• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

بين پزشكي آزاد تهران، پزشكي دولتي شهراي كوچيك تر، پرديس دانشگاهاي بزرگ و پرديس شهر خود آدم،(كه خب قاعدتا هزينه ش معقول تر ميشه) بنظرتون بايد چه جوري اولويت داد؟

خب بايد ببيني خانوادت تا چقد ميتونن هزينه كنن
بين پزشكي آزاد تهران، پزشكي دولتي شهراي كوچيك تر، پرديس دانشگاهاي بزرگ و پرديس شهر خود آدم،(كه خب قاعدتا هزينه ش معقول تر ميشه) بنظرتون بايد چه جوري اولويت داد؟
من بودم پزشكي آزاد تهران(چون تهرانيم اگه نبودم قطعا اولويت سومم بود)
پزشكي دولتي شهرهاي كوچيك
پرديس شهر خودم
پرديس شهر بزرگ
البته من كلا پرديسارو نميذاشتم چون الكي گرونن واقعا دلم نمياد:]

اگر خیلی مایه داری پردیس تهران ( فقط تهران)
بعدش دولتی شهر کوچیک

اگه تهراني هستيد
آزاد تهران
پرديس تهران
پزشكي شهراي كوچك تر از تهران

اگه تهراني نيستيد
پزشكي شهراي كوچك تر
پزشكي ازاد شهراي كوچكتر و شهر خودتون
پرديس شهر خودتون و ساير

لطفا اگه اینجا کسی دندون کرمانشاه ،همدان ،سنندج قبول شده رتبشو بگه یه حدود دستم بیاد؟
بعد بومی بودن برا 3 رشته اصلی تجربی خیلی تاثیرداره؟

كرمانشاه و سنندج ١٧٠٠-١٨٠٠ سال ٩٣ قبول شدن و همدان كلا متقاضيش بالاست و رتبه هاشونم خوبه ٥٠٠-٦٠٠ اينا

يه وقت اين اشتباهه محضو نكنيا!!!!! بلند شو برو درستو بخون
خوشي زده زير دلت؟!!!
هزار جور اتفاق ممكنه تا سال ديگه بيافته كلي استرس و كلي اتفاق ديگه بيخيال بابا
منکه مطمئنم این حقم نبود اخه :/
یه همکلاسی داشتم،خیلی وقتا باهم سوال حل میکردیم،خیلی وقتا اشکالای فیزیک ریاضیشو از من میپرسید
رفته رفته فاصله بینمون بیشتر و بیشتر شد و اون رف بالا ترازش!
24 منطقه 2 شده الان!
مبارکش باشه ولی من این حقم نبود ):
منکه مطمئنم اگه بمونم،آدمِ "نخون" نیستم!
ولی ریسک کردنش دلمو میترسونه!
یه کسی که با پشت کنکور موندن به هدفش رسیده و شرایطش مث من بود،لازمه که باهاش حرف بزنم!
کسی نیس؟ ):

منکه مطمئنم این حقم نبود اخه :/
یه همکلاسی داشتم،خیلی وقتا باهم سوال حل میکردیم،خیلی وقتا اشکالای فیزیک ریاضیشو از من میپرسید
رفته رفته فاصله بینمون بیشتر و بیشتر شد و اون رف بالا ترازش!
24 منطقه 2 شده الان!
مبارکش باشه ولی من این حقم نبود ):
منکه مطمئنم اگه بمونم،آدمِ "نخون" نیستم!
ولی ریسک کردنش دلمو میترسونه!
یه کسی که با پشت کنکور موندن به هدفش رسیده و شرایطش مث من بود،لازمه که باهاش حرف بزنم!
کسی نیس؟ ):

خيلي اين اتفاق ميافته شما اولين نفر نيستي
منم واقعا رتبه كنكورم از نظر خودم حقم نبود

خيلي ها هستن ولي شما ميتوني به جاي فكر كردن به اينا اول شكر خدا رو كني و بعدم به فكر جبران باشي با خوب درس خوندن تو دانشگاه

هر جور خودت ميدوني دوست عزيز
ولي فقط فرض كن خدايي نكرده دم كنكور مريض شي! يا صدتا اتفاق ديگه كه همين رتيه هم نياري؟ ميخواي چيكار كني؟

خيلي اين اتفاق ميافته شما اولين نفر نيستي
منم واقعا رتبه كنكورم از نظر خودم حقم نبود

خيلي ها هستن ولي شما ميتوني به جاي فكر كردن به اينا اول شكر خدا رو كني و بعدم به فكر جبران باشي با خوب درس خوندن تو دانشگاه

هر جور خودت ميدوني دوست عزيز
ولي فقط فرض كن خدايي نكرده دم كنكور مريض شي! يا صدتا اتفاق ديگه كه همين رتيه هم نياري؟ ميخواي چيكار كني؟
باشه مرسی :)
شهریه آزاد تهران پزشکیش چقده؟نزدیک پردیسه؟
کلا میخوام بدونم با خوابگاه و کل چیز میزاش چند میگیره هر ترمش
ببینم می ارزه برم تهران ازادش یا دولتی همون شهرارو برم یا بمونم یا چه بدونم،چه خاکی به سرم کنم...........

باشه مرسی :)
شهریه آزاد تهران پزشکیش چقده؟نزدیک پردیسه؟
کلا میخوام بدونم با خوابگاه و کل چیز میزاش چند میگیره هر ترمش
ببینم می ارزه برم تهران ازادش یا دولتی همون شهرارو برم یا بمونم یا چه بدونم،چه خاکی به سرم کنم...........
ازاد تهران خوابگاه نداره
نميدونم چنده ٤-٥ مليونه يزد كه متغير هم هست

خب بساط دوراهی موندنم سر "پزشکی شهرایی که نمیخام" و "پشت کنکور موندنم" رو اینجا باز کنم ینی؟! 8-|
میگفتین!:-<
بابا برو پزشکی بخون. پزشکی قبول بشی و بمونی سال بعد خدایی از اون کاراست!
تو انتخاب شهرش هم سعی کن دقت کنی به اینکه با شهر خودتون هم سیستم باشه تا بتونی مهمان اینا بگیری و اینکه راحت انتقالی اینا بدن. بعضی جاها سخت گیرن. بعدشم بعد مسافتش هرقدر نزدیکتر باشه بهتر. فاصله دو شهر بیشتر از ۵ ساعت باشه عملا رفت و آمد رو غیرممکن میکنه.

Back
بالا