suicide
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- سمپاد
- شهر
- تبریز
الان به نظرتون قاتل آتنا رو فقط اعدامش کنن کافیه ؟؟؟
درمانش کنن...الان به نظرتون قاتل آتنا رو فقط اعدامش کنن کافیه ؟؟؟
درمانش کنن...
یه موضوعی هست اونم اینه که آیا کسی که این کارو میکنه 100% رو کاری که میکرده اراده داشته یا نه؟
البته منم جوابش و نمیدونم و خیلی هم دنبال اینجور چیزام ولی هنوز متاسفانه نتونستم جوابشو پیدا کنم اما تو همین تاپیک یکی میگفت که مغز افراد قاتل و مجرم و ... اینجوری شکل گرفته و احتمال اینکه دوباره اینکارو انجام بدن زیاده که این حرفشون درسته
یعنی به عبارتی شاید بشه گفت دست خودشون نیست(البته این جای گفت و گوی زیاد داره و بحثای مختلفی راجع بهش شده)
پس باید درمان بشن و اگه درمان نشدن راه های دیگه
البته واقعا گنگم و نمیدونم چی درسته چی غلط
حرفتونو قبول دارم.در کشورایی که بجای اعدام،کار فرهنگی کردن جواب داده!
چیزی که من توی آمار دیدم دقیقا برعکسه. سند تجربیاتتون؟ما باید به تجربیات استناد کنیم.تابحال در کشورای بدون حکم اعدام،جرائم هم کمترن.
خب ماهم باید به تدریج همین کارا رو تو کشورمون کنیم تا جای اعدامو بگبره.جلوگیری از قتل و جنایت و..باید ه وسیله تربیت صورت بگیره نه ارعاب.اروپاهم بالاخره یه زمانی مزخرف بوده و به همین وسیله و با گذر زمان به اینجا رسید.چرا ما شروع نکنیم؟حرفتونو قبول دارم.
تعذیر کاری و مالی و خدمات اجتماعی یا حتی کار فرهنگی توی زندان بهتر میتونه جواب بده ؛، البته باید با حساب و کتاب باشه و برای جرایمی باشه که این تعذیرات بتونه در مقابلش قدرت بازدارندگی داشته باشه.
اینکه مجبور کنی طرف رو که 6 ماه نظافت یه خیابون رو برعهده داشته باشه، یا دوتا مدرسه تو فلان منطقه محروم بسازه، یا تا 2سال 30 تا بچه ی فلان منطقه محروم رو ساپورت مالی، آموزشی کنه. اگر زده به کسی و طرف شکسته بسته شده، تا یه سال وظیفه برد و آوردش به فیزیوتراپی و خرید روزانه منزل اون فرد رو انجام بده. اینا خودش میتونه مشکلات و خلاهای جامعه رو پر کنه.
یا داشتیم توی یکی از کشورها که یه کارگردانی تصادف کرده بود، دولت مجبورش کرده بود دوسه تا فیلم سینمایی با محوریت قوانین راهنمایی رانندگی بسازه.
اینا همش خوبه.
قانونش هم مدتی پیش توی مجلس تصویب شد، قوه قضائیه هم شرایطش رو تسهیل کرده. اما متاسفانه توی کشور ما فرهنگ سازی نشده.
دوست عزیزی همینجا بود که میگفت مجرمی رو محکوم کردن رفتگری کنه، جامعه رفتگرا اعتراض کردن...
این چیزها همه برای تادیب مجرمین غیر عمد یا حتی عمد ، تعذیرات خوبی میتونه باشه و نقش تربیتی داره اما نقش بازدارنگی برای قتل نداره. این تعذیرات و این کارای فرهنگی برای بعد قاتل شدن و محبوس شدن طرفه!
چیزی که من توی آمار دیدم دقیقا برعکسه. سند تجربیاتتون؟
منم نگفتم چون اعدامو حذف کردن جرم توشون کم شده! بلکه میگم میشه جامعه ای با جرایم کم،اما بدون اعدام داشت.ما باید بجای ادامه دادن به روشای متحجرانه،از اروپا تقلید کنیم.مجموعه ای از عوامل دخیلند اینکه چون در آلمان جرم و جنایت کمتره نمیشه نتیجه گرفت از نبود اعدامه! (عملا ربط دادن گودرز به شقایقه)
در ضمن زنا و خمر و قمار و ... چیزایی اند که اینجا جرم محسوب می شن اونجا نه.بنابراین اینم تو آمار دخیله
همینجا یادی می کنم از فرهنگ مردم آلمان در هامبورگ که در اون آشفته بازار اعتراض به مغازه ها یورش بردند و مواد مورد نیازشونو دزدیدند..
نه ... بیت الماله همون پولو میشه برا آموزش مردم استفاده کرد.
هدف ما تغییر دادن شرایط و قانونه نه سازگاری با چیزی که داریم.به همین دلیلم داریم 8 صفحه بحث میکنیم!باز هم میگم شرایط مردم ما با شرایط مردم اروپا اصلا قابل مقایسه نیست! سطح رفاه و کیفیت زندگی انسانی به حدی بالا هست که قاتل رو از قاتل بدون ذاتی خارج کنه! نمیشه مقایسه کرد.
احتمال کوچیک؟ میگم طرف مغزش تمایل به ارتکاب جرم داره و با یه بار ارتکاب تابو میشکنه و احتمالش میره بالاتر! احتمالش اصلا کم نیست!
درضمن، احتمال خطر جانی هر چند کم، تا حد ممکن باید کم شه.درسته که هرکسی میتونه یه تهدید باشه، ولی تابوی قاتل بودن برای هرکسی شکسته شده نیست!
خب. گمان نمیکنم کسی توی این بحث منکر این باشه که باید در جامعه بگونه ای فرهنگ سازی بشه و تربیت صورت بگیره که جرم و جنایت توش کمتر بشه. نمیشه جامعه ای ساخت که هیچ جنایتی توش شکل نگیره. اینو باید توی تخیل تصور کرد. بحث اینه که حالا که جنایت صورت گرفت چه جوری باید این اتفاق رو مدیریت کرد که هم بقیه ازین اتفاق عبرت بگیرند هم خود مجرم توی دوران محکومیتش اصلاح تربیتی بشه و برگرده به جامعه؟خب ماهم باید به تدریج همین کارا رو تو کشورمون کنیم تا جای اعدامو بگبره.جلوگیری از قتل و جنایت و..باید به وسیله تربیت صورت بگیره نه ارعاب.
چه خوب میشد اگه تاپیک جداگانه ای زده میشد که اصلا چه چیزی اروپا رو به اوج رسوند و مارو به قهقهرا؟ چی رو ما باید با تقلید در خودمون تقویت کنیم که پیشرفته بشیم، چی خود اروپا هم میانه راه مونده و ما نباید اون راهو بریم؟ چی تحجره چی تمدن؟ این خیلی کاربردی تره..ما باید بجای ادامه دادن به روشای متحجرانه،از اروپا تقلید کنیم.
هرچیزی توی کشور بودجه خودش رو داره. مطمئنا فرهنگسازی هم توی بودجه کشور سهم داره، اما سهمش کمه.نمیشه از جای دیگه زد که به این اضافه کرد.بجای استفاده از این پول برای خرید کتب قرانی،بهتر نیست در فرهنگسازی ازش استفاده کرد تا جرایم کم بشن و افراد کمتر برن زندان(و بعد عد اعدام بشن)؟
شما تو چندتا پست دارین تاکید میکنین آلمان بدون اعدام، جرایمش کمتره. خب حتما سند متقنی دارین برای حرفتون ..یعنی میگید امار قتل در المان بیشتر از ایرانه؟
این با حبس صورت میگیره نه اعدام.خب. گمان نمیکنم کسی توی این بحث منکر این باشه که باید در جامعه بگونه ای فرهنگ سازی بشه و تربیت صورت بگیره که جرم و جنایت توش کمتر بشه. نمیشه جامعه ای ساخت که هیچ جنایتی توش شکل نگیره. اینو باید توی تخیل تصور کرد. بحث اینه که حالا که جنایت صورت گرفت چه جوری باید این اتفاق رو مدیریت کرد که هم بقیه ازین اتفاق عبرت بگیرند هم خود مجرم توی دوران محکومیتش اصلاح تربیتی بشه و برگرده به جامعه؟
ماهم نگفتیم مجرم مجازاتی مثل حبس نداشته باشه.میگیم "اعدام" نشه.مجرم واقع شدن یکی و مجازات نشدنش، جسارت سایرین رو برای ارتکاب اون جرم بالاتر میبره. اما وقتی مجرم رو مجازات کردی، همین مجازات مجرم میشه ارعاب.پس کاهش جرم رو هم ارعاب پایین میاره هم تربیت اما نقش پیشگیری تربیت بیشتره.
اولین رکنش،تمایل به پیشرفت و کنار گذاشتن سنتها و حکومتای دیکتاتوری بود!چه خوب میشد اگه تاپیک جداگانه ای زده میشد که اصلا چه چیزی اروپا رو به اوج رسوند و مارو به قهقهرا؟ چی رو ما باید با تقلید در خودمون تقویت کنیم که پیشرفته بشیم، چی خود اروپا هم میانه راه مونده و ما نباید اون راهو بریم؟ چی تحجره چی تمدن؟ این خیلی کاربردی تره.
حکومتای ایدئولوژی محور،اساس حکومتشونو بر یک مانیفست میزارن و اگرم دیکتاتور باشن(مثل ایران و شوروی) کل بودجه رو خرج تبلیغ عقیدشون میکنن نه ابادی کشور! در غرب، به تبلیغ مبانی ایدئولوژی اینقد نسبت به کارای دیگه اهمیت داده نمیشه.خصوصا اینکهاونجادر واقع بیشتر تاکید رو ازادی ایدئولوژیه تا تبلیغ یک ایدئولوژی مشخص! چیزی که در غرب یاد داده میشه،در واقع بیشتر احترام به فرده(فردگرایی)هرچیزی توی کشور بودجه خودش رو داره. مطمئنا فرهنگسازی هم توی بودجه کشور سهم داره، اما سهمش کمه.نمیشه از جای دیگه زد که به این اضافه کرد.
قرآن جزو مبانی و اصول فکری و اعتقادی حکومته. و هر حکومتی هم برای تثبیت و تحکیم بنیان هاش این حقو داره که ایدئولوژی خودش رو توی جامعه تقویت کنه. حکومت کمونیست ، برای تحکیم حکومتش، بودجه ای رو برای رواج تفکر خودش تخصیص میده. لیبرال هم همینطور. مذهبی هم همینطور.
خود حکومت ها هم به اینکارشون فرهنگسازی میگن. حالا کسی با این حکومت مشکل داره و اینو فرهنگ نمیدونه یه بحث دیگست.
اگر قرارباشه بحث بره حول محور اینکه به جای این به اون برسن، منم میگم به جای حقوق نجومی دادن به یه عده ای، پولش رو سرمایه گذاری کنن برای کاهش جرایم. که صد البته این بحث اصلا راهگشا نیست.
هدف من از پیش کشیدن این موضوع،نشون دادن بی کفایت بودن اعدامه و اینکه بیشتر شبیه به عقده ای بازیه!شما تو چندتا پست دارین تاکید میکنین آلمان بدون اعدام، جرایمش کمتره. خب حتما سند متقنی دارین برای حرفتون ..
البته این که ایران همه بودجه شو صرف تبلیغ عقایدش میکنه که مبالغه ای بیش نیست، اما خب فکر نمیکنی همین ترویج فرد گرایی و آزادی ایدئولوژی، خودش ایدئولوژی اون کشوره؟حکومتای ایدئولوژی محور،اساس حکومتشونو بر یک مانیفست میزارن و اگرم دیکتاتور باشن(مثل ایران و شوروی) کل بودجه رو خرج تبلیغ عقیدشون میکنن نه ابادی کشور! در غرب، به تبلیغ مبانی ایدئولوژی اینقد نسبت به کارای دیگه اهمیت داده نمیشه.خصوصا اینکهاونجادر واقع بیشتر تاکید رو ازادی ایدئولوژیه تا تبلیغ یک ایدئولوژی مشخص! چیزی که در غرب یاد داده میشه،در واقع بیشتر احترام به فرده(فردگرایی)
این حرفا که توی 8 تا صفحه ده ها بار تکرار شده بود . من از شما سند خواستم بابت اینکه از کجا میگین آمار جنایات در آلمان بدون اعدام کمتر از ایرانه. خب نیاوردید. اما من میگم.هدف من از پیش کشیدن این موضوع،نشون دادن بی کفایت بودن اعدامه و اینکه بیشتر شبیه به عقده ای بازیه!
http://www.iran-emrooz.net/index.php?/news1/more/8155/
اعدام هیچ نتیجه خوبی در پی نداشته و ره اوردش چیزی جز بی ارزش شدن جان انسان و ترویج خشونت نبوده! بنابر این،چرا باید نگهش داریم؟ برای انتقام؟
من دارم از "نسبت" صحبت میکنم.اونا برای چیزای مهم خرج کردن بعد رفتن سراغ ایدئولوژی.اما کشور ما به طرزی دیکتاتور مابانه سعی در "تحمیل" عقایدش میکنه.البته این که ایران همه بودجه شو صرف تبلیغ عقایدش میکنه که مبالغه ای بیش نیست، اما خب فکر نمیکنی همین ترویج فرد گرایی و آزادی ایدئولوژی، خودش ایدئولوژی اون کشوره؟
نگین توی رسانه ها و صدا و سیما و فیلماشون تبلیغ عقایدشون نمیکنن که ناراحت میشم. مگه نه اینکه تبلیغ عقایدشون تا این سر دنیا رسیده که شما طرفدارش شدین؟
بله درسته. از بودجه کشورخودشون که تبلیغ عقاید خودشون نمیکنن تا به چشم بیاد. پول کشورای بدبخت جهان سومه.
اینو از کجا گرفتید؟؟؟!!!این حرفا که توی 8 تا صفحه ده ها بار تکرار شده بود . من از شما سند خواستم بابت اینکه از کجا میگین آمار جنایات در آلمان بدون اعدام کمتر از ایرانه. خب نیاوردید. اما من میگم.
چند سال پیش اینترپل گزارشی رو در مورد آمار جرم و جنایت جهانی منتشر کرد. همین آلمانی که مدام از بی جرم و جنایت بودنش میگین، رتبه سوم جهانی جرم و جنایت رو بعد از آمریکا و انگلستان داره.
به نظر شما چرا این حبس نتونسته توی این کشورا از بروز جرم جلوگیری کنه؟
این سوالیه که باید شماها که معتقدین حبس بهتر از اعدام جواب میده، بهش پاسخ بدین و گرنه حرفتون فرضیه ای غیرقابل قبول بیش نیست.
مشکل اینه که با اعدام اون جامعه مریض ایران درمان نمیشه! مگه فقط اتناست..؟همین چند وقته پیش قاتل اون دختره افغانستانی که بهش تجاوز شد رو کشتن..موضوع حل شد؟دیگه تجاوز صورت نمیگیره؟الان به نظرتون قاتل آتنا رو فقط اعدامش کنن کافیه ؟؟؟
متاسفم برای جنابعالی که در برابر ظلم سکوت نمی کنی هیچ تازه دفاع هم میکنی اگه حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن هم بلد نیستی؟داداش زورگیری مسلحانه کرده اند با ضرب و جرح گویا، من قاضی نیستم ولی همینقد میدونم اینکه تیرشون به سنگ خورده و ۷۰ تومن گیرشون اومده دلیل نیست مجازاتشونم به اون اندازه باشه
سلاح کشیدن چون اخلال در نظم عمومیه، مجازات عمومی هم داره و صرفا با رضایت شاکی شخصی حل نمیشه
متاسفانه در جریانی که شما طرفدارشی ، ساده سازی و عوام گرایی بسیار مشاهده میشه