پاسخ : توهين نماينده اروميه به زنان و فارس ها و ساير نما
....
اولش چند مورد رو بگم که خیلی زیاد بحث شده دربارش.....
یکی اینکه من به عنوان یکی از ساکنین این کشور که تو شناسنامم ملیتم رو ایرانی نوشته وخیلیای دیگه که مثل من ترک هستن هیچ مسولیتی درباره احساسات شخصی دیگر عزیزان درباره قومیت ترک نداریم...
شما میتونین تا دلتون بخواد پیش دوستاتون..تو جمع فامیل جوک ترکی ویا جوک قومیتهای دیگه تعریف کنین...به بچه هاتون یاد بدین که ترکها اونقدر احمقن که فرچه توالت رو با مسواک اشتباه میگیرن........از ترکها متنفر باشین یا عاشقشون باشین...
وقتی میبینید که جریانات ترک ستیزی و پان اریایی وپان فارسیسم بعد از عملکرد جدیشونو صرف کردن مبلیغ های هنگفتی وبعد از فارس کردن زبان مادری بیشتر از 50 درصد ترکها....
هنوز نتونستن لهجه غلیظ افرادی مثل قاضی پور رو از بین ببرین.....بیایین تو سمپادیا و پست بذارین وبعد از افسوس خوردن بگین که افرادیکه لهجه دارن بیسواد به حساب میان وچرا باید راه داده بشن به مجلس؟و بگین که سیستم اموزشی کارش رو درست انجام نداده که افراد این مدلی لهجه دارن.
بله شما این حقوق رو دارین...من نمیتونم روی مسائل شخصی واحساسات شخصی شما دخالتی داشته باشم وشما هم این حق رو ندارین...
در مقابل شما باید بپذیرین که جوک ضد فارس هم ساخته شه وبا شعارهایی مثل مرگ بر فارس مواجه باشین...و تو مجالس غیر رسمی هم توهینی بشه به فارسها اینارم باید بپذیرین...
با درست وغلط بودنش کاری ندارم...هر کی برای خانواده خودش باید فرهنگسازی کنه و از این مدل جوکها استفاده نکنه....
ولی قضیه رسانه ملی فرق داره....هیچ کسی حق نداره بیاد وبا پول بیت المال و تو رسانه ملی توهینی به ترک-فارس و یا بقیه داشته باشه...
.
اشخاص احمقی مثل حداد عادل حق ندارن بیان وتو کتابهای ابتدایی هموطنان ترک زبان من بنویسن ازری لهجه فارسی...یا فیتیله حق نداره بیاد به بچه ها یاد بده که ترکها فرق مسواک و..
اگه قراره هر چی دم دستمون باشه تو کتابهای اموزش پرورش بنویسیم چرا ننویسیم: فارسی لهجه عربی؟
میتونین تحمل کنین همچین اراجیفی رو؟ چطور از ما انتظار دارین همچین چیزایی رو تحمل کنیم تو کتابهای دولتی؟
مورد دوم رو هم دقیقن نقل قول میکنم از مجری گونز تی وی موقع جریانات فیتیله:البته با ترجمه:
( عده ای اومدن وگفتن که ترکها بی جنبه هستن...چرا فلان قومیت بعد از دیدن برنامه ای مبتنی بر خوردن غذای سگ_گربه؟ توسط یک انسان هیچ اعتراضی نکرد وحالا ترکها به فیتیله اعتراض دارن؟
ایشون گفتن: به ما ربطی نداره مردم فلان منطقه ساکتن!مگه هر کی خواست از چاه بپره ما هم باید بپریم؟؟؟شاید یکی میخواد غذای گربه بخوره...یا یکی دیگه میخواد با فرجه توالت دندوناشو مسواک بزنه......ما مسول نیستیم...
درباره کارون وزاینده رود هم ما مسول نیستیم که شما سکوت کردین....بله پول نفت شما داره به تاراج میره تو ایران و صرف توسعه مناطق مرکزی میشه وشما فقط دود و دردسرهاشو تحمل میکنین...
خوب اعتراض کنین!اگه اعتراض نکنین مدیون خواین بود به نسل های دیگه که هیچ گناهی نکردن ومجبور شدن دود و گرد وخاک تحمل کنن...
واینکه ارومیه واقعن قابل مقایسه نیست با کارون...و درباره زاینده رود وکارون اقدامات زیادی انجام گرفته براش بودجه دادن تو ملت...ولی برای ارومیه چی کار کردن؟ هر وقت هم ملت خواستن اعتراض کنن مجوز ندادن و بعد از اعتراضات ملت اسم پانترک گذاشتن روش و کلی از جوونامونو به زندانهای ناکجا اباد بردن...
مورد سوم اینکه چرا هر کی درباره زنان حرفی میزنه همه به به وچه چه میکنن وقتی موضوع میرسه به نماینده ی بی کلاس وساده وشریف وبا لهجه ای مثل قاضی پور
همه فاز فمینیست بر میدارن؟؟؟کی گفته تو اسلام مساوات وبرابری هست بین زن ومرد؟تو اسلام عدالت هست ولی مساوات نیست....سخنان قاضی پور هم خیلی به نفع زنان بود نسبت به بقیه افراد...من قاضی پور رو درباره فمینیست ترجیح میدم..
مجلس جای بچه ( دقت کنین گودوخ معنی بچه رو میده و کره خر...این واژه مشترکه بین این دو کلمه...چرا همه کره خر معنیسش کردن؟) جای زنان نیست.جای مردان است.زنان را بفرستید به مجلس بلایی سرشان میاید وابرویشان میرود..
منظور ایشون از زن مردانی هستن مثل نماینده های شهر های ما که مجلس رو جایی برای خوابیدن میدونن نه گرفتن حق مردمشون...
این اصطلاح خیلی رایج هست بین مردم...حتا به زنانی هم که مثل مردان کارهای سخت میکنن هم میگن خانم اقا و اگه مردی راحت طلب باشه بهش میگن زن...
چرا همه توانتونو به کار میبرین هویت طلبهایی مثل قاضی پور رو به انزوا بکشین؟ ایشون میدونستن ویدئوشون مشهور خواهد شد...سخنرانی خصوصویشونو که هیچ ربطی هم به شما نداره...به فارسی نطق میکردن.....
که دچار سو تفاهم نشید.
.....
حالا بگذریم از این موضوع میخواستم بگم که من حرفای ایشونو ترجیح میدم ...حرفهای ایشون طبق معیارهای ایرانی اسلامی هیچ تناقضی با فمینیست نداره....و اتفاقن دفاع هم میکنه ازش....
ایت الله احد خاتمی:
اگه بخواین بیشتر بشناسینش:
https://www.youtube.com/watch?v=bC9_5ozffmk
تو اون ویدئو توضیح داده حرفهاشو..اینم ببینین تو نماز جمعه گفتن..
![Big Grin :D :D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
:
https://www.youtube.com/watch?v=gvNx1BgQM7U
ومشهور ترین سخنان ایشون درباره زنان وفمینیست که خیلیاتون شنیدینش.
هیچ یک از مسولین برای رعایت حجاب کاری نمیکنند..دیگر با کار فرهنگی نمیتوان جلوی بد حجابی را گرفت...باید خونهای پاکی ریخته شود تا جلوی بد حجابی گرفته شود...
وخوب این اقدامات همزمان بود با طرح حمایت از امر به معروف ونهی از منکر وگسترش اسید پاشی ها و چاقو کشی ها تو جهرم..و از دید خیلیا دلیل این اتفاقات ایشون بودن...
هممون مناظرات انتخابات ریاست جمهوری دوره قبل و جهت گیری اصولگراهایی مثل جلیلی رو درباره وضعیت زنان و حتا جهت گیری های احمدی نژاد رو به یاد داریم......
که سعی میکردن خانه داری رو یک شغل بدونن و بیمه خانه داری بیارن....سعی میکردن خانه داری بانوان رو ترویج بدن...و وقتی اجازه اشتغال حتا شغل های پایین رو به زنان بدن که کل مردها شاغل باشن...که با توجه به وضعیت میشه اینطور معنیسش کرد که همه زنان رو خانه دار کنن..
این ویدئو رو ببینین....ویدئو های مناظرات هم هست تو یوتیوپ و سخنان گهر بار افرادی مثل جلیلی...
https://www.youtube.com/watch?v=NIMeuljKp3U
منکه قاضی پور رو ترجیح میدم به بقیه.....حرفهای ایشون برخلاف بقیه امنیت جانی من رو به عنون یک زن تهدید نمیکنه.....و هیچ دخالتی درباره زندگی خصوصی من درباره ورزش کردن نداره.....و راه رو باز میذاره برای شغلهای پایین تری مثل کارمندی واون رو منحصر نمیکنه به مردان وزنان رو سوق بده به سمت خانه داری...(
اینم بگم که اگه ترک باشین وطرفای ارومیه زندگی کنین متوجه میشین منظور اون چیز دیگه ایه واون کلمه زن فقط اصطلاحه.....ایشون هویت طلب یا ملت چی هستن...افراد هویت طلب خیلی هم تاکید دارن روی فمینیست و کار کردن زنان هم دوش مردان)
فقط قضیه اینجاست ایشون به کسی باج نداده مثل امثال
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
که حمایت سیاسیش بکنن...و وقتی اندازه یک صدم افراد
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
حرفی میزنه درباره زنان ....جریانات پان فارسیسم که موقع اسید پاشی سکوت کرده بودن میان ومیگن که ای داد ای هوار به زنان توهین شد....
مساوات رعایت نشد...