- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
به احتمال ۸۰_۹۰ درصد میاریبچه ها اگه احتمال قبولی چیزیو سنجش بزنه متوسط چقدر احتمال داره بیارم؟
ساختن؟!کجا بریم؟ اینجارو کی بسازه؟ :)
به احتمال ۸۰_۹۰ درصد میاریبچه ها اگه احتمال قبولی چیزیو سنجش بزنه متوسط چقدر احتمال داره بیارم؟
ساختن؟!کجا بریم؟ اینجارو کی بسازه؟ :)
بدبخت شدم(:به احتمال ۸۰_۹۰ درصد میاری
ساختن؟!
هواپیما اتوبوس و قطارهای این دو مسیر زو چک کن. گاهی فاصله بین دو شهر کمه ولی ماشین نیست یا کمه.سلام تفاوت دانشگاه علوم پزشکی ایران و شیراز چقدره؟
اونقدری پزشکی ایران میارزه کسی که ساکن بندرعباسه مسافت ۱۴۰۰ کیلومتری تا تهرانو نسبت به ۶۰۰ کیلومتر شیراز برای رفت و آمد تحمل کنه؟
دندونآقا میشه بگین اگه شما بودین چی کار می کردین ؟!
کسی هست که :
●هدفش ۹۹ درصد مهاجرته
●پول و سرمایه نداره
●درآمد براش در الویته
●از خون می ترسه
●مجبوره بین سه رشته تاپ تجربی انتخاب کنه
●بازار کار در ۱۵ سال آینده براش مهمه در خارج از ایران
●آسانی و سختی مهاجرت براش مهمه
●به شدت سردرگمه
شما اگه بودین کدوم رشته رو انتخاب می کردین ؟
ممنوندندون
برای درامد اولیه
بعد یه تخصصی که تو کشور مقصد خواهان بیشتری داره
اگر سرمایه مهاجرت رو داشتم و مطمئن بودم که دارم میرم؛ قطعا بیوتکنولوژی.آقا میشه بگین اگه شما بودین چی کار می کردین ؟!
کسی هست که :
●هدفش ۹۹ درصد مهاجرته
●پول و سرمایه نداره
●درآمد براش در الویته
●از خون می ترسه
●به شدت سردرگمه
قطعا داروسازی از نظر سهولت مهاجرت انتخاب خیلی بهتری نسبت به پزشکی و دندونپزشکی هست. مهاجرت پزشک و دندانپزشک فرایند طولانی و فرسایندهای داره. جذب شدن به عنوان دندانپزشک از پزشک هم سختتره چون ظرفیت و تعداد دندانپزشک مورد نیاز کشورها کمتر از پزشکه.آقا میشه بگین اگه شما بودین چی کار می کردین ؟!
کسی هست که :
●هدفش ۹۹ درصد مهاجرته
●پول و سرمایه نداره
●درآمد براش در الویته
●از خون می ترسه
●به شدت سردرگمه
دانشگاه البرز در حد شیراز و اصفهان نیست. تا چند وقت پیش هم دانشگاه تیپ ۳ و بود اخیرا تیپ ۲ شده. بین شیراز و اصفهان هم شخصاً فکر میکنم شیراز بهتره.ترتیب داروسازی البرز و اصفهان و شیراز از نظر سطح علمی؟
یه کم توضیح می دید درباره اش ؟اگر سرمایه مهاجرت رو داشتم و مطمئن بودم که دارم میرم؛ قطعا بیوتکنولوژی.
تقریبا با اطلاعاتی که از اطرافیان با توجه به شرایط جمع کردیم پیشنهاد اکثریت برای درآمد دندان و برای مهاجرت دارو بودقطعا داروسازی از نظر سهولت مهاجرت انتخاب خیلی بهتری نسبت به پزشکی و دندونپزشکی هست. مهاجرت پزشک و دندانپزشک فرایند طولانی و فرسایندهای داره. جذب شدن به عنوان دندانپزشک از پزشک هم سختتره چون ظرفیت و تعداد دندانپزشک مورد نیاز کشورها کمتر از پزشکه.
امکان کار به عنوان محقق فارماکولوژیست در اکثر کشورهای پیشرفته(چه اروپایی و چه آمریکایی) وجود داره و درآمد خیلی خوبی هم داره.
محیط کار یک محقق هم از محیط بالینی جداست.
دوران تحصیلش هم از پزشکی کوتاهتره. مسیر تحصیلش هم تقریباً واضح هست: داروسازی عمومی در ایران -> phd در خارج از ایران -> بازار کار خوب
فکر کنم هایلایت انتخاب رشته و هایلایت بیوتکنولوژی از پیج @niras.daily بتونه راهنماییتون کنه تا حدی. (البته درمورد بیوتک در ایتالیاست)یه کم توضیح می دید درباره اش؟
اینقدر مهم نیست واقعا. سطح درآمدها توی آمریکا اینقدر بالاست که کیفیت زندگی یه کارگر ساده آمریکایی از خیلی از مردم ایران بالاتره.تقریبا با اطلاعاتی که از اطرافیان با توجه به شرایط جمع کردیم پیشنهاد اکثریت برای درآمد دندان و برای مهاجرت دارو بود
فقط بحث درآمد دارو مطرحه که در کشوری مثل آمریکا جزء ده تای اول نیست
و اینکه اون روحیه کمک به انسان با دارو انگار کمتر احساس میشه
رشتههای تعهدی در دورهی دانشجویی حقوق نمیگیرنا! در دانشجویی هیچفرقی با بچههای روزانه ندارن، فقط بعدش باید دو برابر بمونند در مناطق محروم. حالا من که نمیدونم مناطق محروم استان فارس چطوری ه، باید خودت ببینی چه مناطقی دارین و اوکی ه برات؟بچهها کسی از حقوق دندون تعهدی خبر نداره؟
بنظرتون برم یک و نیم برابر زمان تحصیل برا استان فارس خوبه؟