- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- رشته دانشگاه
- پزشکی
نه نمیشه مگه اینکه استریت بری ! که نمره هات باید خیلی خوب باشه .بچه ها....میشه طرح رشته ی پزشکیو پیچوند؟؟؟یعنی پول بدیم و نریم طرح عمومیشو...کسی میدونه؟؟
طرح دارو چطوریه؟؟زمانش چقدره؟؟اونو میشه خریو و نرفت؟؟
تروخدا یکی راهنمایی کنه
دلممیخواد متوالی بدم![]()

چطور؟دام پزشکی هم خ خوبه بهش فکر کنید!
چی چطور؟چطور؟
عی بابابه محدثه بنظرم تهش یه کاپی ، نشانی، چیزی بدین به عنوان راهنمای برتر انتخاب رشته سمپادیا : -"

هنوز تاثیر معدل رو صد در صد اعلام نکردن که قطعیه.اگر به پشت موندن فکر میکنید به این فکر کنید که سال دیگه تاثیر معدل قطعی هست..
پذیرش دانشگاه برای نظام قدیم کمتر هست(عینا این کارو سال ۸۰اگه اشتباه نکنم سالشو انجام دادن)
اصلا سبککنکورش دقیق مشخص نیست..فقط میگن دو نوع سوال طرح میکنیم که خیلی مبهمه این حرف..
انقد کشکی به سال دیگه فکر نکنین....
اتفاقا خیلی خوبه خصوصا که الان هر کس ی سگ و گربهای داره!من عاشق حیوونام متاسفانه خونوادم مخالفن با دامپزشکی خوندنم میگن واسه دخترا مناسب نیست
میدونین چقدر رتبه نیاز داره ؟

آزاد میدونم که میشه شهریه ثابت میگیرن اکثرابچهها اگه کسی آزاد / بینالملل قبول شه میتونه جاش رو نگه داره سال آینده دوباره کنکور بده ؟ و اگه اره چقدر هزینه میگیرن برای نگه داشتن جا؟![]()
اگه دانشگاه سراسری داروسازی بخونی 2 سال طرح داری که باید برای دولت کار کنی، تو اون دو سال حقوقت هم چیز زیادی نیست.

یادگار ماندگار کانون 96رو ببین احتمالا اونجا هستبچه ها کسی میدونه اخرین رتبه قبولی پزشکی تبریز پارسال چند بوده؟نیمسال اول و دوم

راه دیگه نیست-_-؟؟ازدواج کنی یا اگر تک فرزند باشی طرح نمیری...این دو تا راحترین راهه
اولی زیاد هم سخت نیس تو دو سال ورودیمون پنج نفر عروس شدن!!!!! دومی اما دست خدا بوده دیگه کاریش نمیشه کرد!!!!
چرا, استعداد درخشان هم بشی استریت میتونی بریراه دیگه نیست-_-؟؟
مثلا درس بخونی؟؟مقاله ای چیزی...چمیدونم:/
کلا اگر تخصص نخوای بری برا همه چه دختر چه پسر دندون خیلی بهتره.به زور و قد و قواره هم ربطی نداره حتی دندون کشیدن هم زور نمیخواد مهارت میخواد...اما برای جلوگیری از اسیب به مچ و ستون فقزات باید اقداماتی انجام داد .دوستان من خيلي اطلاع ندارم كسي ميدونه ايا ممكنه مثلا اگه تعهدي قبول بشيشكي يا دندون) بعد بتونيم بخريم و اون چند سالي كه تعهد داريم رو كار نكنيم؟ و تعهدش چند ساله اصلا؟
يه سوال ديگه هم اينكه دندون نسبت به پزشكي واسه دخترا هم بهتره؟ (فرض بر اينكه تخصص نگيرن)
من حس ميكنم مخصوصا واسه هيكل من () دندون پزشكي سخت تره چون نسبت به پزشكي كار با دست و زور بيشتري ميخواد
و در اخر من اصلا احتمالا امسال پشت كنكورم ولي كلا اينا رو ميخوام بدونم![]()
من آسانترین راه رو گفتم...راه هایی هست مثلا یکی اینکه رتبه کنکور کشوریت زیر پانصد باشه و معدلت بالای هفده در طول تحصیل (هردو شرط باهم)....امتحان علوم پایه هم دو و نیم درصد برتر بشی قبلا استریت میشدی الان فکر کنم شرط دیگه ای هم داشته باشهراه دیگه نیست-_-؟؟
مثلا درس بخونی؟؟مقاله ای چیزی...چمیدونم:/