خودکشی !

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
پاسخ : خودکشی !

خودکشی رو همیشه نوعی ضعف میدونستم
جرعت زندگی کردن رو نداشتن و ضعیف بودن در برابر مشکلاتِ زندگی میتونه دلایلش باشه.......
ی آدم قوی مبارزه میکنه و با خودکشی جا نمیزنه
هر کی نظر خودشو داره شاید دنیایی ک کسی ک خودکشی میکنه خودشو توش میبینه از اینجا ب نظرش براش بهتر باشه شاید فکر میکنه راحت میشه
ولی نظر شخصیم اینه اگه تحمل داشت میموند
خودکشی=جا زدن، از نظر من

الان تو این پست صرفا نظرم رو آدمای قوی بودو اونا ک هر چی ام داغونن ب خاطر اطرافیانشون میمونن اونایی ک میفهمن خود کشی خودخواهیه، راحت شدن (از نظر خودشون) ب قیمت ناراحت کردن خیلیای دیگه(مثل خانواده) خودخواهی نیست؟

نبود تو اگه بخواد حتی ی نفرم ناراحت کنه خودخواهیه،نامردیه بری

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

اونی که حس میکنه بی مصرفه
اونی که برا هیچکی ارزش نداره
چرا باید بخاد بمونه ؟
چی مونده براش که بمونه ؟
چه فایده ای داره ؟ :rolleyes:

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

به نقل از fireball II :
اونی که حس میکنه بی مصرفه
اونی که برا هیچکی ارزش نداره
چرا باید بخاد بمونه ؟
چی مونده براش که بمونه ؟
چه فایده ای داره ؟ :rolleyes:
اين حسيه كه اون شخص داره,ممكنه واقعيت اين نباشه!
اين حسيه كه خيلي از نوجوونا تو سن ما تجربشو دارن!تنهايي!
زمان همه چيزو درست ميكنه!بايد صبور باشه...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از sadlove :
اين حسيه كه اون شخص داره,ممكنه واقعيت اين نباشه!
اين حسيه كه خيلي از نوجوونا تو سن ما تجربشو دارن!تنهايي!
زمان همه چيزو درست ميكنه!بايد صبور باشه...
دقیقا مهرناز...زمان...این راه حله...
باید وایسی تا طرفت بزرگ بشه...بره فرد دیگه ای رو انتخاب کنه...بعدها کنفرانس هایی بذاره در باب نفی عشق جوانی...و حتی بیاد بگه خودمم گرفتار یکیشون شده بودم...
و تو در آن هنگام غرق در اعتیاد باشی...و ب دنبال جنس شبت باشی...
اینگونه زمان همه چیز را حل میکند...
ببخشید زیادی احساسی شد پستم :-<

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

به نقل از پاستاپوپولوس!! :
دقیقا مهرناز...زمان...این راه حله...
باید وایسی تا طرفت بزرگ بشه...بره فرد دیگه ای رو انتخاب کنه...بعدها کنفرانس هایی بذاره در باب نفی عشق جوانی...و حتی بیاد بگه خودمم گرفتار یکیشون شده بودم...
و تو در آن هنگام غرق در اعتیاد باشی...و ب دنبال جنس شبت باشی...
اینگونه زمان همه چیز را حل میکند...
ببخشید زیادی احساسی شد پستم :-<
:)
پوريا,عشق به مرور زمان ميتونه تغيير كنه!
و اينكه آدما روز به روز تغيير ميكنن!ارزشاشون,طرز فكراشون تا حدودي تغيير ميكنه!

ميدونم خيلي راه مونده تا اين سر بالايي زندگيمونو پشت سر بذاريم!
اما فكر كن,كه بالاخره يه روز خوب ميرسه!
و تو داري واسه اون روز,به اميد اون روز ميجنگي با روزگار!
چيزاي قشنگ با سختي به دست ميان نه به راحتي!
وقتي اون روز رسيد همه اين روزا ميشن فقط گذشتت !
و چقدر قشنگه كه به هدفات رسيدي با اون همه سختي كه تحمل كردي...
دقيقا" اونجا حكم يه الماسو پيدا ميكني كه از كربن ايجاد شده!

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

از کجا معلوم واقعیت نباشه ؟ :rolleyes:
هه زمان :rolleyes: خو اون بیچاره باید یه عمر کامل رو در این حس غرق شه با یه امید واهی که شاید یه روزی از تنهایی اومد شاید یه روزی برا فردی باارزش شد ؟ :rolleyes:

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از sadlove :
:)
پوريا,عشق به مرور زمان ميتونه تغيير كنه!
و اينكه آدما روز به روز تغيير ميكنن!ارزشاشون,طرز فكراشون تا حدودي تغيير ميكنه!

ميدونم خيلي راه مونده تا اين سر بالايي زندگيمونو پشت سر بذاريم!
اما فكر كن,كه بالاخره يه روز خوب ميرسه!
و تو داري واسه اون روز,به اميد اون روز ميجنگي با روزگار!
چيزاي قشنگ با سختي به دست ميان نه به راحتي!
وقتي اون روز رسيد همه اين روزا ميشن فقط گذشتت !
و چقدر قشنگه كه به هدفات رسيدي با اون همه سختي كه تحمل كردي...
دقيقا" اونجا حكم يه الماسو پيدا ميكني كه از كربن ايجاد شده!
بچه ها...این فرمول رو یادتون نره...همیشه اول دنبال چرایی باشید...بعد ب چگونگی بپردازید
خب...احمد گفت چرا اجرا(چگونگی)این کار سخته...اگ بنا ب صبر بود الان ما ب هم رسیده بودیم :|
از سوی دیگه...خیر...اشتباه میکنی مهرناز...تنها چیزی ک تغییر نمیکنه عشقه...من میدونم عشقم پاکه...و حسم هیچگاه عوض نمیشه...و شخص مذکور هم نمیخواد شرایط عوض بشه :|

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93

بچه ها...این فرمول رو یادتون نره...همیشه اول دنبال چرایی باشید...بعد ب چگونگی بپردازید
خب...احمد گفت چرا اجرا(چگونگی)این کار سخته...اگ بنا ب صبر بود الان ما ب هم رسیده بودیم :|
از سوی دیگه...خیر...اشتباه میکنی مهرناز...تنها چیزی ک تغییر نمیکنه عشقه...من میدونم عشقم پاکه...و حسم هیچگاه عوض نمیشه...و شخص مذکور هم نمیخواد شرایط عوض بشه :|
اين عقيده من بود كه گفتم!
وضعيت قبلن منو كه خبر داري اما آخر افكارم به اينجا رسيد....
به نظرات شما هم احترام ميذارم :)

Fireball.II

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
علوم پزشکی زاهدان
رشته دانشگاه
پزشکی

البته پوریا یه چیزو در مورد عشق بگم نظر شخصیه منه
به نظرم تنها چیزی که باعث موندگاری عشق عدم فراموشی شخص مذکور میشه همین تلقیناته :rolleyes:
که عشق من پاکه ، عشق پاک فراموش نمیشه
من به شخصه تصمیم گرفتم فراموش کنم از زیر بار این تلقینات بیام بیرون و تونستم -گرچه گاهی وختا آدم یادش میوفته ولی خوب ...-
شخصی که اینجور تلقیناتو داره یا میگه با خودم عهد کردم فراموشش نکنم مایه عذاب خودش میشه
درسته که این همه درد دارم و هنوزم که هنوزه اگه خودکشی حرام نباشه خودکشی میکنمو میرم ازین دنیا
ولی لااقل از شر این احساس لعنتی که کلی زجرم میداد خلاص شدم ، خیلی بهتره

saghar128

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از fireball II :
البته پوریا یه چیزو در مورد عشق بگم نظر شخصیه منه
به نظرم تنها چیزی که باعث موندگاری عشق عدم فراموشی شخص مذکور میشه همین تلقیناته :rolleyes:
که عشق من پاکه ، عشق پاک فراموش نمیشه
من به شخصه تصمیم گرفتم فراموش کنم از زیر بار این تلقینات بیام بیرون و تونستم -گرچه گاهی وختا آدم یادش میوفته ولی خوب ...-
شخصی که اینجور تلقیناتو داره یا میگه با خودم عهد کردم فراموشش نکنم مایه عذاب خودش میشه
درسته که این همه درد دارم و هنوزم که هنوزه اگه خودکشی حرام نباشه خودکشی میکنمو میرم ازین دنیا
ولی لااقل از شر این احساس لعنتی که کلی زجرم میداد خلاص شدم ، خیلی بهتره
چطور ممکنه عشق فراموش بشه؟؟؟
بنظرم عشق فراموش نمیشه و درسته که ادم از فکر کردن بهش عذاب میکشه اما ناخود اگاه دوستداره این روند عذاب تکرار بشه:هم عذاب میکشه هم از عذاب خودش لذت میبره...عشق فراموش نمیشه فقط در یک حالت...

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از saghar128 :
چطور ممکنه عشق فراموش بشه؟؟؟
بنظرم عشق فراموش نمیشه و درسته که ادم از فکر کردن بهش عذاب میکشه اما ناخود اگاه دوستداره این روند عذاب تکرار بشه:هم عذاب میکشه هم از عذاب خودش لذت میبره...عشق فراموش نمیشه فقط در یک حالت...
لایک...
@احمد:و ناخواسته این عذاب مقدس تنها چیزی میشود ک یاد دوران برایت زنده میکند :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از آینـــاز :
من توی جریان بحث نیستم، فقط فکر کردم شاید بد نباشه اینُ عنوان کنم اینجا. 4سال پیش دوستی داشتم که سال اول دانشگاه بود ُ بعد از کلی درس خوندن توی رشته ی مورد علاقش مشغول به تحصیل بود. خانواده ی اصیلی داشت و توی وضعیت استیبل و مرفهی به سر می بردن. یکی از بهترین ماشین ـای اون زمان زیر پاش بود و تقریبا آزادی هر کاری رو داشت. خلاصه بگم، یکی از بهترین ایده آل هایی که ممکنه هر فرد داشته باشه رو داشت. فردای شب تولدش - که یکی از بهترین مهمونی هایی بود که رفته بودم - توی اتاقش خودش رو دار زد و یه علامت سوال بزرگ توی وجود همه ی ما اطرافیانش باقی گذاشت. هیچوقت هیچکس نفهمید چرا،صرف ِ اینکه میخوام بگم، احتمالا فکر میکرده که این دنیا براش کمه.. نمیدونم ! خواستم بگم آدم ـا میتونن همه جوره از زندگی سیر بشن ! چه سختی ، چه مرفه بودن..
اینایی ک تو میگی"چگونگی"زندگی هست...اینکه پوریا میخواد مثلا مهندس بشه...بعد اینکه پولدار باشه و ماشین خوب زیر پاش باشه میشه چگونگی کارش...نه چرایی...یقینا چرایی نداشته...
شجاعتش قابل تحسینه...و در این لحظه چیزی ک من ندارم :-<

نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه شیراز
رشته دانشگاه
سخت افزار

به نقل از گاو(موسس حزب حیوانات!) :
اینایی ک تو میگی"چگونگی"زندگی هست...اینکه پوریا میخواد مثلا مهندس بشه...بعد اینکه پولدار باشه و ماشین خوب زیر پاش باشه میشه چگونگی کارش...نه چرایی...یقینا چرایی نداشته...
شجاعتش قابل تحسینه...و در این لحظه چیزی ک من ندارم :-<

شجاعت اینه که بمونی و مقاومت کنی نه اینکه در لحظه حماقت کنی و پا پس بکشی [-( [-(

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از scrt :
شجاعت اینه که بمونی و مقاومت کنی نه اینکه در لحظه حماقت کنی و پا پس بکشی [-( [-(
پس تو شجاع باش عزیز من...من نیز احمق...راهمان تعیین شد :)

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

من موافق خودكشي ام!اگه دنيا نتونه جواب آدمو بده خودكشي بهترين راه حله....مهم نيست تو كي هستي!مهم نيست خانوادت چي اند!مهم نيست چه بلايي سر اطرافيانت مياد!حتي مهم نيست كجاي زندگي هستي و سنت چنده!اگه قراره خلاص شي از نظر من بهترين راهه!
اگه خودكشي درد نداشت و آروم قرار بود جون بدي من شرط مي بندم بيش از نيمي از جمعيت جهان خودكشي مي كردن! :|

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mahgol :
من موافق خودكشي ام!اگه دنيا نتونه جواب آدمو بده خودكشي بهترين راه حله....مهم نيست تو كي هستي!مهم نيست خانوادت چي اند!مهم نيست چه بلايي سر اطرافيانت مياد!حتي مهم نيست كجاي زندگي هستي و سنت چنده!اگه قراره خلاص شي از نظر من بهترين راهه!
اگه خودكشي درد نداشت و آروم قرار بود جون بدي من شرط مي بندم بيش از نيمي از جمعيت جهان خودكشي مي كردن! :|

من با پوریا کاری ندارم! افکار اون در مورد خودکشی فرق داره! ولی شما...
از کجا می دونی اگه خودتو بکشی خلاص می شی؟ اصلا شاید بیافتی تو یه دام دیگه! واسه خلاص شدن کارای دیگه ای باید کرد! خیلی از کسایی که میگن می خوایم خودکشی کنیم اکثرا دنبال چیزای دیگه هستن...

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
رشته دانشگاه
پزشكى

ببين از نظر من دنيا خيلي محدوده!مثل يه حبابي مي مونه كه آدما توش اسير اند!اگه از اين حباب خسته شدي يا اينقدر تنگ شده كه داري توش خفه مي شي از نظر من مي توني حبابتو بتركوني تا آزاد شي!و اينكه گفتي ميوفتي توي يه دام ديگه!اگه منظورت اون دنيا و اين حرفاست تو در نهايت مي افتي توي اون دام!!!اينجوري نيست كه اگه خودكشي نكني نيوفتي كه!
ببين من منظورتو از كاراي ديگه نفهميدم!منظورت باز هم تحمل و زجر كشيدنه؟!
(ببخشيد چون بحثتون زياد بود من نتونستم همه رو بخونم!اگه جايي جوابامو گفته بودي بگو برم اونارو بخونم!)

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mahgol :
ببين از نظر من دنيا خيلي محدوده!مثل يه حبابي مي مونه كه آدما توش اسير اند!اگه از اين حباب خسته شدي يا اينقدر تنگ شده كه داري توش خفه مي شي از نظر من مي توني حبابتو بتركوني تا آزاد شي!و اينكه گفتي ميوفتي توي يه دام ديگه!اگه منظورت اون دنيا و اين حرفاست تو در نهايت مي افتي توي اون دام!!!اينجوري نيست كه اگه خودكشي نكني نيوفتي كه!
ببين من منظورتو از كاراي ديگه نفهميدم!منظورت باز هم تحمل و زجر كشيدنه؟!
(ببخشيد چون بحثتون زياد بود من نتونستم همه رو بخونم!اگه جايي جوابامو گفته بودي بگو برم اونارو بخونم!)

نه اون بحث با پوریا فرق داره!
نه من به اون دنیا کاری ندام! تو میگی بزرگ شدی و فرضا اون حباب رو ترکوندی! و بزرگتر شدی! تو دنیایی که بعد ترکوندن اولیش رفتی هم جات تنگ شد! بازم میترکونی! و...و ...و
آخر چی؟
زجر و تحملشه که آدمو بزرگ میکنه نه ناز و رفاه!(چه مادی گه معنوی)

saghar128

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

ادمها زمانی تمایل دارن که خلاص بشن که به واقعیت وجودشون پی میبرن....وقتی احساس میکنن واقعا بودنشون مسخره است!
یا زمانیکه دیگه امید و انگیزه برای ادامه دادن ندارند...اونوقت به نظرشون بودن یا نبودن فرقی هم نمیکنه براشون...ترجیح میدن برن و از اونگ تکراری زندگیشون راحت بشن حتی اگر جهنم باشه!
یکسری هاهم هستن برای راحت شدن از مشکلاتشون خودکشی را انتخاب میکنن که من فکر میکنم تنها راهی که میشه گفت باید بمونن و مبارزه کنن همینه...وگرنه اونی که داغونه با بودنش جز اینکه داغون تر میشه و اطریافیانش هم داغون تر میکنه سودی دیگه نداره!

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
رشته دانشگاه
پزشكى

من نگفتم بزرگ مي شن گفتم دنيا تنگ مي شه!!!
راست مي گي اين تحمله كه آدم رو بزرگ مي كنه اما چقدر تحمل؟!تا كي؟!واقعا اين جسم ناتوان انسان تحمل اين همه درد رو داره؟!منظورم درد عاشقي و بي پول و اين حرفا نيست!درداييه كه روح آدمو سوهان مي كشه!مثل ديدن زجر كشيدن آدما،ديدن گرسنگي و جون دادن بچه ها،كودك آزاري،تلاش مسخره ي آدما براي كاغذ هاي سبز و قرمز،چس فيلانه زندگي كردن و....
منظور من خودكشي براي رسيدن به يه آرامش نسبي يا شايدم يه رهايي نسبي از اين همه مصيبته!نمي دونم تونستم منظورمو برسونم يا نه! :-s
با نظر ساغر هم كاملا موافقم! :)

بالا