• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

آقا به نظرتون من دندون تیپ ۱ رو که میزنم بعد برم دندون های تیپ ۲ یا اول پزشکی تیپ ۱ بزنم بعد دندون های تیپ ۲؟

خودم دندون رو ترجیح میدم ولی از طرفی نمیدونم به خاطرش برم شهرای کوچیک تر یا نه
شهر بزرگ رو از دست نده.
درسته می‌گن زیاد به تغییر رشته فکر نکنین ولی تو فکر کن! حداقل تو دانشگاه ما چندان کار سختی نیست و انجام می‌دن بچه‌ها.
ماکزیمم یه ترم درس‌هات عقب می‌مونی، چون پزشکی و دندون تو علوم پایه مشابه هستن. چه معلوم شاید اصلا از پزشکی خوشت هم اومد حتی :‌). ولی محض اطمینان حتما از اوضاع تغییر رشته اون دانشگاه مد نظرت باخبر شو. شاید شورای سخت‌گیری داشته باشه!

پردیس و بین الملل برای 3 تا رشته ی اصلی شهریه اش چجوریاس؟
پارسال ترمی چند بود تقریبا؟میدونم متفاوته هر شهری یا دانشگاهی حدودی میخوام بدونم
بعد راسته که فقط شهریه ی ترم 1 رو میدی بقیه رو وام میشه بگیری قسطی و اینا داد؟
ترم‌های علوم‌پایه پزشکی آزاد رو رنج 20-25تومنن. فیزیوپات به بعد برای واحدهای بیمارستانی بیشتر می‌شه و می‌ره رو 30 و بالاتر. اینا طبق 1401ان. پردیس هم فکر کنم رو همین رنجه.

بچه ها راجع به پرستاری به پزشکی چی میدونین؟و کلا میشه هرچی راجع به این رشته میدونین بگین؟اتاق عمل و هوشبری هم همینطور

آزمونش سخته چون ظرفیت پذیرشش کمه، اما از لیسانس به پزشکی راحت تره. سن باید زیر ۲۵ باشه ، دو بخش آزمون کتبی و مصاحبه داره
محدودیت سن برداشته شده از امسال

بچه‌ها بنظرتون سیستم انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش تا چه اندازه قابل اطمینانه؟ با توجه به اینکه دیتاهاش از سال‌های قبله و ..

بچه‌ها بنظرتون سیستم انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش تا چه اندازه قابل اطمینانه؟ با توجه به اینکه دیتاهاش از سال‌های قبله و ..
خیلی بدبینانه‌ ست، خیلی خیلی! :))
من یادمه سر انتخاب رشته یک روز افسردگی گرفتم و اصلا به پشت موندن فکر می‌کردم چون پیش بینیاش اصلا باب میلم نبودن... با یه مشاور چک کن چیزایی که میزنه رو.

خیلی بدبینانه‌ ست، خیلی خیلی! :))
من یادمه سر انتخاب رشته یک روز افسردگی گرفتم و اصلا به پشت موندن فکر می‌کردم چون پیش بینیاش اصلا باب میلم نبودن... با یه مشاور چک کن چیزایی که میزنه رو.
جدا؟ :‌)‌) من راستش چیزهای باب میلم رو دیدم و اون چیزی که می‌خواستم رو زده بود. الان نمی‌دونم باید خوش‌حال باشم یا چی :‌)‌)

جدا؟ :‌)‌) من راستش چیزهای باب میلم رو دیدم و اون چیزی که می‌خواستم رو زده بود. الان نمی‌دونم باید خوش‌حال باشم یا چی :‌)‌)
بدبینانه یعنی کف رو در نظر می‌گیره
ممکنه بهترش رو قبول بشی
در کل اینجوری میگه که بعد اعلام نتایج ملت نگن چرا قبول نشدم اونایی که گفتی رو!

شهر بزرگ رو از دست نده.
درسته می‌گن زیاد به تغییر رشته فکر نکنین ولی تو فکر کن! حداقل تو دانشگاه ما چندان کار سختی نیست و انجام می‌دن بچه‌ها.
ماکزیمم یه ترم درس‌هات عقب می‌مونی، چون پزشکی و دندون تو علوم پایه مشابه هستن. چه معلوم شاید اصلا از پزشکی خوشت هم اومد حتی :‌). ولی محض اطمینان حتما از اوضاع تغییر رشته اون دانشگاه مد نظرت باخبر شو. شاید شورای سخت‌گیری داشته باشه!
یعنی میشه پزشکی زد بعد بری دندون؟

سلام میشه کسی که دارو خونده به سوالام جواب بده
1-من میترسم برم دارو درسای سنگینش اذیتم کنه یا حفظی بودنش همینقدر که میگن سخت هست؟ درسایی که نفهمم و اینجوری باشه رو دوست ندارم
2-میگم شاید از اینکه یه شغل کارمند طور داشته باشم ئشیمونم کنه چون دارو خونه زدن که سخته شهرمونم کارخونه اینا نداره
از اون سمت پزشکی رو هم علاقه خاصی ندارم نمیدونم چیکار کنم

یعنی میشه پزشکی زد بعد بری دندون؟
آره.
قرار نیست همون ترم اول یا دوم جور بشه. معدلت باید نسبتا خوب باشه، ایجاد روابط دوستانه با رئیس آموزش دانشکده هم خیلی می‌تونه کمک کننده باشه.
بااز تاکید می‌کنم دانشگاه ما همچینه!
حتما و حتما قبل از اقدام کردن، راجب این موضوع از دانشجوهای دانشگاه مد نظرتون خبردار بشین شرایط اونجا رو.

Back
بالا