مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

کسی از شهریه‌ی سلولی مولکولی آزاد اطلاعی داره؟!
هرچقدر گشتم پیدا نکردم:|
و این ک واحد علوم دارویی چطوره؟!
من توو سایتش ک رفتم فقط رشته‌ی داروسازی و صنایع غذایی آورد، چ کنم؟!

و این ک من سلولی مولکولی علوم داروییو ترجیح دادم ب مامایی دولتی شهرستان حماقته عایا؟!

آخرین ویرایش:
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

ژنتیک تا چند میشه شیراز یا شهید بهشتی اورد؟
بعد از پزشکی و دندون فکر کردن در مورد دارو عاقلانه تره یا ژنتیک؟

اگه رتبه قبولی دندون و پزشکی رو با رتبه ژنتیک مقایسه کنی به این نتیجه میرسی که با رتبه خیلی پایین تر همه ژنتیک قبول میشن، بنابراین حیفه بری ژنتیک.

بچه ها
کاش یکی میومد در راه خدا یه جمع بندی از این ۷۴ صفحه می ذاشت :-"

نمیدونم چرا واژه اتفاقا رو به کار بردم:))
خواستم ناراحتیمو از سهمیه مسخره منطقه سه ابراز کنم گویا با جوابم قاطی شده:-"
شرمنده خلاصه:))

#فک‌کنم اسپمه این پاک شه بعدا:-"
این پست مال یه سال پیشه و جواب دادن بهش خیلی جالب نیست ...
ولی واقعا اذیت شدم با این حرف
اگه بچه های منطقه 3 سهمیه ای دارن به خاطر محروم بودنشونه ....
شما دسترسی ها و امکانات یه بچه ی منطقه ی محرومو با کسی که توی تهران زندگی میکنه مقایسه نمیتونی بکنی
اگه 10 درصد بچه های منقطه 1 شرایط عالی ندارن این میزان توی منطقه سه حدود 90 درصده !
تازه ما که مثلا بهترین مدرسه ی شهریم وضعمون اینه وای به حال اون طفل معصومایی که مدرسه ی عادی میخونن و توان کلاس فوق و دی وی دی اموشی ندارن ( قبول کن که وضعیت مالی توی مناطق محروم پایینتره یعنی معمولی این مناطق ممکنه توی تهران فقیر به حساب بیاد )
اگر میشد جاهامونو عوض کنیم مطمئن باش ما با کمال میل سهمیمونو با امکانات منطقه شما عوض میکنیم !

بچه ها
راجع به مهندسی بهداشت محیط،بهداشت حرفه‌ای و شیمی محض و کاربردی توضیح میدین؟

کسی راجع به زیست‌شناسی و گرایش‌هاش سوال داره من هستم. ‍

آخرین ویرایش:
بچه ها
راجع به مهندسی بهداشت محیط،بهداشت حرفه‌ای و شیمی محض و کاربردی توضیح میدین؟
شیمی(کاربردی و محض نه)فکر میکنم کارشناسیت تموم بشه میتونی آزمون وزارت بهداشت شرکت کنی و داروسازی قبول بشی که اونم از یه سالی ب بعدشه؛ینی اینطوری نیست ک از سال اول دارو شرورع کنی؛از یه جایی ب بعد شروع میکنی
من عذر میخوام از اینکه اطلاعات زیادی ندارم اما میدونم چنین چیزی هست
تحقیق کن راجع بهش ببین داستان چیه
+شیمی کاربردی گرایش های جذابی ب نظرم داره؛معلم شیمی ما مثلن شیمی تجزیه خونده بود

شیمی(کاربردی و محض نه)فکر میکنم کارشناسیت تموم بشه میتونی آزمون وزارت بهداشت شرکت کنی و داروسازی قبول بشی که اونم از یه سالی ب بعدشه؛ینی اینطوری نیست ک از سال اول دارو شرورع کنی؛از یه جایی ب بعد شروع میکنی
+شیمی کاربردی گرایش های جذابی ب نظرم داره؛معلم شیمی ما مثلن شیمی تجزیه خونده بود
فکر کنم گرایش شیمی دارویی بتونید برید
که بیشتر سنتز دارو توش دخیله و با رویکرد دارو سازی متفاوته
البته منم دقیق نمی دونم

می‌شه درمورد تفاوتای پزشکی و دندان توضیح بدین؟ ازین حرفایی که پر اینترنته نمی‌خوام اگه کسی تو یکی از این دو رشته هست توضیحات حرفه‌ای بده

می‌شه درمورد تفاوتای پزشکی و دندان توضیح بدین؟ ازین حرفایی که پر اینترنته نمی‌خوام اگه کسی تو یکی از این دو رشته هست توضیحات حرفه‌ای بده
خب مسلما پزشکی خیلی سخت تر و طول دوره تحصیلش هم یه سال بیشتره
اگه هدف از این رشته ها، موقعیت اجتماعی و درآمدشون باشه، اگه سختی راهشون رو هم درنظر بگیریم، دندان خیلی به صرفه تره
خواهرم که دندان میخونه، وقتی حتی دروس مشترک رو مقایسه میکنم(مثلا آناتومی و انگل و...) خیلی سبکتره برای اونا
بنظر من برای پزشکی، غیراز علاقه هیچ چیز دیگه ای نمیصرفه که انتخابش کنی چون هم درساش سنگینه، هم شیفت بیمارستان داره، خستگی داره و...

درسته که دندون بعد نظریش آسونتر از پزشکیه اما واقعا خودش آسون نیس !!!!!
اینکه میگن دندون آسون دکتر میشی نمیدونم از کدوم دانشگاه حرف میزنه
اما دانشگاه ما از این خبرا نیس و اعصاب قوی میخواد که از پس مسائل و بیشتر حواشی مریض ها و بخش ها بر بیای
البته شاید به شخصیت و ویژگی های طرف بستگی داره حتما، اما من از ترم شش هر ترم سر یه سری مسائل واقعا به حد خدایا منو بکش راحت شم رسیدم! همین

فقط اینو گفتم که سه سال بعد ناسزا نگین به اینکه کسی نگفت
البته میگم شاید دانشکده های دیگه آسون میگرن که اینطوری میگن

من دیروز این نوشته رو تو وبلاگِ امیرمحمد قربانی خوندم و به نظرم جالب بود! یه نگاهی بهش بندازید، شاید یکی دو تا ایده‌ی جدید توش داشته باشه و کمک کنه.

من دیروز این نوشته رو تو وبلاگِ امیرمحمد قربانی خوندم و به نظرم جالب بود! یه نگاهی بهش بندازید، شاید یکی دو تا ایده‌ی جدید توش داشته باشه و کمک کنه.
از عنوانش مشخصه به درد من نمیخوره :)))

• لایک
امتیازات: Leo
از عنوانش مشخصه به درد من نمیخوره :)))
اطلاعات خیلی خوبی داره. چشم آدم رو به جنبه های دیگه ای از موضوع باز میکنه. یه سلسله مطالبی درباره ی علوم پایه و فیزیوپات و ... داره که خوندنشون خالی از لطف نیست.
درکل امیرمحمدقربانی ارزش خوندن داره.

اع تو هم دنبالش می‌کنی :))
درسته که دندون بعد نظریش آسونتر از پزشکیه اما واقعا خودش آسون نیس !!!!!
اینکه میگن دندون آسون دکتر میشی نمیدونم از کدوم دانشگاه حرف میزنه
اما دانشگاه ما از این خبرا نیس و اعصاب قوی میخواد که از پس مسائل و بیشتر حواشی مریض ها و بخش ها بر بیای
البته شاید به شخصیت و ویژگی های طرف بستگی داره حتما، اما من از ترم شش هر ترم سر یه سری مسائل واقعا به حد خدایا منو بکش راحت شم رسیدم! همین

فقط اینو گفتم که سه سال بعد ناسزا نگین به اینکه کسی نگفت
البته میگم شاید دانشکده های دیگه آسون میگرن که اینطوری میگن
والا منم به همین خاطر می‌گم خداوکیلی وقتی طرف میاد برای بیان تفاوت رشته‌ها درمورد پرستیژ و تعداد واحد حرف می‌زنه خیلی نمی‌شه ازش سنس گرفت و به نتیجه‌گیری خاصی رسید

مستند راه قریبو دیدید؟

آزمونی که میگیرن برای داروسازی خیلیی خیلیی سخته و فقط چند نفر در کل کشور می‌خوان!دقیقا مثل لیسانس به پزشکی عه
گرایش های ارشد برای شیمی محض و کاربردی باهم فرقی ندارن!
گرایس های بیس مثل تجزیه ، آلی و معدنی و شیمی فیزیک تقربا اشباع شدن
میتونین برین پلیمر،فیتوشیمی،شیمی دارویی و...
خارج از کشور شیمی شکلات،شیمی عطر و... هم هست
ارشد میتونی بیوشیمی بالینی وزارت بهداشت هم شرکت کنی
از اونجایی که رشته علوم پایه‌س،به درآمد بالا اصلا فکر نکن!:/

سلام به همتون:D:RedHeart
دوستان میشه کسایی که اطلاع دارن بگن که دانشجوهای دندونپزشکی در طول دوره تحصیلشون میتونن جایی شاغل باشن یا نه؟؟اگه میتونن باید مثلا همون دانشگاه باشه؟؟

و این مورد در مورد رشته های پزشکی چطور هس؟ممکنه اصن:-?

Back
بالا