- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- علوم پزشکی بیابون
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پزشکی کاشان ، شاهرود و شهر کرد رو چه ترتیبی بزنم؟
خودم تهرانم.
خودم تهرانم.
نیمسال اول و دوم هیچ فرقی باهم ندارن و ورودي ها یکسری مهر و یکسری بهمن کلاساشون شروع میشه و تو پزشکی عملا اونقدر باره تحصیل طولانی هست که این چن ماه ارزشی نداشته باشهنیمسال دوم فرقی با نیمسال اول داره از لحاظ امکانات و اساتید و اینجور چیزا؟
و اینکه
برای انتخاب رشته مثلا اول همه نیمسال اولا رو بزنیم بعد نیمسال دوم ها؟؟یا اول مثلا شهید بهشتی نیمسال اول-نیمسال دوم و بعد ایران نیمسال اول-دوم؟
کدومش معقول تره؟
کاشان والا بچه هاش خیلی شکایت میکردن از اوضاعش و وضعیت خوابگاه هاش افتضاحه و اعتصابات دانشجوهای انترنیش هم زیاد بود و بهرحال شهرستان هست و امکانات بیمارستاناش و...هم محدود ،اونو بنظرم آخر لیست بزارینپزشکی کاشان ، شاهرود و شهر کرد رو چه ترتیبی بزنم؟
خودم تهرانم.
به نظر من ارزش نداره. فاصله نزدیکتر برات اولویت باشه. ساری هم مرکز استان ه بالأخره و میتونه خوب باشه.به نظرتون میصرفه پزشکی تبریز و شیراز و اصفهان که مسافتشون نسبت به بابل خیلی زیاده در برابر ساری که همین بغله چون دانشگاه های بهترین؟ تو این هفت سال اذیت نمیشم؟(البته فکر نکنم قبول بشم ولی خب اگه شدم)
برای پول میتونه تدریس یا مشاوره کنکور و انتخاب کنه. برای مهاجرت داروسازی.آقا میشه بگین اگه شما بودین چی کار می کردین ؟!
کسی هست که :
●هدفش ۹۹ درصد مهاجرته
●پول و سرمایه نداره
●درآمد براش در الویته
●از خون می ترسه
●مجبوره بین سه رشته تاپ تجربی انتخاب کنه
●بازار کار در ۱۵ سال آینده براش مهمه در خارج از ایران
●آسانی و سختی مهاجرت براش مهمه
●به شدت سردرگمه
شما اگه بودین کدوم رشته رو انتخاب می کردین ؟
ساری رنکش بالاعههاابه نظرتون میصرفه پزشکی تبریز و شیراز و اصفهان که مسافتشون نسبت به بابل خیلی زیاده در برابر ساری که همین بغله چون دانشگاه های بهترین؟ تو این هفت سال اذیت نمیشم؟(البته فکر نکنم قبول بشم ولی خب اگه شدم)
جزو رشتههای پنهان تجربیهسلام. بنظرتون پرستاری بهتره یا شنواییشناسی؟
شنوایی رو گفتن چون تعداد کم میگیرن کار هست. درسته ؟
اگر کار هست(فقط شنیدم و مطمئن نیستم) چون پرستاری کارش سخته، اول شنوایی بزنم بهتره ؟
نظرتون درباره گفتار درمانی چیه ...
اگه قبلیا رو نیاری، فرقی نمیکنه اولویت اول زده باشی یا بیستم، اینطوریه که از رتبهٔ یک شروع میکنن انتخاب رشتهش رو بررسی میکنن و از اولویت یک یکی یکی میرن پایین، هر کدوم رو قبول شد اون کدرشته رو براش رد میکنن بعد میرن سراغ نفر بعدی، برای همین فرقی نداره.اگر من مثلا یک رشته ای رو انتخاب اول بزنم شانس قبولی بیشتری دارم یا اینکه انتخاب بیستم بزنم اون رشته رو، درحالی که میدونم انتخابای قبلی رو 90 درصد نمیارم؟
یا اینکه اصلا فرقی نداره؟
تو ممکنه وارد رشتهای بشی، مدتی توش بمونی و دوسش داشته باشی اما بعد چند سال تصادفی بفهمی یه کارو خیلی بیشتر دوس داری."علاقه" وقتی که عملاً جز دیدهها، خواندهها و شنیدهها هیچ اطلاعات دیگهای در مورد رشتهها نداریم؛ دقیقاً یعنی چی؟
در واقع چطور این اطمینان نسبی رو پیدا کنیم که رشتهای که انتخاب میکنیم رو ۱۰ سال دیگه همچنان دوست خواهیم داشت؟
~تردید :"
مالی پر رونق تره. بعدش بازرگانیه. بعدش صنعتی.مدیریت ها رو به چه ترتیبی بزنیم بهتره؟
یکی از دوستام میخواد انتخابشون کنه ولی نمیدونه چجوری بزنه.
والا کل فرآیند انتخاب رشته زیر سواله. غلطه اصلا. حالا باز تو تجربی فضا شفاف تره. ولی سمت ریاضی شلم شولباست. ولی خب از روی جواب برخی سوالها میشه یکم روشن تر کرد علاقه رو. مثلا:"علاقه" وقتی که عملاً جز دیدهها، خواندهها و شنیدهها هیچ اطلاعات دیگهای در مورد رشتهها نداریم؛ دقیقاً یعنی چی؟
در واقع چطور این اطمینان نسبی رو پیدا کنیم که رشتهای که انتخاب میکنیم رو ۱۰ سال دیگه همچنان دوست خواهیم داشت؟
~تردید :"
یکم حالت ego پیدا می کنهعلاقه" وقتی که عملاً جز دیدهها، خواندهها و شنیدهها هیچ اطلاعات دیگهای در مورد رشتهها نداریم؛ دقیقاً یعنی چی؟
آیا ممکن نیست انسان این بخش از جنبه های روحیش رو طی زمان تغییر بده؟آیا از کار کردن تو دهن مردم خوشم میاد؟ آیا از جنس کارهای بالینی خوشم میاد؟ آیا کار تو داروخونه رو دوست دارم؟
آیا از درسهای انتزاعی خوشم میاد مثل ریاضی؟ یا از درسهای ملموس بیشتر لذت میبرم؟ آیا اهل حل مساله و خلاقیت هستم یا ترجیح میدم کار روتین انجام بدم؟ آیا از کارهای جنس فردی خوشم میاد یا کار گروهی؟
من اگه بودم اول اتاق عملهارو میزدم بعد هوشبری. اتاق عمل فرصتهای کاری بیشتری داره، تو کلینیکها، اِد مخصوص پزشکها، کلا راه برای درآمد بیشتر توش زیادتره.بچه ها من بین هوشبری و اتاق عمل شک دارم دوماهه روش فکر کردم هرچند بعد از پرستاری هوشبری زدم تو انتخاب رشته بعدش اتاق عمل
کسی اطلاعی داره شما بودین کدوم و میزدین اول؟؟
اینا استثنا انآیا ممکن نیست انسان این بخش از جنبه های روحیش رو طی زمان تغییر بده؟
یعنی نداشتیم کسی که از کار روتین علاقه اش به کار خلاق تغییر داده؟
یا فردی که عاشق ریاضیات بشه در حالی که ۲ سال پیش متنفر بوده ازش؟
استثنا نیستاینا استثنا ان
باید سعی کنی رو حالت مثبتش زیاد حساب نکنی و خودتو برا حالت منفیش آماده کنی
آیا ممکن نیست انسان این بخش از جنبه های روحیش رو طی زمان تغییر بده؟
یعنی نداشتیم کسی که از کار روتین علاقه اش به کار خلاق تغییر داده؟
یا فردی که عاشق ریاضیات بشه در حالی که ۲ سال پیش متنفر بوده ازش؟