ببین همونطور که دوستان اشاره کردن دکتری پیوسته رتبه ی خیلی خیلی خوبی میخواد و اگه نیاوردی، خیلی خودتو درگیر این نکن که ناپیوسته بده و این حرفا. اگه علاقه داری بزن چون زیاد فرقی ندارن و یه مزیتش هم بنظر من اینه ک میتونی زودتر و برای ارشد اپلای کنی.من خیلی دوست داشتم دکتری پیوسته بیوتک قبول شم که میدونم نمیشم. میخوام بدونم دکتری پیوسته بیوتکنولوژی با زیست فناوری دقیقا چه تفاوتی داره؟ فقط اون لیسانسه اون یکی دکتری؟ تفاوتشون تو اپلای کردن چیه؟ اصلا فرق دارن؟ دیگه این که میارزه مامانمو راضی کنم که لیسانس بخونم یا برم پزشکی/دارو بهتره؟
عزیزم معلومه که رشته شما باید تصمیم بگیری کدومو دوس داری حتما پادکست انتخاب رشته و پست های عقب ترو بخون و از بچه های سایت هم بپرس و از دوست آشنایی که این رشته هارو خوندن و یه تحقیق حسابی هم توی اینترنت بکن تستای روان شناسی هم شاید خوب باشه.سلام
شهر مهم تره یا رشته؟
مثلا پزشکی بم در حد داروی شیراز هست؟مسلما نه و البته باید در نظر بگیری شرایط دوری از خونتون تا ۷ سال ادامه داره.
بعد ضمن خدمت چطوره؟ سختی های خودشو داره کسی رفته تاحالا؟
از هر رشته ای میشه اپلای کرد فقط شرایط هاشون فرق داره. روان شناسی نمره زبان بالاتری میخواد. یه رشته دیگه مثلا مقاله زیادی میخواد. یکی نمره آزمون GRE میخواد. یکی GMAT میخواد. یکی BMAT میخواد و ...از رشته ی روانشناسی میشه آپلای کرد؟ یا خیلی سخته؟
درسته که رشته ای بریم که علاقه نداریم ولی میشه ازش آپلای کرد؟ ارزشش رو داره؟ ممکنه بعدا علاقه ایجاد بشه؟ یا ممکنه پشیمون بشم؟
البته هنوز برای من یکسال مونده ولی واقعا نیازه بدونم که چه رشته ای برم تا بتونم به اندازه اش درس بخونم:)
یک سوال احتمالا خیلی مسخره -_- برای آپلای فرد حتما باید نابغه باشه و یا با هوش متوسط و تلاش میشه؟
قطعا پزشکی! اصلا پزشکی کجا پرستاری کجا. خانم دکتر شدن اصلا یه چیز دیگست!بنظرتون علوم پزشکی ی شهر نه چندان خوب یا پرستاری تهران؟
فرق میکنن دانشگاهها ولی چیزهای تاثیرگذار زیادن و قضاوت براساس تیپ فریبنده میشه. یعنی یهو میگی اه این دانشگاه نزدیک تیپ ۳ هست ولی اون یکی که ۵۰۰ کیلومتر فاصله داره تیم ۲ هست و اونو برم و بیچاره میشی.با بقیه حرفات موافقم الا این یکی ، من خودم هم میهمانی به تیپِ دو داشتم ، هم به تیپِ یکِ دیگر . حتی تیپ یک ها هم بینشون اختلافه باز، و باز با تیپ دو بازم خیلی فرق دارند ، حتی تو زمینه روحیه و انگیزهیِ شخص واسه ادامه درس خوندنش جو دانشگاهم موثره ، مثلا به فرض ، کسی که زنجان بهش نزدیکتر باشه ولی ترکی بلد نباشه با مشکل مواجه میشه، حتی همین اصفهان که لغات عجیب غریبش به نسبت کمتره، ترم ۱ و ۲ خیلی از اساتید بچههارو با نحوه حرف زدنشون دچار چالش میکردند ، به نظرم هم فاصله و هم فرهنگ مقصد مهمه بالاخره هفت سالُ اندی شوخی نیست، از علوم پایه و فیزیوپات میشه گذر کرد ، ولی در انتها باید با گویش و لهجه اون شهر حین کشیک ها مواجه شد؛ که واقعاً طاقت فرساست اگر شخصی متوجهش نشه و دست تنها باشه اون کشیک رو .
من فعلا ترم چهار هستم و به نظرم بهتره دانشجوی پزشکیای که وارد محیط بالینی شده باشه جواب بده ولی در کل به نظرم پزشکی و پرستاری در عین حال که هردو رشتههای مرتبط با درمان هستند خیلی متفاوت هستند. پزشک مسئول درمان بیمار هست و اردرهای پزشک جهت درمان بیمار اجرا میشه. پرستار مسئول اجرای بخشی از اون اردهاست. از لحاظ درسی هم اصلا قابل قیاس نیستند مسلما. دروس پزشکی طبیعتا به مراتب دشوارتر هستند و دانشجوهای پزشکی هم دیرتر از دانشجوهای پرستاری وارد محیط درمان میشن. در کل من فکر میکنم اسم دانشگاه نهایتا برای چند ترم اول برای شما جذاب باشه و در آخر رشته تون هست که باید باهاش باشید!بنظرتون علوم پزشکی ی شهر نه چندان خوب یا پرستاری تهران؟
برای این مقایسه، اول باید ببینی کدوم رو دوست داری،داروسازی یه شهر خوب مثل اصفهان یا پزشکی ازادمثل تبریز وساری/
علامت سوالم خرابه...
دربارهی رشتههای مختلف خیلی دقیییییییق تحقیق کنوالله فعلا علاقه من مطرح نیس.میخوام شرایط دانشگاه و رشته رو بدونم بعد تصمیم بگیرم.در کل اش کشک خاله س...
بر اساس رشته تصمیم بگیر!داروسازی یه شهر خوب مثل اصفهان یا پزشکی ازادمثل تبریز وساری/
علامت سوالم خرابه...
خیلی مرسییی از کمکتمن فعلا ترم چهار هستم و به نظرم بهتره دانشجوی پزشکیای که وارد محیط بالینی شده باشه جواب بده ولی در کل به نظرم پزشکی و پرستاری در عین حال که هردو رشتههای مرتبط با درمان هستند خیلی متفاوت هستند. پزشک مسئول درمان بیمار هست و اردرهای پزشک جهت درمان بیمار اجرا میشه. پرستار مسئول اجرای بخشی از اون اردهاست. از لحاظ درسی هم اصلا قابل قیاس نیستند مسلما. دروس پزشکی طبیعتا به مراتب دشوارتر هستند و دانشجوهای پزشکی هم دیرتر از دانشجوهای پرستاری وارد محیط درمان میشن. در کل من فکر میکنم اسم دانشگاه نهایتا برای چند ترم اول برای شما جذاب باشه و در آخر رشته تون هست که باید باهاش باشید!
تو رشتههای علوم پزشکی دانشگاه به اندازه خود رشته مهم نیست. اگه عاشق پزشکی نیستید دندون به نظرم ارزش داره.حتی اگه یه دندونِ دانشگاه خیلی خیلی پرت تو یه شهر کوچیک باشه نسبت به پزشکیِ یه شهرِ بهتر(مرکز استان) ارجحیت داره؟