- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- قیدار
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
نه هر بیماری روانی ای! به نظر شما چند درصد قاتل ها بعد ا مشاوره و جلسات روانشناسی میتونن خودشون رو اصلاح کنن؟ فکر نکنم زیاد باشن!(چیزیه که میبینیم! کسایی که چندین بار مرتکب جرم میشن بیشتر از کسایی هستن که فقط و فقط یه بار جرم میکنن)بیماری های روانی قابل درمانن.
درستهاعدام باعث امنیت جوامع نشده
حبس ابد هم دردناکه.تبعید هم دردناکه. همه ی اینا دردناکن! دلیل نمیشه کاری باهاشون نداشته باشیم.اعدام برای خانواده قاتل شدیدا دردناکه.
با این منطق که اگه ثابت بشه بیگناهه پس نباید ریسک کنیم نمیشه جلو رفت.حبس ابد هم این مسئله رو داره. کسی که 20 سالگی میره حبس ابد و 60 سالگی تبرئه میشه کل زندگیش بر باد رفته! باید حبس ابد رو جمع کنیم؟حکم اعدام قابلیت سوءاستفاده های زیادی داره و حتی گذشته از اون،اگه ثابت شه طرف بیگناهه دیگه تموم!
سوءاستفاده هم تو "همه" مجازات ها هست.
شرایط غیرانسانی منظورم نبود. من میگم قاتلی که میره حبس ابد 1-ممکنه تو زندان هم مرتکب قتل بشه 2-آزادی رو برای همیشه ازش میگیریم و این میتونه بدتر از مرگ باشه!حبس ابد مثل دوره قرون وسطی نیست که شرایط غیرانسانی باشن و حتی ممکنه فرصت بازپروری باشه.عوامل ژنتیکی،موضوعاتین تاحد زیادی مهار شدنی.
این مسئله فقط ژنتیکی نیست. شرایطی که توش قرار میگیریم میتونن تو ذهن این مسائل رو شعله ور کنن. و علاوه بر این قبلا هم گفتم که فکر نکنم قاتلای زیادی بتونن به زندگی "سالم" برگردن!
بله حقوقی داره ولی همراهش وظایفی هم داره که یکیش خودداری از آسیب به دیگرانه.بازم میگیم که فرد قاتل هم ادمه! اونم حقوقی داره و اهریمن نیست!
بله اهریمن هم نیست. هیچ انسانی اهریمن نیست! میگم یه مسئله بیولوژیکیه! اصلا دست خودش نیست!
من با اعدام مرتد،زناکار و غیره مخالفم. ولی با اعدام برای قتل عمد موافقم.
پ.ن: البته به نظر من بهتره اعدام رو از راه های بی درد تری امتحان کرد.هدف این نیست که قاتل زجر بکشه.همین که از جامعه حذف شه کافیه!
پ.ن2: بازم میگم احساسات رو کنار بذارید و نگید "مگه اون دل نداره؟"

آخرین ویرایش: