• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره انتخاب رشته دانشگاه - گروه تجربی

به بیوتکنولوژی تهران هم فکر کن،همه چیزایی که میخوای رو داره فقط جزء سه رشته نیس
دقیقا یکسال بعد این حرفم احتمالا دیگه بیوتک جزو اولویت هام نباشه وضعیت ساختمون گروه بیوتک به حدی افتضاحه که نمیتونید تصور کنید

کسی از دندانپزشکی کرج اطلاع داره؟ سطح علمی و آموزشی و جو‌ خوبی داره؟
می ارزه کسی که تهران زندگی میکنه اما دندون شهر تهرانو نمیاره اما بقیه شهرارو میاره، دندون کرج بره؟
از لحاظ رفت و آمد راحته؟
من خودم تهران زندگی نمیکنم و شرایطشو نمیدونم و برا خودم نیس
برا کسی میپرسم که تازه چندماهه تهران زندگی میکنه

توی رشته‌های تجربی عموماً رشته به دانشگاه اولویت داره.. مثلاً دارو با پزشکی با دندان با پرستاری با شنوایی‌سنجی کلی فرق داره .. موقعیت اجتماعی، شرایط شغلی در آینده و ...، نمی‌شه گفت پرستاری دانشگاه تهران رو به پزشکی یا داروی رشت مثلاً اولویت بده.. چون دانشگاه تهران ه .. باید بیشتر روی رشته و علاقه‌تون متمرکز بشین.. آریانا بالاتر گفت.. منم موقع انتخاب رشته روی کاغذ علاقه‌م به دارو بیشتر بود اما فقط پزشکی زدم.. بعداً هم خوشحال شدم که پزشکی زدم چون توان حفظ درس‌های سنگین و حفظی دارو رو نداشتم.. پزشکی بالینی می‌بینی و برات ملموس‌تره.. اینم فعلاً درنظر بگیرید که برای مهمان و انتقالی باید شهریه پردیس بدید .. حالا بعداً قانون عوض بشه نشه نمی‌دونم، اما فعلاً وضع اینطوری ه .. پس شاید پردیس شهر نزدیک بهتر از دولتی شهر دور باشه .. در رشته‌های علوم پزشکی برای مهاجرت هم تقریباً مهم نیست کدوم دانشگاه درس خوندید.. چون باید کشور مقصد امتحان بدید .. ولی برای سوابق ریسرچ و ... که برای آمریکا و ..ست دانشگاه‌های مادر بهترند.. رشته‌هایی مثل زیست‌شناسی سلولی و .. هم که کلاً برای مهاجرتند دانشگاه کلانشهرها..

دقیقا یکسال بعد این حرفم احتمالا دیگه بیوتک جزو اولویت هام نباشه وضعیت ساختمون گروه بیوتک به حدی افتضاحه که نمیتونید تصور کنید
فقط بخاطر ساختمون؟

فقط بخاطر ساختمون؟
من با دوربین داشتم دانشگاه تهران رو می‌گشتم دانشکده ها رو دیدم بعد رفتم اونور خیابون که گروه های علوم پایه بودن رسیدم به بیوتک خشکم زد تا از نزدیک نبینید باورتون نمیشه چیه امکانات مدرسه دبستانم از این بیشتر بود

همه ی این ها یک طرف خود شهر تهران رو هم اصلا دوست ندارم یعنی حتی اگه دندون یا پزشکی هم بزنم ترجیح میدم اصفهان بمونم تا برم تهران

حالا من و موندم و یه رشته ای که خیلی دوستش دارم تو یه شهر و دانشکده غیرقابل تحمل

فقط بخاطر ساختمون؟
منم وقتی رفتم دانشکده های مهندسی دانشگاه تبریز اونموقع وضعیت ساختمان و صندلی‌ها رو دیدم خیلی متعجب و ناراحت شدم. بیشتر یک نشانگر ه که دولت و بودجه چقدر اولویت قائل ه به این رشته/دانشکده.

گیاهپزشکی تهران (شاهد) یا زیست گیاهی/جانوری(آزاد)/سلولی(آزاد) شیراز؟

فقط بخاطر ساختمون؟
این بیوتک دانشگاه تهران رو من یه سال بودم (در مورد ۷ سال پیش حرف میزنم و ممکنه اطلاعاتم ولید نباشه) و حالا ساختمون خیلی اذیتم نمیکرد (آجراش و میز صندلی‌هاش ینی)
ولی کلا بدیش اینه که یه گروه کوچیکه (کل جمعیت ساختمون با همه ورودیاش فک کنم ۷۰ نفر نمیشد)
بعد ورودی ما مثلا ۱۳ تا بود اول، که چنتا برگشتن رشته‌های اولشون و سال بعدش فک کنم ۹-۱۰ تا بودن بچه‌ها. (سالای اخیرو نمیدونم. ولی کلا ساختمون کوچیکه و احتمالا در همین اردر باشن بقیم)
بعد ادم کم میبینی، احتمال یافتن دوست مچ تر کمتره.
یه سری کلاسام توی بخش مرکزی دانشگاه برگزار میشه ولی باز بچه‌های بیوتک و بقیه قاطی نمیشدن.
فقط توی عمومیا آدم میبینی. (درسای دینی)

اگه کسی بلده بیاد واحد های درسی دندون رو بگه چیا میخونیم ۴ ترم اول؟

Back
بالا