خودکشی !

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری
پاسخ : خودکشی !

به نقل از SA|3A.A :
خب باید بگم که همه ی کسایی که خودکشی میکنن بیمار روانی نیستن ولی تعداد زیادی هستن
بیمار روانی یه ادمیه از نظرم که در یه برهه ی زمانی از زندگیش نیاز به کمک پزشک داره, نه هر کسی چون روحیاتش در این دوران خیلی حساس و پیچیدس و کمک ادمای معمولی میتونه به ضررش باشه حتی.
عزیز من کی گفته خودکشی با دلیل = بیمار روانی نبودن!!! کسی که بیمارِ روانیِ و خودکشی می کنه دلایلش از نظر خودش منطقیه.
به نظرم اینو http://www.stopasuicide.org/suicide.aspxبخونی بد نباشه :)
دستت درد نکنه اما اونقدر زبانم قوی نیست که راحت بخونم
ببینید انسان برای خودش زندگی می کنه نه کس دیگه ای
وقتی یه دلیل داره که کاری رو بکنه باید بکنه
وقتی اون کار رو نکنه دیگه زندگی چه معنایی داره
داره تو زندگیش چیکار می کنه؟!
خدا به انسان عقل داده
توی اون شرایط هم عقل انسان هست که داره تصمیم میگیره
عقل انسان هم خود انسانه
وقتی انسان به خودش گوش نده به کی گوش بده
نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه
ولی همین دیگه

negneg

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan 4
شهر
طهرون

کسی که خودکشی میکنه حتما توی یه شرایط خیلی خیلی سخت بوده که حاضر شده حتی از عزیزترین چیزش یعنی جونش بگذره ولی اون شرایطو تحمل نکنه .البته به نظرم یه کمی هم خودخواه ونااگاهه.... :-? :-?

ZELZELE

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
frz
شهر
مشهد

من میخواستم خودکشی کنم اما جراتشو نداشتم .
به نظرتون کم دردترین نوع خودکشی چیه؟؟ :-?

-saba-

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين1
شهر
اصفهان

حدودا 4 سال پيش يكي از بچه هاي سال پيش مدرسه ي ما خودكشي كرد.از بالاي بانك پاسارگاد خودشو پرت كرد پايين.آخه قبلش رفته بوده قلمچي بهش گفته بودن درصداي ازمونات اصن خوب نيست و با اين وضعيت نميتوني رشته ي خوبي قبول شي اون بدبختم تا از در قلمچي مياد بيرون ميره بانك پاسارگاد كه چند متر جلوتر بوده و به سرايدارش ميگه من عكاسم ميخوام برم از بالاي پشت بوم اين ساختمون چند تا عكس بگيرم و بعدم خودشو ميندازه پايين... :(( :(( :(( :(( :(( :(( :( :( :( :(

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر من اکثر خودکشی هایی که انجام میشه از روی تصمیم عجولانه و غیر منطقیه.
فردی که شکست خورده، تو هر چی بالاخره، عشقی ، درسی، مالی و ... فک میکنه اگه خود کشی کنه درد و رنجش کمتر میشه و در حالتی که خودکشی میکنه حال خودشُ نمیفهمه اصن.

• لایک
امتیازات: mishu

pari delroba

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
دانشگاه
منگولستان
رشته دانشگاه
بوق شناسی

واقعا چی ارزششو داره که یکی خودشو بکشه
من فقط در صورتی به خودم حق میدم که ادمی به این گلی(خودمو)بکشم که چمیدونم بدونم یه ماه دیگه در هر صورت میمیرم یا مثلا از گردن به پایین نخاعی بشم
وگرنه عشق و کار و ناراحتی و اینا ارزششو نداره زود گذره

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از parpar joon :
واقعا چی ارزششو داره که یکی خودشو بکشه
من فقط در صورتی به خودم حق میدم که ادمی به این گلی(خودمو)بکشم که چمیدونم بدونم یه ماه دیگه در هر صورت میمیرم یا مثلا از گردن به پایین نخاعی بشم
وگرنه عشق و کار و ناراحتی و اینا ارزششو نداره زود گذره
آره باو...اصلا از قدیم گفتن عشق دو روزه =))
:|

sayra

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tehran

وقتی خدا فراموشت میکنه...وقتی خانوادت از هم میپاشه...وقتی کسی که دوسش داری بهت خیانت میکنه...وقتی دوستات فراموشت میکنن...دیگه غیر از خودکشی راهی نمیمونه...

یکی از دوستام به دلایل بالا ۲ بار خودکشی کرد..اما نجاتش دادن...برای زندگی کردن باید هدف داشته باشی... برای رسیدن به هدفت باید انگیزه داشته باشی...وقتی هیچ کدوم از اینارو نداری...خودکشی راه حل خوبیه

وقتی چیزی یا کسیو با تمام وجود میخوای اما بهش نمیرسی خودکشی بهترین راهه...اما اصلا عاقلانه نیست...جرات زیادی هم میخواد که هر کسی نداره...از جمله خودم!
کلا مخالفم باهاش...

به نظر من انسان ها به میل و اراده ی خودشون قدم به این دنیا نذاشتن که به میل و اراده ی خودشون بخوان از این دنیا برن

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از sayra :
وقتی خدا فراموشت میکنه...وقتی خانوادت از هم میپاشه...وقتی کسی که دوسش داری بهت خیانت میکنه...وقتی دوستات فراموشت میکنن...دیگه غیر از خودکشی راهی نمیمونه...

یکی از دوستام به دلایل بالا ۲ بار خودکشی کرد..اما نجاتش دادن...برای زندگی کردن باید هدف داشته باشی... برای رسیدن به هدفت باید انگیزه داشته باشی...وقتی هیچ کدوم از اینارو نداری...خودکشی راه حل خوبیه

وقتی چیزی یا کسیو با تمام وجود میخوای اما بهش نمیرسی خودکشی بهترین راهه...اما اصلا عاقلانه نیست...جرات زیادی هم میخواد که هر کسی نداره...از جمله خودم!
کلا مخالفم باهاش...

به نظر من انسان ها به میل و اراده ی خودشون قدم به این دنیا نذاشتن که به میل و اراده ی خودشون بخوان از این دنیا برن
انسان ها ب میل خودشون نیومدن ک مسئولیتی در قبال نرفتن داشته باشن :|
لطفا این رو بزنین بالای تاپیک...هر کی میاد همینو میگه خب :-<

SAl3A.A

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت

میخواستم بگم خیلی بهش فک کردم که یه جوری با منطق بگم خودکشی غلطه,ولی نشد!!!
واقعا برای کسی که همه چی براش بی معنیه زندگی چه اهمیتی داره
راستش من هیچوقت خودمو نمیکشم چون یه عالمه چیز دوس داشتنی دارم اینجا خودم رفتنو انتخاب نمیکنم
این حرف خدارو هم قبول دارم که بعد از هر سختی حتما یه اسونی هس
من برا باورام زندگی میکنم
ولی وقتی که یکی همه معادلاتی که داشته برا زندگیش اشتباه ازاب در میاد یا حتی تو یه موردی که همه دنیاش بوده غلط درمیاد
تو شرایطی که شاید فراموشی و از نو شروع کردن تنها راه حل فرد باشه ولی ترسناکترین چیز براش همون فراموش کردن چیزاییه که داشته
واقعا این ادم تنها کسیه که میتونه خودشو به زندگی برگردونه
یاده یه کتابی افتادم بهتون پیشنهاد میدم اگه وقت کردین بخونینش توش راجع به خودکشی مستقیم حرف نزده ولی خب به نظرم کتاب خیلی خوبیه” زندگی، جنگ و دیگر هیچ - اوریانا فالاچی “

یه سوالم دارم از کسایی که به خاطره ناامیدی شدید به خودکشی فک کردن
به نظرم ناامیدی شدید تو حالا هر چیز میتونه باعث خودکشی شه، ناامیدی شدیدم وقتی میاد که ادم یه چیزیو خیلی دوسش داشته باشه از دس بده یه ادم یه عقیده و... ولی به نظرم کسی که به این حد میرسه حتی اگه بازم ازش بپرسن اگه خدا ازت میپرسید که ایا میخوای به این دنیا بیای یا نه چی میگفتی بازم جوابش اره بود چون شیرینیه اون چیزی که داشته براش زیاد بوده اینکه هیچوق تجربشو نداشته باشه هم دوس نداره، نمیدونم·
خب شماهایی که بهش فک کردین بودنو حتی با این شرایط به اصلا نبودن ترجیح میدادین؟؟؟

DaRtH S1DiOuS

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلي ٢
شهر
طهرون
مدال المپیاد
همه رو امتحان كردم...
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از SA|3A.A :
میخواستم بگم خیلی بهش فک کردم که یه جوری با منطق بگم خودکشی غلطه,ولی نشد!!!
واقعا برای کسی که همه چی براش بی معنیه زندگی چه اهمیتی داره
آره خب براي همچين آدمي خود كشي عاليه اما هيچ كيو تو دنيا نميتونين پيدا كنين كه هيچ چيز و هيچ كسي براش مهم نباشه

saghar128

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از S!DiOuS :
آره خب براي همچين آدمي خود كشي عاليه اما هيچ كيو تو دنيا نميتونين پيدا كنين كه هيچ چيز و هيچ كسي براش مهم نباشه
چنین ادمهایی هم هستن...

mh.mostafavi

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی1
شهر
کرمان
مدال المپیاد
چقدر اسمش برام آشناست
دانشگاه
باهنر
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من نمیخوام به حرفای خودم اکتفا کنم برای همین رو میکنم به شهید مطهری :
کسانی که خودکشی را به حساب حساسیت می گذارند باید بدانند که این حساسیت چه نوع حساسیتی است؟ حساسیت آنها حساسیت ذوق و ادراک نیست، به این معنی نیست که فهم لطیف تری دارند و چیز هایی را درک می کنند که دیگران درک نمی کنند، حساسیت آنها به این معنی است که در مقابل زیبایی های جهان بی احساس و کرخ و در مقابل سختی ها زود رنج و کم مقاومت اند. چنین آدم هایی باید هم خودکشی کنند و چه بهتر که خودکشی کنند، ننگ بشرند و بهتر است که اجتماع بشر از لوث وجود شان پاک شود.
در عصر ما به تقلید از اروپاییان و به علل دیگر که اکنون جای ذکرش نیست، نویسندگانی بدبین پیدا شده اند که زهر هایی را از این راه به جان جوانان می ریزند و آنان را بی علاقه به زندگی و احیانا وادار به خودکشی می کنند و از طرف عوامل مرئی و نامرئی مورد تشویق قرار می گیرند و روز به روز به عددشان افزوده می گردد. صادق هدایت از این گروه است. نوشته های وی به قول ویلیام جیمز حالت همان خوکی را می نمایاند که زیر تیغ ناله سر می دهد و یا موشی که در حالی که مشغول جان دادن است جیر جیر می کند.

به نظرم واقعا هم همینه شمایی که میگی خودکشی خوبه خیلی بدبینی به دنیا اصلا زیبایی هارو نمی بینی
و به نظرم تنها دلیل خودکشی هم فقط شکست عاطفیه وگرنه چه دلیلی داره یکی به خاطره کنکور خودکشی کنه وقتی مامان باباش کنارشن و دوستاش باهاش خوب برخورد می کنن فکر میکنم تمام دلایل خودکشی به همین درک نشدن عاطفه بر میگرده
خوب گاهی اوقات نمیشه جلوی این شکست رو گرفت حالا که نمیشه نباید که افسرده شد و تمرکز کنیم رو اون مسئله
آقا یکی رو دوست داری؟ حالا رفته ؟ گور باباش به جهنم لیاقتتو نداشته
کنکور خراب کردی ؟ آیندرو رو که ازت نگرفتن همیشه آینده میتونه روشن باشه
مشکل مالیه؟ خوب این رو بکن یه انگیزه برای خودت که بشی بهترین
به همه چی میشه خوشبین بود
تویی که میگی خودکشی خوبه به تواناییات شک داری . فکر میکنی نمیتونی
ولی اشتباه میکنی .تنها راه فرار از این موقعیت خودکشی نیست . حتی اگه یک نفرم نیست که درکت کنه تو کاری کن که پشیمون شن نه اینکه بکشی عقب
بمون و خودت رو ثابت کن به همه
و بدون که وقتی هیچ کی تو دنیا کنارت نیست یکی خیلی خیلی بهت نزدیکه و تنهات نمیزاره
فقط باید ازش بخوای (;

DaRtH S1DiOuS

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلي ٢
شهر
طهرون
مدال المپیاد
همه رو امتحان كردم...
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از saghar128 :
چنین ادمهایی هم هستن...
تو اگه يكي رو به من نشون دادي كه واقعا اينجوري بود من برات ١شوهر ميگيرم
((((بانگ koorosh2 رو نيگا)))
:D

ghazal.k

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شیراز
مدال المپیاد
کامپیوتر ریاضی نجوم

تو اگه يكي رو به من نشون دادي كه واقعا اينجوري بود من برات ١شوهر ميگيرم

همه ی شاید فقط یک درجه از این کمتر باشیم!
آدم های خودخواه فقط خودشون رو میخوان و هیچ کس دیگه در باطن براشون مهم نیست

نمیخوای بگی که آدم خودخواه نداریم؟!

saghar128

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از S!DiOuS :
تو اگه يكي رو به من نشون دادي كه واقعا اينجوري بود من برات ١شوهر ميگيرم:D
من خودمو با شوهر بدبخت نمیکنم در ضمن ادمهای زیادی هم میشناسم...چرا که نه...ادمهایی هستن که صرفا برای اینکه یه چیزی بپرونن وارد این تاپیک میشن ولی ادمهایی هم هستن که به مفهموم خود کشی و زندگی و ارزشش خیلی بیشتر از یه چیزی گفتن تفکر میکنن!
وکسی هم که هیچ چیز براش مهم نیست اسمش خودخواه نمیشه چون اونی که خودخواهه جونشو ارزونی نمیکنه...کسی که خودکشی میکنه از بس زندگی اش برای دیگران بوده که از خیلی قبل تر از اینکه جسمش از بین بره روحشو کشته بوده!

DaRtH S1DiOuS

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلي ٢
شهر
طهرون
مدال المپیاد
همه رو امتحان كردم...
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از saghar128 :
من خودمو با شوهر بدبخت نمیکنم در ضمن ادمهای زیادی هم میشناسم...چرا که نه...ادمهایی هستن که صرفا برای اینکه یه چیزی بپرونن وارد این تاپیک میشن ولی ادمهایی هم هستن که به مفهموم خود کشی و زندگی و ارزشش خیلی بیشتر از یه چیزی گفتن تفکر میکنن!
وکسی هم که هیچ چیز براش مهم نیست اسمش خودخواه نمیشه چون اونی که خودخواهه جونشو ارزونی نمیکنه...کسی که خودکشی میکنه از بس زندگی اش برای دیگران بوده که از خیلی قبل تر از اینکه جسمش از بین بره روحشو کشته بوده!
إيتو راست ميگي اما توني كه اينجوريه قدرت خود كشي نداره بنا به آماره خود كشي بيشتر إفرادي كه قبلا خيلي خوش بخت بودن بأشد به دلايلي عادي شدن خود كشي ميكنن

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از S!DiOuS :
إيتو راست ميگي اما توني كه اينجوريه قدرت خود كشي نداره بنا به آماره خود كشي بيشتر إفرادي كه قبلا خيلي خوش بخت بودن بأشد به دلايلي عادي شدن خود كشي ميكنن
لطفا به آمار هایی که میشنوید درست گوش کنید و درست نقل کنید
اون آمار این بود که افزایش رفاه جامعه با افزایش خودکشی همراه است
و لزوما دلیل نمیشه کسی که خودکشی کرده حتما جزو دسته مفرح جامعه بوده باشه
نتیجه گیریتون در کل غلطه

saghar128

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

ادمی که بود و نبود چیزی برایش تفاوتی نکنه و فقط اکسیژن مصرف کنه دست به خودکشی میزنه چون همین حس بی خاصیت بودن بیشتر اونو تو دنیا زجر میده تا عذاب اخرت!...(با حذف کسایی که شکست خوردن و مشکل مالی دارن)

بالا