Radikal_2002
عزازیل
- نام مرکز سمپاد
- یکی از مدارس سمپاد گیلان(شرق)
- شهر
- گیلان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
نگاه کن اونا تجاوز کردن و در نهایت بچه رو کشتن . درست؟؟؟ به نظرت اگه بیایم اون اشخاص رو اعدام کنیم چه فرقی با اونا داریم در ضمن ما بجای اینکه صورت مسئله رو پاک کنیم و اونا رو اعدام کنیم باید ببینیم اون ها چرا این کار را کردند ودنبال راهکار بگردیم که دیگه در آینده این اتفاق نیفته و به نظر من زنده بودن حق تمامی انسان هاست و فرد خطا کار باید راهنمایی شه تا بتواند مانند بقیه افراد جامع زندگی کند نه اینکه فرد خطا کار به طور کلی حذف شودپاسخ : عکاسی کودک از اعدام کرج
ببین مثلا یه موردی بود تو شهر ما، دو سال پیش. یه دختر بچهی ۹ ساله رو گروگان گرفته بودن و پول میخواستن از باباش. آخر سر هم تجاوز و قتل بچه. فضای خیلی خیلی وحشتناکی بود تو شهر. من خودم واقعا میترسیدم تو خیابون راه برم حتما. چون همش حس میکردم الان یکی میاد یه بچه رو میدزده باز و این جریانا. ولی تهش که قاتلا اعدام شدن، مردم خیلی راحت شد فکرشون. اصلا انگار آرامش دوباره برگشت به خونهها. خود این کار بد نیست، اینکه اعدام کنی و مردم ببینن و درس عبرت شه براشون، ولی یه بچهی ۹ ، ۱۰ ساله واقعا درک کاملی از این وقایع نداره. هرچقدر هم بهش بگی اون کار بدی کرده که دارن اعدامش میکنن، بازم نمیفهمه. یه جورایی فکر میکنه اگه من هر کار بدی بکنم آخرش اعدامه!! این ترس براش خوب نیست. با روش منطقی توضیح دادن ِ بد بودن یه کار خیلی عاقلانهاس تا بیایی جلو چشمش آدم بکشی!

برای اوباش مرگ بدتر از زندانه.الان تو اروپا اعدام وجود نداره.چون تو اروپا مردم در رفاه کافی هستن و نیازی به ارتکاب جرم ندارن عمدتا!ولی الان تو ایران اینجوری نیست.به نظر من حداقل در "این زمان" اعدام نیازه!