خودکشی !

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : خودکشی !

به نقل از Mahgol :
من نگفتم بزرگ مي شن گفتم دنيا تنگ مي شه!!!
راست مي گي اين تحمله كه آدم رو بزرگ مي كنه اما چقدر تحمل؟!تا كي؟!واقعا اين جسم ناتوان انسان تحمل اين همه درد رو داره؟!منظورم درد عاشقي و بي پول و اين حرفا نيست!درداييه كه روح آدمو سوهان مي كشه!مثل ديدن زجر كشيدن آدما،ديدن گرسنگي و جون دادن بچه ها،كودك آزاري،تلاش مسخره ي آدما براي كاغذ هاي سبز و قرمز،چس فيلانه زندگي كردن و....
منظور من خودكشي براي رسيدن به يه آرامش نسبي يا شايدم يه رهايي نسبي از اين همه مصيبته!نمي دونم تونستم منظورمو برسونم يا نه! :-s
با نظر ساغر هم كاملا موافقم! :)

خب فرض کن دونیای بعدی هم تنگ شه!
اگه منظورت اونجور درد هاست! چرا تلاش نمی کنی اون درد ها رو درمان کنی!

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

منظورت از دنياي بعدي چيه؟!
درمان...فكر خوبيه اما واقعا عمليه؟!كدوميك از اينايي كه من گفتم رو مي شه درمان كرد؟!اينا همه تاروپود دنياي امروزن!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از no one :
خب فرض کن دونیای بعدی هم تنگ شه!
اگه منظورت اونجور درد هاست! چرا تلاش نمی کنی اون درد ها رو درمان کنی!
نووان عزیز...فرض...دلیل نیست :)

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mahgol :
منظورت از دنياي بعدي چيه؟!
درمان...فكر خوبيه اما واقعا عمليه؟!كدوميك از اينايي كه من گفتم رو مي شه درمان كرد؟!اينا همه تاروپود دنياي امروزن!

کاری ندارم به دنیای بعدی چیه! چون مجهوله!
همشون! فقط نیلز به قدرت داره! تو می تونی اونقدر تلاش کنی و اون قدر ثروتمند و قدرتمند بشی که حل کنی مشکل رو!

به نقل از پوریا.ع :
نووان عزیز...فرض...دلیل نیست :)

ولی برای آموختن باید فرض کرد! وگرنه بیشتر آموخته هامون هیچن!

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

تو حتي اگه قدرتمند ترين انسان روي زمين هم بشي بازم نمي توني كودك آزاري و چس فيل بودن آدم ها و خيلي چيزاي ديگه رو از بين ببري!ته تهش اينكه يكمي نذاري بچه اي به خاطر گرسنگي جون بده و خوراك لاشخور ها شه!اما با بقيه نمي شه كاري كرد....

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mahgol :
تو حتي اگه قدرتمند ترين انسان روي زمين هم بشي بازم نمي توني كودك آزاري و چس فيل بودن آدم ها و خيلي چيزاي ديگه رو از بين ببري!ته تهش اينكه يكمي نذاري بچه اي به خاطر گرسنگي جون بده و خوراك لاشخور ها شه!اما با بقيه نمي شه كاري كرد....

فقط اینو بگم کسی که قدرت به تمام معنا داره قادره هر کاری کنه! هر کاری!(به جز یکی دوتا)

saghar128

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
frz1
شهر
قم
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از no one :
فقط اینو بگم کسی که قدرت به تمام معنا داره قادره هر کاری کنه! هر کاری!(به جز یکی دوتا)
نه به نظرم توی دنیا هیچ کس قدرتمند نیست!
این تنها فرض ماست که روی یکسری ادمها میگذاریم...اونی که قدرتمنده باید بتونه بجز اینکه مسایل کوچک و بزرگ خودش را حل کنه این کار ار برای دیگران هم بکنه...
چنین کسی را درحال حاضر میشناسید؟

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از no one :
کاری ندارم به دنیای بعدی چیه! چون مجهوله!
همشون! فقط نیلز به قدرت داره! تو می تونی اونقدر تلاش کنی و اون قدر ثروتمند و قدرتمند بشی که حل کنی مشکل رو!

ولی برای آموختن باید فرض کرد! وگرنه بیشتر آموخته هامون هیچن!
مشکل اصلی من و تو همینه رفیق :)...فرض برای اصول است...من فرض میکنم هستم...چون اگر نباشم و فرض کنم نیستم اصلا علمی نیست...
اما تو نمیتونی برای رسیدن ب هدف خاص خودت چیزی ک میخوای رو فرض کنی...پرواضح است نام این کوری خودخواسته است...

انسان بر همه چیز قادر است؟...بر خواست دیگری؟...بر دیدن دیگری؟...بر کور نبودن دیگری آیا؟...مطمئنی ما جز بر خودکشی قادر بر چیز دیگری هستیم رفیق؟ :)

Helix

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
دانشگاه
ان شا الله تهران
رشته دانشگاه
داروسازي

سلام نمیدونم چی گفتین چون نمیتونم 20 صفحه رو بخونم اما موضوع جالبه
به نظر من ادم تا زمانیکه برا زندگی کردن دلیل داره که داره و زندگی میکنه اما وقتی نداشت و دید زندست خوب باید یه دلیلی براش پیدا کنه اما اگه دید پیدا نمیشه به نظرم بدک نیست خودکشی کنه
من تو این مدت بهش فکر میکردم چون شرایطم خیلی بد بود داشتم خودمو اماده میکردم اما خدا رو شکر الان شرایط بهتره واقعا بعضی جاها ادم کم میاره باید به خدا توکل کنی گذر زمان همه چیز رو حل میکنه

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از Helix :
سلام نمیدونم چی گفتین چون نمیتونم 20 صفحه رو بخونم اما موضوع جالبه
به نظر من ادم تا زمانیکه برا زندگی کردن دلیل داره که داره و زندگی میکنه اما وقتی نداشت و دید زندست خوب باید یه دلیلی براش پیدا کنه اما اگه دید پیدا نمیشه به نظرم بدک نیست خودکشی کنه
من تو این مدت بهش فکر میکردم چون شرایطم خیلی بد بود داشتم خودمو اماده میکردم اما خدا رو شکر الان شرایط بهتره واقعا بعضی جاها ادم کم میاره باید به خدا توکل کنی گذر زمان همه چیز رو حل میکنه
گذر زمان که همه چیز رو حل نمی کنه
مثلا وقتی از چشم یه نفر میفتی
دیگه هرچقدر زمان بگذره هم درست نمیشه
بی دلیلی برای زندگی یکی از عوامل خودکشی
میشه برای خود خودکشی دلیل داشت و با اون هدف خودکشی کرد

SAl3A.A

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت

به نقل از Mahgol :

میدونی چیه حتی اگه بتونی جلوی گرسنگی یا ازار جنسی به یکیم بگیری بازم این کار ارزشمنده خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنی
به نظرت خیلی بهتر نیس که با اینا مبارزه کنی تا صرفا با دیدن این چیزا ناراحت شیو خودتو بکشی؟ با خودکشی صرفا یه ادم بی مصرف بودی که حتی برا باورای خودش نجنگیده.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از SA|3A.A :
میدونی چیه حتی اگه بتونی جلوی گرسنگی یا ازار جـنس‍‌‍ی به یکیم بگیری بازم این کار ارزشمنده خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو کنی
به نظرت خیلی بهتر نیس که با اینا مبارزه کنی تا صرفا با دیدن این چیزا ناراحت شیو خودتو بکشی؟ با خودکشی صرفا یه ادم بی مصرف بودی که حتی برا باورای خودش نجنگیده.
لایک...
انسانی ک آموخت بر دیگران اما خود از آموخته هایش خسته شد...او باید برود...تا شاید آموخته ای برایش جدید باشد :|

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی

کسیکه به فکر خودکشی میفته مسلما بیمار روانیه و باید درمان بشه
و به نظرم نباید به خاطر فکرش طرفو جلوی میز محاکمه بکشیم چون باید قبول کنیم این فرد بیماره، همین.
میشناسم فردیو که به خاطر حرف مردم(که نگن دیوونه ست) درمان و داروهایی که روانپزشک تجویز کرده بود ادامه نداد و آخرش کارش کشید به خودکشی..........
واقعا چرا باید اینطور باشه....چرا مردم نگاهشون به بیمار روانی خیلی متفاوت تر از بیمار جسمیه؟چرا.......؟

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از naz moon :
و به نظرم نباید به خاطر فکرش طرفو جلوی میز محاکمه بکشیم چون باید قبول کنیم این فرد بیماره، همین.
میشناسم فردیو که به خاطر حرف مردم(که نگن دیوونه ست) درمان و داروهایی که روانپزشک تجویز کرده بود ادامه نداد و آخرش کارش کشید به خودکشی..........
واقعا چرا باید اینطور باشه....چرا مردم نگاهشون به بیمار روانی خیلی متفاوت تر از بیمار جسمیه؟چرا.......؟
ببینید یه وقتی طرف اینقدر مشکلات بهش فشار اوردن دیگه اعصابش ضعیف شده و با کوچیکترین چیزی بهم میریزه
این شخص وقتی به یه مشکل بزرگ یا چند تا مشکل برخورد بکنه نمی تونه از پسشون بر بیاد و خودکشی می کنه
این یه فرد بیمار هست و باید درمان شه و تحت مراقبت باشه
اما از طرفی دیگه شخصی هست که باور داره باید بره
موندنش خیلی لازم نیست
یا خیلی باور های دیگه داره که خودکشی رو لازمه اون می دونه
این شخص دیگه بیمار نیست

Bahar.no

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 4
شهر
طهران

به نقل از naz moon :
جمله ی اولت دیس بخوره بهتره ....
اونی که به فکر خود کشی میافته صددرصد بیمار روانی نیست!!!!
ممکنه بعضی از آدمایی که خودشونو آزار میدن بیمار روانی باشن اما کسی که میخواد خودشو بکشه حتما دلیل محکمی واسه کارش داره!!
مطمئن باش حتی اگه دلیل محکمی واسه این تصمیم داشته باشه ؛ بازم لحظه ی انجامش مکث میکنه ؛ میترسه ؛ جون چیزی نیست که براحتی ازش دل بکنی!!!
پس اونی که میخواد خودکشی کنه باید خیلی با دل و جرئت باشه که بتونه انجامش بده!!
بیمار روانی به خاطر مشکلاتش خودکشی نمیکنه !! ممکنه توهم بزنه و ناخواسته و ندونسته بزنه خودشو بکشه!! اما دلیلی برای خودکشی نداره!!
اونی که تصمیم میگیره فلان موقع خودشو بکشه حتما دلیل داره !!
خودکشی با دلیل = بیمار روانی نبودن!!!
درسته ؛ نباید طرفو به میز محاکمه بکشیم؛ اما نه به این دلیل که تو فکر میکنی اون بیماره ؛نه ؛ بخاطر این که جون خودشه ؛ و هر کس صاحب جان خودشه ؛ این به ما مربوط نیست!!
اگه بتونیم با منطق فرد رو از تصمیمش منصرف کنیم خوبه !
اما اگه منصرف نشد این درست نیست که ببندیمش به تختو بگیم ؛ یالا , نفس بکش ؛ زندگی کن !! تو محکوم به زندگی کردنی!!

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)

به نقل از Bahar.no :
جمله ی اولت دیس بخوره بهتره ....
اونی که به فکر خود کشی میافته صددرصد بیمار روانی نیست!!!!
ممکنه بعضی از آدمایی که خودشونو آزار میدن بیمار روانی باشن اما کسی که میخواد خودشو بکشه حتما دلیل محکمی واسه کارش داره!!
مطمئن باش حتی اگه دلیل محکمی واسه این تصمیم داشته باشه ؛ بازم لحظه ی انجامش مکث میکنه ؛ میترسه ؛ جون چیزی نیست که براحتی ازش دل بکنی!!!
بیمار روانی به خاطر مشکلاتش خودکشی نمیکنه !! ممکنه توهم بزنه و ناخواسته و ندونسته بزنه خودشو بکشه!! اما دلیلی برای خودکشی نداره!!
درسته ؛ نباید طرفو به میز محاکمه بکشیم؛ اما نه به این دلیل که تو فکر میکنی اون بیماره ؛نه ؛ بخاطر این که جون خودشه ؛ و هر کس صاحب جان خودشه ؛ این به ما مربوط نیست!!
اما اگه منصرف نشد این درست نیست که ببندیمش به تختو بگیم ؛ یالا , نفس بکش ؛ زندگی کن !! تو محکوم به زندگی کردنی!!
به قول محسن چاوشی
« خود کشی کار آدمای ضعیفه »

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از نسریــــن :
به قول محسن چاوشی
« خود کشی کار آدمای ضعیفه »
میشه بگید منبعش کجاست؟
کدوم اهنگ؟
من محسن رو قبول دارم ، یادمم نمیاد همچین چیزی گفته باشه
شاید هم در جای خاص گفته و شما متوجه نشدید
در کل اگه مستند ذکر کنید ممنون میشم

nasrin.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی( گرایش جداسازی)

به نقل از ســــــهیل :
میشه بگید منبعش کجاست؟
کدوم اهنگ؟
من محسن رو قبول دارم ، یادمم نمیاد همچین چیزی گفته باشه
شاید هم در جای خاص گفته و شما متوجه نشدید
در کل اگه مستند ذکر کنید ممنون میشم
یادم نیس کدوم آهنگش بود تو یه فیلم این آهنگ رو میخوند
فک می کنم فیلم پوپک . مش ماشالله بود (اگه اشتب نکنم)

lovesky

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
رشته دانشگاه
فیزیک

نازمون:کي گفته محاکمه نميشه؟نبايد بشه؟
بهار:کي گفته جون خودشه؟
مگه جونو خودت بدست آوردي که خودت از خودت بگيري؟؟
هرکي خودکشي ميکنه بيمار روانيه؟
مثلا کسيکه قدرت درک بعضي از حقايقو نداره بيمار روانيه؟

SAl3A.A

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت

به نقل از Bahar.no :
خب باید بگم که همه ی کسایی که خودکشی میکنن بیمار روانی نیستن ولی تعداد زیادی هستن
بیمار روانی یه ادمیه از نظرم که در یه برهه ی زمانی از زندگیش نیاز به کمک پزشک داره, نه هر کسی چون روحیاتش در این دوران خیلی حساس و پیچیدس و کمک ادمای معمولی میتونه به ضررش باشه حتی.
عزیز من کی گفته خودکشی با دلیل = بیمار روانی نبودن!!! کسی که بیمارِ روانیِ و خودکشی می کنه دلایلش از نظر خودش منطقیه.
به نظرم اینو http://www.stopasuicide.org/suicide.aspxبخونی بد نباشه :)

بالا