آزمونش سخته چون ظرفیت پذیرشش کمه، اما از لیسانس به پزشکی راحت تره. سن باید زیر ۲۵ باشه ، دو بخش آزمون کتبی و مصاحبه دارهبچه ها راجع به پرستاری به پزشکی چی میدونین؟
ترجیحا با این دید که برم پرستاری بعد ازمون میدم میام پزشکی، حساب باز نکنبچه ها راجع به پرستاری به پزشکی چی میدونین؟
چهار ترم اول علوم پایهست و چیزهایی مثل فیزیولوژی، بیوشیمی، بافت شناسی، آناتومی (هم جنرال هم سر و گردن)، ژنتیک، ایمونولوژی، باکتری، ویروس و انگل گفته میشه. دیگه تربیت بدنی و درسهای عمومی هم هست.اگه کسی بلده بیاد واحد های درسی دندون رو بگه چیا میخونیم ۴ ترم اول؟
یوهوووفردا ساعت ده و نیم صبح یه گوگل میت با دوتا دانشجوی پزشکی تهران و دندون بهشتی برگزار میکنیم که توضیح بدن دربارهی رشتهشون و در پایان سوال و جواب، اگه خواستین بیاین حواستون باشه. لینک متعاقبا گذاشته میشه![]()
احتمال قبولیش واسه ماها کمه؛ معمولا از ما بهترونها! رو میگیرنخودمم این فکرو کردم و اینکه شرایط سنی و معدل داره ولی مشاورم و اطرافیان مدام بهم میگن
شهر بزرگ رو از دست نده.آقا به نظرتون من دندون تیپ ۱ رو که میزنم بعد برم دندون های تیپ ۲ یا اول پزشکی تیپ ۱ بزنم بعد دندون های تیپ ۲؟
خودم دندون رو ترجیح میدم ولی از طرفی نمیدونم به خاطرش برم شهرای کوچیک تر یا نه
ترمهای علومپایه پزشکی آزاد رو رنج 20-25تومنن. فیزیوپات به بعد برای واحدهای بیمارستانی بیشتر میشه و میره رو 30 و بالاتر. اینا طبق 1401ان. پردیس هم فکر کنم رو همین رنجه.پردیس و بین الملل برای 3 تا رشته ی اصلی شهریه اش چجوریاس؟
پارسال ترمی چند بود تقریبا؟میدونم متفاوته هر شهری یا دانشگاهی حدودی میخوام بدونم
بعد راسته که فقط شهریه ی ترم 1 رو میدی بقیه رو وام میشه بگیری قسطی و اینا داد؟
بچه ها راجع به پرستاری به پزشکی چی میدونین؟و کلا میشه هرچی راجع به این رشته میدونین بگین؟اتاق عمل و هوشبری هم همینطور
محدودیت سن برداشته شده از امسالآزمونش سخته چون ظرفیت پذیرشش کمه، اما از لیسانس به پزشکی راحت تره. سن باید زیر ۲۵ باشه ، دو بخش آزمون کتبی و مصاحبه داره
خیلی بدبینانه ست، خیلی خیلی!بچهها بنظرتون سیستم انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش تا چه اندازه قابل اطمینانه؟ با توجه به اینکه دیتاهاش از سالهای قبله و ..
جدا؟ :)) من راستش چیزهای باب میلم رو دیدم و اون چیزی که میخواستم رو زده بود. الان نمیدونم باید خوشحال باشم یا چی :))خیلی بدبینانه ست، خیلی خیلی!
من یادمه سر انتخاب رشته یک روز افسردگی گرفتم و اصلا به پشت موندن فکر میکردم چون پیش بینیاش اصلا باب میلم نبودن... با یه مشاور چک کن چیزایی که میزنه رو.
بدبینانه یعنی کف رو در نظر میگیرهجدا؟ :)) من راستش چیزهای باب میلم رو دیدم و اون چیزی که میخواستم رو زده بود. الان نمیدونم باید خوشحال باشم یا چی :))

یعنی میشه پزشکی زد بعد بری دندون؟شهر بزرگ رو از دست نده.
درسته میگن زیاد به تغییر رشته فکر نکنین ولی تو فکر کن! حداقل تو دانشگاه ما چندان کار سختی نیست و انجام میدن بچهها.
ماکزیمم یه ترم درسهات عقب میمونی، چون پزشکی و دندون تو علوم پایه مشابه هستن. چه معلوم شاید اصلا از پزشکی خوشت هم اومد حتی :). ولی محض اطمینان حتما از اوضاع تغییر رشته اون دانشگاه مد نظرت باخبر شو. شاید شورای سختگیری داشته باشه!

آره.یعنی میشه پزشکی زد بعد بری دندون؟

چجوری باید بفهمم کدوم دانشگاه اینکارو میکنه؟من روزانه ئزشکی قبول میشم ولی به احتمال زیاد ازاد ساری میخوام بزنم از اون دانشگله نمیشه رفت دندون؟آره.
قرار نیست همون ترم اول یا دوم جور بشه. معدلت باید نسبتا خوب باشه، ایجاد روابط دوستانه با رئیس آموزش دانشکده هم خیلی میتونه کمک کننده باشه.
بااز تاکید میکنم دانشگاه ما همچینه!
حتما و حتما قبل از اقدام کردن، راجب این موضوع از دانشجوهای دانشگاه مد نظرتون خبردار بشین شرایط اونجا رو.