- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
دوستان عزیز
طی تحقیقاتی که در این یک هفته داشتم،به این نتیجه رسیدم آقاجان با پزشکی و دندون نمیتونی مهاجرت کنی به آمریکا،کانادا و استرالیا.
دیروز یک وبیناری شرکت کردم که پزشکی بودن که الان فلوریدان.
گفتن نمیشه.علاوه بر هزینه های بسیار زیاد،از هند و مالزی برای مثال رقیب شمان که اکثرا تلاش بیشتری دارن.
پس هر کی حرف میزنه براتون از مهاجرت این دو تا رشته،چیز شر میگه.گوش ندید.
چون با بالین سر و کار دارن
حالا البته خیلی بیشتر باید تحقیق کرد و حرفهای آدمهای مختلف رو شنید. پروسه تبدیل مدرک دندون و پزشکی واقعا سخته و چون با بالین سر و کار داریم حساسیت زیادی در موردش هست.دوستان عزیز
طی تحقیقاتی که در این یک هفته داشتم،به این نتیجه رسیدم آقاجان با پزشکی و دندون نمیتونی مهاجرت کنی به آمریکا،کانادا و استرالیا.
دیروز یک وبیناری شرکت کردم که پزشکی بودن که الان فلوریدان.
گفتن نمیشه.علاوه بر هزینه های بسیار زیاد،از هند و مالزی برای مثال رقیب شمان که اکثرا تلاش بیشتری دارن.
پس هر کی حرف میزنه براتون از مهاجرت این دو تا رشته،چیز شر میگه.گوش ندید.
چون با بالین سر و کار دارن.
از طرفی، نیاز به دندونپزشک بخاطر بهبود شاخص های سلامت دهان و دندان حداقل تو بخشهایی از اروپا من میدونم خیلی خیلی کم شده، به جز نیاز به ارتودنتیست. اما در آمریکا و کانادا اینطوری نیست. پروسه تبدیل مدرک سخته، اما میشه تحصیلی رفت و برای رشتههایی مثل مواد دندانی اپلای کرد و در اونجا حین تحصیل به تبدیل مدرک هم فکر کرد. برای پزشکی کلا قضیهش متفاوته. رفیق من (پزشک) الان پستداک آمریکاست و خودش و همسرش ظرف یکسال مدارکشون رو تبدیل کردن. البته با رزومه خیلی خوب و نامهنگاریهای متعدد تونست پوزیشن رو بدست بیاره. حالا این یک مثال بود صرفا.
طبیعتا راههای مهاجرتی خیلی سادهتری وجود داره و اگر هدف رفتنه، که میشه رشتههای علوم پایه جذاب رو انتخاب کرد و رفت و حداقل ۶-۷ سال رو هم تلف نکرد. اما اگر هدف پزشک شدنه (که خودش نیاز به صحبت کردن زیاد داره : ))) ) که میشه با این رشته ها هم مهاجرت کرد و سختیش رو به جون خرید.
من خودم به این دلیل دندون رو انتخاب کردم که اگر یک درصد نتونم برم، بتونم گلیم خودم رو از آب بکشم بیرون و از لحاظ درآمدی اوکی باشه که هست. الان برگردم هم با وجود عدم علاقه به رشتهم، مجدد یحتمل همین کار رو بکنم چون ترس چیز عجیبیه. به هرحال الان دارم کارهای مهاجرتم رو میکنم و شدنی هم هست.
@boundless_medinfo_apply
@dentimigration
این دو تا پیج رو سه تا دندونپزشک میگردونن و اولی پروسه تبدیل پزشکی و دندون رو میگه و دومی صرفا دندونه. میتونین یک بررسی بکنین بچهها.
یک چیز دیگه هم که باید دقت کنین، طرحه. تا پارسال میشد وثیقه گذاشت و طرح نرفته مهاجرت کرد. یعنی نامه پذیرش و ویزا و فلان که اومد، وثیقه میذاشتن و میرفتن. الان این مسیر بسته شده. یعنی شما باید طرح رو بری. اگر پارتی و سهمیه و فلان ندارین، یعنی حداقل ۱۷ و حداکثر ۲۴ ماه باید طرح بگذرونین. برای همین، اگر به مهاجرت فکر میکنین، از لحظه ورود میشه ۸-۹ سال بعدش تازه میتونین.