مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

مهربان

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
دوستان عزیز
طی تحقیقاتی که در این یک هفته داشتم،به این نتیجه رسیدم آقاجان با پزشکی و دندون نمیتونی مهاجرت کنی به آمریکا،کانادا و استرالیا.
دیروز یک وبیناری شرکت کردم که پزشکی بودن که الان فلوریدان.
گفتن نمیشه.علاوه بر هزینه های بسیار زیاد،از هند و مالزی برای مثال رقیب شمان که اکثرا تلاش بیشتری دارن.
پس هر کی حرف میزنه براتون از مهاجرت این دو تا رشته،چیز شر میگه.گوش ندید.
چون با بالین سر و کار دارن

دوستان عزیز
طی تحقیقاتی که در این یک هفته داشتم،به این نتیجه رسیدم آقاجان با پزشکی و دندون نمیتونی مهاجرت کنی به آمریکا،کانادا و استرالیا.
دیروز یک وبیناری شرکت کردم که پزشکی بودن که الان فلوریدان.
گفتن نمیشه.علاوه بر هزینه های بسیار زیاد،از هند و مالزی برای مثال رقیب شمان که اکثرا تلاش بیشتری دارن.
پس هر کی حرف میزنه براتون از مهاجرت این دو تا رشته،چیز شر میگه.گوش ندید.
چون با بالین سر و کار دارن.
حالا البته خیلی بیشتر باید تحقیق کرد و حرف‌های آدم‌های مختلف رو شنید. پروسه تبدیل مدرک دندون و پزشکی واقعا سخته و چون با بالین سر و کار داریم حساسیت زیادی در موردش هست.

از طرفی، نیاز به دندونپزشک بخاطر بهبود شاخص های سلامت دهان و دندان حداقل تو بخش‌هایی از اروپا من می‌دونم خیلی خیلی کم شده، به جز نیاز به ارتودنتیست. اما در آمریکا و کانادا اینطوری نیست. پروسه تبدیل مدرک سخته، اما می‌شه تحصیلی رفت و برای رشته‌هایی مثل مواد دندانی اپلای کرد و در اون‌جا حین تحصیل به تبدیل مدرک هم فکر کرد. برای پزشکی کلا قضیه‌ش متفاوت‌ه. رفیق من (پزشک) الان پست‌داک آمریکاست و خودش و همسرش ظرف یک‌سال مدارک‌شون رو تبدیل کردن. البته با رزومه خیلی خوب و نامه‌نگاری‌های متعدد تونست پوزیشن رو بدست بیاره. حالا این یک مثال بود صرفا.

طبیعتا راه‌های مهاجرتی خیلی ساده‌تری وجود داره و اگر هدف رفتنه، که می‌شه رشته‌های علوم پایه جذاب رو انتخاب کرد و رفت و حداقل ۶-۷ سال رو هم تلف نکرد. اما اگر هدف پزشک شدنه (که خودش نیاز به صحبت کردن زیاد داره : ))) ) که می‌شه با این رشته ها هم مهاجرت کرد و سختی‌ش رو به جون خرید.

من خودم به این دلیل دندون رو انتخاب کردم که اگر یک درصد نتونم برم، بتونم گلیم خودم رو از آب بکشم بیرون و از لحاظ درآمدی اوکی باشه که هست. الان برگردم هم با وجود عدم علاقه به رشته‌م، مجدد یحتمل همین کار رو بکنم چون ترس چیز عجیبی‌ه. به هرحال الان دارم کارهای مهاجرتم رو می‌کنم و شدنی هم هست.

@boundless_medinfo_apply
@dentimigration

این دو تا پیج رو سه تا دندونپزشک می‌گردونن و اولی پروسه تبدیل پزشکی و دندون رو می‌گه و دومی صرفا دندون‌ه. می‌تونین یک بررسی بکنین بچه‌ها.

یک چیز دیگه هم که باید دقت کنین، طرح‌ه. تا پارسال می‌شد وثیقه گذاشت و طرح نرفته مهاجرت کرد. یعنی نامه پذیرش و ویزا و فلان که اومد، وثیقه میذاشتن و می‌رفتن. الان این مسیر بسته شده. یعنی شما باید طرح رو بری. اگر پارتی و سهمیه و فلان ندارین، یعنی حداقل ۱۷ و حداکثر ۲۴ ماه باید طرح بگذرونین. برای همین، اگر به مهاجرت فکر می‌کنین، از لحظه ورود میشه ۸-۹ سال بعدش تازه می‌تونین.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Used to Bio
رشته دانشگاه
CS
بیوتکنولوژی پیام نور شیراز vs. زیست گیاهی دولتی شیراز؟ کدوم بهتره؟ علاقه‌م به بیوتکه و دانشگاه شیراز. موندم بین این دو. :-??

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
داروسازی یه شهر حاشیه کشور یا فیزیوتراپی شیراز یا تهران؟

دندانپزشکی تعهدی یا فیزیوتراپی شیراز یا تهران؟

مهربان

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
داروسازی یه شهر حاشیه کشور یا فیزیوتراپی شیراز یا تهران؟

دندانپزشکی تعهدی یا فیزیوتراپی شیراز یا تهران؟
ام، در مورد دارو و فیزیو نمی‌‌تونم نظر تخصصی بدم، ولی خودم باشم فیزیو تهران رو می‌زنم.

اما در مورد تعهد خدمت.
الان تعهد دندون شده ۹ سال از ۱۸ سال، که حالا قطعی هم تصویب نشده.
ولی مساله این‌جاست که شما تعهد محضری می‌دی، با دو تا ضامن. قابل خرید و جابجایی نیست تعهد. پلاس تا جایی که می‌دونم، جای ثابت هم نیست و شما در اون منطقه‌ای که می‌زنی بین چندتا مرکز بهداشت چرخشی کار می‌کنی. بعد دو سه سال اجازه مطب زدن در اون ناحیه رو می‌دن. شنبه تا پنجشنبه هم از صبح ۷-۷:۳۰ تا ظهر ۱ اینا باید طرح باشی. حقوق هم با طرح عادی یکی‌ه، الان دور و بر ۱۲ ایناست.
خیلی از افراد با این تصور انتخاب کرده بودن که قانون ممکنه عوض بشه یا بشه خریدش و غیره. اما در طی ۶ سال کلی ممکنه شرایط بچرخه و شما دیگه نخوای تعهد خدمت داشته باشی اما دیگه دیره. خودت هم نری، ضامن‌هات رو اذیت می‌کنن + مدرکت‌ هم آزاد نمی‌شه.

خلاصه تعهد خدمت بنظر من و با توجه به چیزی که دیدم، فوق‌العاده احمقانست، حالا می‌خواد هر رشته‌ای باشه.

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
سلام
اگر کسی درمورد شهریه پردیس پزشکی دندان دارو تهران/بهشتی/ایران اطلاعی داره خیلی ممنون میشم بهم بگه

ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭

هرچه هستی بمان و داراباش هرچه داری ببخش و مسکین شو
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی ناحیه 1 (طلایه داران سابق)
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
برنز المپیاد فیزیک*
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق قدرت - فیزیک محض
دوستان...
یه نصیحت...
این همه زور میزنید که شما انتخاب رشته کنید...
ولی آخرش خواهید دید رشته شما رو انتخاب می‌کنه...🚶
زیاد نگران آینده خودتون نباشید ما یک خونواده بزرگیم خونواده به این بزرگی تابحال شکست خورده بیرون نداده..‌
به خودتون اعتماد داشته باشید...

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
پزشکی تعهدی فقط به صورت بومی پذیرش دارن؟ یا تعهدی غیر بومی هم داریم؟

MarMari

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهسوار
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
زهی خیال باطل
دانشگاه
البرز
رشته دانشگاه
داروسازی

*100RA*

از بچه های بیتوین تو واتر
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
داروسازی تبریز
یا
پزشکی شیراز؟؟؟

Frmesk

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست‌شناسی/ نوروساینس
بیوتکنولوژی پیام نور شیراز vs. زیست گیاهی دولتی شیراز؟ کدوم بهتره؟ علاقه‌م به بیوتکه و دانشگاه شیراز. موندم بین این دو. :-??
تو مقطع لیسانس تمامِ گرایش‌های زیست‌شناسی تقریبا واحدهای مشابه دارند. خیلی درگیر گرایش نباشید به نظرم. من فکر می‌کنم توی دانشگاه بهتر کانکشن‌های بهتری می‌تونید بسازید.

Frmesk

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست‌شناسی/ نوروساینس
داروسازی تبریز
یا
پزشکی شیراز؟؟؟
با توجه به شرایط حال حاضرِ پزشکی توی ایران، اگر به محتوای چارت درسی داروسازی علاقه دارید داروسازی انتخاب بهتریه. در خصوص شهر تبریز و اینکه مدت حداقل 6 سال باید اونجا زیست کنید به نظرم تحقیق کنید چون چیزای جالبی نشنیدم از جو اونجا برای افراد غیر بومی.

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
با توجه به شرایط حال حاضرِ پزشکی توی ایران، اگر به محتوای چارت درسی داروسازی علاقه دارید داروسازی انتخاب بهتریه. در خصوص شهر تبریز و اینکه مدت حداقل 6 سال باید اونجا زیست کنید به نظرم تحقیق کنید چون چیزای جالبی نشنیدم از جو اونجا برای افراد غیر بومی.
خودم ساکن تبریزم :))
ممنون
تبریز داروسازیش معروفه
پزشکی شیراز هم معروفه

black holes

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
Nothing
شهر
Nothing
سال فارغ التحصیلی
1450
از يه لحاظايي موافقم
من حالا امتحان دارم غرامو گذاشته بعد امتحان همينايي ك گفت
ولي خب اگه رتبتون خوب نشده
پزشكي نميارن بد نيس نميخواين شهر دور برين و حالا هر چي خوبه بد نيس الان ميگم چراشو
و اگه براتون مهمه زودي بايد پول درارين رو پاي خودتون وايسين و تو علوم پايه براي دكترا هم ممكنه كار نباشه توي علوم پايه ادماي موفق داريم ولي سخته خيلي سختههههه مسيرش همون طور ك گفتم سخته
توي علوم پايه در اين حدم نيس ك نتوني كار پژوهشي حالا
كارورزي داره بيوتك البته زهرا ك ترم بالاييمونه ميگه ب درد نميخوره
اره طاها ازاد ،زمرد نوري اينا مثال نقضن موفق شدن ولي من تازه سال اولمو تموم كردم شايد ٤ سال بعد پشيمون بشم
ولي من كار پزشكي رو دوست نداشتم يه دونه هم نزدم هيچ وقت جذاب نبود از محيط بيمارستان متنفرم يادمه چن ماه پيش يه صب تا عصر بيمارستان بودم دلم پوسيد
تعريفت از كار پژوهشي نميدونم چيه ولي من در حد خوبي جو شو دوست داشتم اگه تيز باشي ميتوني مثلا من تابستون دارم انشالله اگه جور شه ميرم كمك مسئول ازمايشگاه ژنتيك دانشگاه
يا مثلا يه سريا ك كارشون سنگينه واسه يه كارايي مثه مثلا pcr و و الكتروفورز و ...حالا هر چي ك من نخوندم درسشو هنوز كمك ميخوان من دوستم يه مدت كمك يه دانشجوي دكترامون ميكرد الان دوستم فيزيك ذرات ميخونه گروه شديم داريم مسابقه نوروساينس دانشگاه تهران شركت ميكنيم الانم با يه استاده صحبت كرده كه كمكمون EEG بگيره
خيلي خيلي خيلي ب خودتون بستگي داره نه اون قدر تاريكه اين مسير نه اون قدر روشن يه عالمه پيچ داره نميدونم چه جور فيلدي دوست داشتي تو اما بيوتك پزشكي فرق داره با پزشكي تا اون جا ك من بلدم تا وقتي باهوشا و درسخونا و با انگيزه ها ميرن پزشكي بي انگيزه و به قول تو بي هدفا ميان علوم پايه وضع همينه
دانشگاهمون ميشن يه سري اقليت با انگيزه كه جو غالب اگه مقاومت نكنن ممكنه سركوبشون كنه
نميدونم استادامون ميگن داره جا ميفته اوضاع بهتر شده
ولي باز خودتونين كه تعيين ميكنين اين نبود شغل توي خيلي از رشته هاي مهندسي هم خب براي رياضيا هست
ولي اينو مطمئنم تقريبا اقلا تا فوق بايد از خانواده پول تو جيبي بگيرين يا كاراي جانبي كنين زبان درس بدين يا زيست كنكور مثلا يا ترجمه
يكي راجع ب سرطان پرسيده بود اگه پزشكي مياري تو شرايط جامعه ي فعلي حوصله و اعصاب علوم پايه خوندن نداري برو پزشكي
خب شايد نميدونم شايد گزينه بهتري باشه
ولي من جو دانشگاه و رشته م رو الان دوست دارم پزشكي هزار جور طرح داره كه من با شناخت خودم از خودم نميتونم پزشكي اسمش قشنگه اما ادمه عاشق ديوونه ميخواد يكي كه واقعا عاشق كمك ب ادما باشه به نظر من
من اين روحيه رو نداشتم
من به روحيه ي كنجكاوم احترام گذاشتم ب بابام گفتم اگه هر ماه ازت پول تو جيبي بخوام چون كار نيس ساپورتم ميكني هنوزم وابسته به جيب بابامم ولي لذت پول كمي كه چن وقت پيش خودم در اوردم انقدر بهم چسپيد كه دارم ميرم دنبال كاراي ديگه اين مسير سخته
چون غرورم له شد من عاشق استقلال خودم بودم من با انتخاب رشته م اول غرورم له شد وگرنه دارو هم ميتونستم برم
بعد هم كه ديد بالا به پايين جامعه بعد هم نبود شغل مرتبط استاداي داغون و كسل هم كلاسياي كسل تر ادماي منفي اينه اين حقيقت منفي علوم پايه خوندنه ولي گاهي يه ادمايي رو ميبيني يه چيزايي ميبيني كه يهو اميدوار ميشي مثه زهراي سايت مثه نيلوفر همين سايت خانوم بيدكي كه تو اين سايت متن نوشته رو من سر يه افطاري ديدم مجموعه ي زيست فن شركتاي كوچيك و نوپا
هر تغييري سخته اون قدر ديوونه ي اين جور رشته ها هستي و قسمتاي مثبتش كه گفتم ميتونه انقدر هيجان زده ت كنه كه قوي ادامه بدي. بيا يه هدف محكم داشته باش بعد هم از ايران برو دو نقطه سوت
اينو ببينين
درود به شما
در رابطه با این مطلب میتونید در مورد الان رشته های علوم پایه(مثلا سلولی و بیوتکنلوژی و...) در مقایسه با پزشکی چه تو ایران چه خارج توضیح بدین؟
تو آخر نقل قول هم یه ویدئو خیلی جالب از سلول های بنیادی هست‌؛ میدونید تو ایران وضعیتش الان چطوره؟

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه
سلام
اگه کسی علوم تغذيه یا زیست شناسی سلولی مولکولی میخونه یا میشناسه یا کسی رو که توی بازار کار این دوتا رشته باشه رو میشناسه میشه به من یه پیام بده؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Used to Bio
رشته دانشگاه
CS
سلام
اگه کسی علوم تغذيه یا زیست شناسی سلولی مولکولی میخونه یا میشناسه یا کسی رو که توی بازار کار این دوتا رشته باشه رو میشناسه میشه به من یه پیام بده؟
سلام. تو این گروه‌ها می‌تونی چنین مواردی رو پیدا کنی به احتمال قوی.
https://t.me/dejavusciencekids
https://t.me/+h6iVW7m46cdkZDdk

Strangers

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو مدیران انجمن
نام مرکز سمپاد
علامه حلی۱
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
0000
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

*100RA*

کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
1404
ناحیه های حائز اهمیت برای انتخاب رشته :

img_20240831_153917_735_2445.jpg

الهه ن

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مياندوآب
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
عزیزان، دفترچه انتخاب رشته سراسری 1403 کاغذیش هم موجوده یا فقط باید دانلود کرد؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
*
سال فارغ التحصیلی
0000
کسی میدونه آخرین قبولی برای رادیولوژی روزانه تبریز معمولا تا چه رتبه ای هس؟
و اینکه من شنیدم یه مبلغی به عنوان حق اشعه به کارشناسها میدن درسته؟

Batman:/

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اراک
سال فارغ التحصیلی
1401
رشته دانشگاه
دامپزشکی
دوستان دام پزشکی یا فیزیو؟
حدود رتبشون رو میدونید؟