مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

استخدام ارتش میشی
مصاحبه داره
تشت پزشکی داره
برا پسرا تست استقامت(ورژش) هم داره
از اول حقوق داری
حکمت کارت و این چیزا هم داری
ولی دیگه باید۳۰ سال تو بیمارستان ارتش کار کنی
حق داری مطب بزنی
برای تخصص هم سهمیه داری
ما یه آشنا داشتیم
دندونپزشک بود تو سپاه
حق مطب زدن نداشت
دزدکی مطب زده بود و چند بار هم گرفتنش
اواخر هم دیگه بازنشست شد

کسی از شهریه پردیس فیزیوی تهران یا شهید بهشتی و یا دانشگاه توان بخشی تهرام خبر داره؟

بچه ها راجع به پرستاری به پزشکی چی میدونین؟
آزمونش سخته چون ظرفیت پذیرشش کمه، اما از لیسانس به پزشکی راحت تره. سن باید زیر ۲۵ باشه ، دو بخش آزمون کتبی و مصاحبه داره

اگه کسی بلده بیاد واحد های درسی دندون رو بگه چیا میخونیم ۴ ترم اول؟
چهار ترم اول علوم پایه‌ست و چیزهایی مثل فیزیولوژی، بیوشیمی، بافت شناسی، آناتومی (هم جنرال هم سر و گردن)، ژنتیک، ایمونولوژی، باکتری‌، ویروس و انگل گفته می‌شه. دیگه تربیت بدنی و درس‌های عمومی هم هست.
آناتومی دندان هم به ما تو ترم ۴ گفته بودن فکر کنم که عملی-نظری بود. بعضی از دانشکده ها ممکنه بعد از آزمون علوم پایه آناتومی دندان رو درس بدن. در بخش عملی‌ش شکل دندون‌ها رو باید در بیارین. حالا یا با موم‌ گذاشتن و یا تراش دادن گچ.

دوزتان امسال کارنامه سبز حذف شده؟یه خبری من شنیدم چنین چیزی بود البته دقیق یادم نیست

فردا ساعت ده و نیم صبح یه گوگل میت با دوتا دانشجوی پزشکی تهران و دندون بهشتی برگزار می‌کنیم که توضیح بدن درباره‌ی رشته‌شون و در پایان سوال و جواب، اگه خواستین بیاین حواستون باشه‌. لینک متعاقبا گذاشته میشه :-"

فردا ساعت ده و نیم صبح یه گوگل میت با دوتا دانشجوی پزشکی تهران و دندون بهشتی برگزار می‌کنیم که توضیح بدن درباره‌ی رشته‌شون و در پایان سوال و جواب، اگه خواستین بیاین حواستون باشه‌. لینک متعاقبا گذاشته میشه :-"
یوهووو

خودمم این فکرو کردم و اینکه شرایط سنی و معدل داره ولی مشاورم و اطرافیان مدام بهم میگن
احتمال قبولیش واسه ماها کمه؛ معمولا از ما بهترون‌ها! رو می‌گیرن
در کل اینکه بخوای بعدا بری پزشکی، این راه رو در نظر نگیر.
پرستاری دنیای دیگه‌ای رو بهت نشون میده. زودتر هم به درآمد میرسی. مهاجرتش هم شنیدم آسون‌تره نسبت به اون سه تا رشته

بازم هر چی خودتون میدونین

پردیس و بین الملل برای 3 تا رشته ی اصلی شهریه اش چجوریاس؟
پارسال ترمی چند بود تقریبا؟میدونم متفاوته هر شهری یا دانشگاهی حدودی میخوام بدونم
بعد راسته که فقط شهریه ی ترم 1 رو میدی بقیه رو وام میشه بگیری قسطی و اینا داد؟

آقا به نظرتون من دندون تیپ ۱ رو که میزنم بعد برم دندون های تیپ ۲ یا اول پزشکی تیپ ۱ بزنم بعد دندون های تیپ ۲؟

خودم دندون رو ترجیح میدم ولی از طرفی نمیدونم به خاطرش برم شهرای کوچیک تر یا نه

آقا به نظرتون من دندون تیپ ۱ رو که میزنم بعد برم دندون های تیپ ۲ یا اول پزشکی تیپ ۱ بزنم بعد دندون های تیپ ۲؟

خودم دندون رو ترجیح میدم ولی از طرفی نمیدونم به خاطرش برم شهرای کوچیک تر یا نه
شهر بزرگ رو از دست نده.
درسته می‌گن زیاد به تغییر رشته فکر نکنین ولی تو فکر کن! حداقل تو دانشگاه ما چندان کار سختی نیست و انجام می‌دن بچه‌ها.
ماکزیمم یه ترم درس‌هات عقب می‌مونی، چون پزشکی و دندون تو علوم پایه مشابه هستن. چه معلوم شاید اصلا از پزشکی خوشت هم اومد حتی :‌). ولی محض اطمینان حتما از اوضاع تغییر رشته اون دانشگاه مد نظرت باخبر شو. شاید شورای سخت‌گیری داشته باشه!

پردیس و بین الملل برای 3 تا رشته ی اصلی شهریه اش چجوریاس؟
پارسال ترمی چند بود تقریبا؟میدونم متفاوته هر شهری یا دانشگاهی حدودی میخوام بدونم
بعد راسته که فقط شهریه ی ترم 1 رو میدی بقیه رو وام میشه بگیری قسطی و اینا داد؟
ترم‌های علوم‌پایه پزشکی آزاد رو رنج 20-25تومنن. فیزیوپات به بعد برای واحدهای بیمارستانی بیشتر می‌شه و می‌ره رو 30 و بالاتر. اینا طبق 1401ان. پردیس هم فکر کنم رو همین رنجه.

بچه ها راجع به پرستاری به پزشکی چی میدونین؟و کلا میشه هرچی راجع به این رشته میدونین بگین؟اتاق عمل و هوشبری هم همینطور

آزمونش سخته چون ظرفیت پذیرشش کمه، اما از لیسانس به پزشکی راحت تره. سن باید زیر ۲۵ باشه ، دو بخش آزمون کتبی و مصاحبه داره
محدودیت سن برداشته شده از امسال

بچه‌ها بنظرتون سیستم انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش تا چه اندازه قابل اطمینانه؟ با توجه به اینکه دیتاهاش از سال‌های قبله و ..

بچه‌ها بنظرتون سیستم انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش تا چه اندازه قابل اطمینانه؟ با توجه به اینکه دیتاهاش از سال‌های قبله و ..
خیلی بدبینانه‌ ست، خیلی خیلی! :))
من یادمه سر انتخاب رشته یک روز افسردگی گرفتم و اصلا به پشت موندن فکر می‌کردم چون پیش بینیاش اصلا باب میلم نبودن... با یه مشاور چک کن چیزایی که میزنه رو.

خیلی بدبینانه‌ ست، خیلی خیلی! :))
من یادمه سر انتخاب رشته یک روز افسردگی گرفتم و اصلا به پشت موندن فکر می‌کردم چون پیش بینیاش اصلا باب میلم نبودن... با یه مشاور چک کن چیزایی که میزنه رو.
جدا؟ :‌)‌) من راستش چیزهای باب میلم رو دیدم و اون چیزی که می‌خواستم رو زده بود. الان نمی‌دونم باید خوش‌حال باشم یا چی :‌)‌)

جدا؟ :‌)‌) من راستش چیزهای باب میلم رو دیدم و اون چیزی که می‌خواستم رو زده بود. الان نمی‌دونم باید خوش‌حال باشم یا چی :‌)‌)
بدبینانه یعنی کف رو در نظر می‌گیره
ممکنه بهترش رو قبول بشی
در کل اینجوری میگه که بعد اعلام نتایج ملت نگن چرا قبول نشدم اونایی که گفتی رو!

شهر بزرگ رو از دست نده.
درسته می‌گن زیاد به تغییر رشته فکر نکنین ولی تو فکر کن! حداقل تو دانشگاه ما چندان کار سختی نیست و انجام می‌دن بچه‌ها.
ماکزیمم یه ترم درس‌هات عقب می‌مونی، چون پزشکی و دندون تو علوم پایه مشابه هستن. چه معلوم شاید اصلا از پزشکی خوشت هم اومد حتی :‌). ولی محض اطمینان حتما از اوضاع تغییر رشته اون دانشگاه مد نظرت باخبر شو. شاید شورای سخت‌گیری داشته باشه!
یعنی میشه پزشکی زد بعد بری دندون؟

Back
بالا