مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

دوستان حتی از علوم‌پزشکی مشهد هم‌میتونید از کشور خارج شید.‌دیدم که میگم..ولی خوب قطعا دانشگاه های تهران کارتونو راحت تر میکنن..
بعد من پارسال فک میکردم اگه ایران و بهشتی و تهران نیارم ارزوهام ته کشیدن..الان میبینم کلی دانجشوی پزشکی و دندون و داروی موفق تو دانشگاه هایی به غیر از شهر تهران داریم که پلن های فوق العاده ای برای آیندشون دارن و قطعا هم بهش میرسن...سختی ۷ سالم(با شرایط خوابگاه های ایران و اگه شرایط اجاره خونه ندارین ) باید در نظر بگیریم به نظر من...

عااااااااااقا ... با انتخاب رشته ی سنجش خودتونو بدبخت نکنید
قشششنگ نا امیدتون میکنه :) بر حسب تجربه میگم
منو سال اول کنکورم همین بدبخت کرد پردیسارو نزدم ، در حالیکه با رتبه های افتضاح تر از من قبول شدن
اصلا اعتماد نکنید بهش

‏راجب کنکور یه پیشنهاد دارم فقط اونم اینکه به اونایی که دوسشون دارید و نمیخواید اذیت شن بگید تبریزو نزنن
دانشجویی تو تبریز واسه یه غیربومی عین تبعید به... جا میمونه
ولی اگه میخواید یه نفر تک تک روزای دانشجوییشو به .. خوردن بیفته بگید تبریز بهترین جا واسه یه غیربومیه

‏راجب کنکور یه پیشنهاد دارم فقط اونم اینکه به اونایی که دوسشون دارید و نمیخواید اذیت شن بگید تبریزو نزنن
دانشجویی تو تبریز واسه یه غیربومی عین تبعید به... جا میمونه
ولی اگه میخواید یه نفر تک تک روزای دانشجوییشو به .. خوردن بیفته بگید تبریز بهترین جا واسه یه غیربومیه
وای خدا خیرت بده امروز داشتم با شقایق حرف میزدم گفتم تبریز بزنم گفت بزن گفتم اخه میگن با غیر ترک زبانا بد رفتار میکنن :دی
الان میبینم شما ترک زبان هستی و مینالی ازشون :دی برم پاکش کنم :)) فرااااار

عااااااااااقا ... با انتخاب رشته ی سنجش خودتونو بدبخت نکنید
قشششنگ نا امیدتون میکنه :) بر حسب تجربه میگم
منو سال اول کنکورم همین بدبخت کرد پردیسارو نزدم ، در حالیکه با رتبه های افتضاح تر از من قبول شدن
اصلا اعتماد نکنید بهش
ینی الان اینایی که گفته احتمالش خیلی کمه رو امیدوار باشیم بهش؟
لب مرز بودن خیلی سخته
کمر آدمو خم میکنه این استرس لنتی -___-

بچه ها کسی اینجا از شرایط خوابگاه های علوم پزشکی ایران اطلاع داره ؟ هزینه ها و اوضاع ش و اینا ...

بچه ها میدونید هزینه ی آزاد کردن مدرک برای رشته ی پزشکی چقدره؟ (به انتخاب رشته مرتبطه )

• لایک
امتیازات: Sep
فیزیوتراپی تقریبا چه رتبه ای میخواد؟(منطقه 3)
(سه تا دانشگاه های تهران،شهید بهشتی،ایران)

همون طور که نازنین گفت تبریز نزنید. اگه ترک نیستید که اصلا پاتون رو تبریز نگذارید. یکی از بچه های سایت که داروسازی میخوند انتقالی گرفت از تبریز رفت سر این موضوع.

بچه ها یهکانال کنکور پارسال تو صفحات اینحا بود اون رتبه برتر کنکور آناهیتا هم بود اونو میشه یکی برام پیدا کنه

همون طور که نازنین گفت تبریز نزنید. اگه ترک نیستید که اصلا پاتون رو تبریز نگذارید. یکی از بچه های سایت که داروسازی میخوند انتقالی گرفت از تبریز رفت سر این موضوع.
در عوض دانشگاه تبریز خیلی خوب و خوشگله
از لحاظ ظاهر و امکانات بالاتر از دانشگاه تهرانه به نظرم
تبریزو بزنین بهتر از اینه که شهرای کوچیکی که دانشگاهشون زیاد معتبر نیست رو بزنین

بچه ها کسی از هزینه ی پرستاری آزاد خبر داره ؟ : )

بچه‌ها واقعا نمیشه با این قاطعیت گفت تبریز نزنید.
اینا همش تجارب آدماست، همونطور که مثلای توی تبریز به صدف بد گذشته و انتقالی گرفت، در عین حال برادر من که ساری/تهران/تبریز دانشجو بود، تبریز رو به عنوان بهترین تجربه دانشگاهیش میدونست. یا از دوستای دبیرستانم که اونجا درس میخونن واقعا راضین.
دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم‌پزشکیش هر دو دانشگاهای خیلی خوبی ان. به نظرم انقدر با قاطعیت نمیشه گفت تبریز نزنید! تجارب متفاوته

بچه ها رو انتخاب رشته گزینه دو چقدر میشه حساب کرد؟؟ اونایی که احتمال قبولی رو زده کم میشه بهش امید داشت یا نه؟؟؟

در عوض دانشگاه تبریز خیلی خوب و خوشگله
از لحاظ ظاهر و امکانات بالاتر از دانشگاه تهرانه به نظرم
تبریزو بزنین بهتر از اینه که شهرای کوچیکی که دانشگاهشون زیاد معتبر نیست رو بزنین
من‌نمیگم تبریزو بزنید یا نه..ولی تبریز جوش جور خاصیه...برای مسافرت خوبه ولی واقعا بیشتر از یک زمانی اگر ترک نباشی احساس غریبی خیلی شدیدی میکنی..جوری که انگار از کشور خارج شده بودم من:/ .....بس ک نمیفهمیدم اطرافیانم چی میگفتن..و اگر ده روز دیگه میمیوندم قطعا هوم سیک میشدم...
این حالو تو اردبیل نداشتم حالا..
ولی فک میکنم واقعا سخته بخوای تو دانشگاه راه بری و اصلا نفهمی اطرافیانت دارن چی میگن..منطورم سر کلاس نیست..دقیقا تو محیط دانشگاه خیلی میتونه تو روحیتون تاثیر بزاره وقتی اصلا صحبت های اطرافیانو متوجه نشید..
حتی اگر لول دانشگاه بالا باشه نباید سلامتی روحتونو از بین ببرید...

این نظرم شاید خیلی قضاوت گرایانه باشه و شاید هم درست نیست ولی من نظرمو میگم. همونطور که سارا گفت ممکنه تجربه های افراد بسیار متفاوت باشه. به نظرم رفتار و اخلاق عموم (نه همه) مردم تبریز شاید نزدیک به اصفهانیا و بعضی از مردم تهران باشه :-" یک نگاه از بالا به پایین دارن به افراد دیگر شهرها. به نظرم بعضی از کسانی که از تبریز تجربه خوبی ندارند باید این مشکل رو در خودشون جست و جو کنند که نتونستند به افراد و یک جو فرهنگی متفاوت عادت کنند یا احترام بگذارند یا حداقل مشکلی با اونها نداشته باشند. توجه داشته باشید که جو نژاد پرستانه در اکثر شهرهای ایران وجود داره و شاید نیاز به توضیح بیشتر در این مورد نباشه.

در کل میشه گفت که دانشگاه تبریز جو جالبی نداره، بسیار امنیتیه و امکان فعالیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در اون وجود نداره مگر اینکه ذوب در ولایت باشید! علوم پزشکی تبریز هم کمتر امنیتیه چون امیدی به دانشجوهاش نیست و بیشتر درسخون هستند :-"

اما خود شهر تبریز به نظرم بیشتر از خود دانشگاه تبریز امنیتیه(البته الان کل کشور جو امنیتی داره ولی معنی جو امنیتی رو در تبریز متوجه خواهید شد :-"). تبریز نسبت به سایر شهرهای بزرگ ایران به نظرم بیشتر سنتی و مذهبی هستش. امکانات تفریحی (پارک و اینجور چیزا) کمتر داره، به نظرم خیلی از شهرای کشور همینطوریه. مگر اینکه ماشین داشته باشید تا بتونید از طبیعت اطراف بیشتر استفاده کنید :-"

اگر دغدغه فعالیت اجتماعی ندارید و درسخون هستید و میتونید با یک محیط فرهنگی متفاوت دیگه کنار بیاید تبریز رو بزنید :D که تجربه متفاوتی برای شما خواهد بود. البته من به هیچ عنوان رشته های مهندسی دانشگاه تبریز رو پیشنهاد نمیکنم که به نظرم سطح علمی اونها خیلی خیلی معمولیه و جو درسی جالبی هم نداره ( به جز برق).

آخرین ویرایش:
Back
بالا