تو دفترچه تحت عنوان فناوری زیستی عه.تو دفترچه امسال بیوتک هست؟ هرچی نگاه میکنم انگار نداره
خیلی عالی خیلی عالی،خب اینجا میتونید بشنوید : https://voca.ro/1lHIkqa8EExd
سعی کردم از همه چی تقریبا بگم ولی خب مسلما نمیشه 6 7 سال رو توی چند دقیقه گنجوند
سوالی باز بود هستم همین ورا

دکتری پیوسته بیوتک رو میگماتو دفترچه تحت عنوان فناوری زیستی عه.
هیچکدامبچه ها اگر کسی هدفش مهاجرت باشه بین پزشکی و دندان کدوم و انتخاب کنه ؟
تو دانشگاه علوم پزشکی نیست چون جزو علوم پایهست. تو رشتههای خود دانشگاه تهران باید بگردیدکتری پیوسته بیوتک رو میگما
هرچی دانشگاه تهران رو میبینم چیزی نزده
صفحه ۱۱۵ دفترچه، کدرشته ۳۵۴۱۹. مورد هشتم در بین رشتههای دانشگاه تهراندکتری پیوسته بیوتک رو میگما
هرچی دانشگاه تهران رو میبینم چیزی نزده
نیمسال اول و دوم فرقی ندارن اصلاً. صرفاً زمان شروع به تحصیل متفاوت ه.نیمسال دوم فرقی با نیمسال اول داره از لحاظ امکانات و اساتید و اینجور چیزا؟
و اینکه
برای انتخاب رشته مثلا اول همه نیمسال اولا رو بزنیم بعد نیمسال دوم ها؟؟یا اول مثلا شهید بهشتی نیمسال اول-نیمسال دوم و بعد ایران نیمسال اول-دوم؟
کدومش معقول تره؟
چقدر دقیق سوال من رو پرسیدیدپاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی
سلولی مولکولی با ژنتیک فرق داره؟ بیوتک ناپیوسته داریم؟ میکروبیولوژی چجوریاست؟ داروسازی کار تحقیقاتی هم داره تو همین رشته؟
من از اول دبیرستان دوست داشتم برم تو کارای تحقیقاتی به نظرتون ژنتیک دانشگاه تهران برم و واقعا براش تلاش کنم میتونم تو ایران و به خصوص خارج از کشور آینده ای متصور بشم؟ منظورم پول نیست...
دامپزشکی بخونم که تخصص بیوتکنولوژی یا بافت شناسی بخونم منطقیه؟من دامپزشکیم
ببین دامپزشکی درساش سختن، تا آخر علوم پایه یه چیزی دقیقا مثل پزشکیه شاید حتی یکم سنگینتر. چون دیگه اون درسارو فقط برای یه انسان نمیخونی، برای چند گونهی مجزا میخونی که کاملا باهم فرق دارن. در واقع از اولش که بری تو این رشته باید مقایسهای بخونی. تو دورهی عمومی حیوانات اهلی، پرندگان، آبزیان و یکم هم اگزوتیک رو بهتون درس میدن. در کل دوازده ترمه و دورهی علوم پایه هفت ترمه. بعد از هفت ترم یه امتحان میدین به اسم پره اینترنی که اگه اونو قبول بشین میشید اینترن و دیگه کلا درساتون عملی میشه. تنها چیزی که میتونه تو این مسیر نگهتون داره علاقهست، کاملا جدی. چون از زمان اینترنی و قاعدتا بعد از اون تا آخر عمرتون با چیزای خیلی خوبی رو به رو نخواهید شد ((: برای دامپزشک خوبی شدن هم نیاز به مطالعه زیاد و آپدیت کردن خودتون دارید هم آمادگی بدنی مخصوصا برای دام بزرگ. بعد آها توی دام کوچیک خیلی خیلی همه چیز حساستر میشه و واقعا باید دقیق باشی. ولی خب کسی که علاقه داره همین سختیها هم براش شیرینه
سوال دیگهای داشتی بپرس.
اگر هدفت مهاجرته همین الان اقدام بکن برای کالج ها یا جاهایی که پره مد دارهبچه ها اگر کسی هدفش مهاجرت باشه بین پزشکی و دندان کدوم و انتخاب کنه ؟
از خون و ...میترسه
بچه های پزشکی که فیزیوپات و رد کردین بیاین بگین آیا عادی میشه یانه ؟
واینکه درمورد مهاجرت دندونم اگه میشه بگین
تا جایی که من میدونم برا دوران اکسترنی و انترنی تعداد بیمارستان های تخصصی شهر برا آموزش بهتر، مهمه. به نظرم برو بیمارستان های آموزشی درمانی اون شهرها رو چک کن.سلام
بین کاشان قم زنجان قزوین کدوم از نظر پزشکی قوی ترن؟
)) مثلا ۱۹.۵ یا۱۹.۷ خیری رتبه رو خراب میکنه ؟ باید برن.بچه ها دانشجو های رشته های پزشکی دندان و داروی دانشگاه آزاد و پردیس طرح اجباری دو ساله شون اختیاری می شه ؟
یعنی اگه بخوان میتونن نرن ؟

مطمئنی؟باید برن.