینستاگرام، کسی که ازش مشورت میگرفتم بابت رشته و دانشگاهی که خونده، میبینم اینو استوری کرده
[]![]()
اینستارو میبندم میرم تلگرام
اینو میبینم :
[]![]()
واقعا دیگه اعصابم نمیکشه صد دفعه این لیست لعنتی رو تغییر دادم، خب من الان چکار کنم : (
دندون پردیس یا خودگردان نداره؟من شدیدا بین ازاد دندان یه شهر خوبتر و پزشکی روزانه یه شهر خوب دیگه گیر افتادم. علاقم دندانه ولی از مدرک دانشگاه ازاد خوشم نمیاد. به نظر شما کدوم بهتره؟