- شروع کننده موضوع
- #1
- ارسالها
- 1,223
- امتیاز
- 4,990
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
اگه اخبارو دنبال کرده باشین بارها تحلیل هایی از این خبرو شنیدین تو هفته های گذشته...بعد از ارائه لایحه مربوط به عفو مردانی که بخاطر ازدواج با دختران زیر 18 سال در زندان هستند ، موج مخالفت هایی در ترکیه علیه این اقدام حزب عدالت و توسعه بپا خواست.
منتقدین ادعا می کردند این لایحه در واقع در حال قانونی کردن جرم است. یعنی اگر کسی به دختر زیر 18 سالی تجاوز کرد، به شرط جلب رضایت فرد و نیز به شرط ازدواج با او می تواند از تعقیب قانون در امان باشد.
از طرفی استدلال دولت این بود که این قانون می تواند بیش از 3000 ترک را از زندان های این کشور رها کند. چراکه بخشی از این زندانیان بخاطر ازدواج با دختران زیر 18 سال در زندان هستند. در حالی که این مساله در آموزه های دینی افراد وجود دارد که می توانند به شرط رضایت والدین دختر زیر 18 سال با وی ازدواج کنند.
هر چند این استدلال ها برای لائیک های ترکیه چندان راضی کننده نیست و نمی تواند باشد چرا که آنها برای پیش برد امور اعتقادی به رجوع به متون دینی ندارند.
بین عالی ایلدریم امروز این خبر را در کنفرانس مطبوعاتی خود در فرودگاه آتاتورک استانبول، اعلام کرد.
او به این نکته نیز اشاره کرد که این لایحه برای حل مشکلات شهروندان طراحی شده بود. مثلا مردی با دختری زیر 18 سال ازدواج کرده و نمی دانسته است که این مساله ممنوع است. حال این زوج فرزندانی دارند اما پدر باید زندان برود.
البته قبل از این در سال 2014، پارلمان ترکیه تصویب کرده بود اگر دو فرد به شرط ازدواج در سنین کمتر از سن قانونی ، رابطه جنسی داشته باشند این رابطه ، تجاوز محسوب نخواهد گردید.
تجاوز در قوانین ترکیه ، تا 16 سال حبس را می تواند در پی داشته باشد.
تابناک
وخوب همه مون میدونیم که حزب عدالت وتوسعه به تدریج اسلام رو پیاده میکنه تو ترکیه و زحمات آتا ترک رو به باد میده وبه قول اون نماینده زن ترک ...ترکیه رو ایرانی تر میکنه!!!!(نتایج روی کار اومدن این حزب مثل انقلاب تو ایرانه...جامعه ای که داشته از اسلام فاصله میگرفته رو برمیگردونه به اسلام)
و خوب این قوانین تو ایران سالهاست که اجرا میشه...وبا توجه به نزدیک بودن فرهنگ دو کشور یه جورایی ترکیه الان گذشته ایرانه ومیتونیم تاثیرات قوانین اسلامی رو تو ایران ببینیم.!
..........
........
و در حال حاضر توکشورمون هم امار وحشتناکی از ازدواج کودکان زیر 18 سال وطلاق ووالد شدن اونها وجود داره.....که تو سالهای اخیر بخاطر طرح های افزایش جمعیت ازدواج زیر 18 سال شدیدن هم تبلیغ میشه تو صدا سیما...
http://www.webcitation.org/6DVwMPd5B
______________________________________________________________________________________
وخوب حالا بیایین بررسی کنیم چند مورددیگه از تضادهای بین پیمان نامه حقوق کودکان(یو ان آی سی) وقوانین ایران رو....
خشونت علیه کودکان وکودک آزاری
از آنجا که پدر و جد پدری، ولی و به نوعی صاحب کودک شمرده میشود، قوانین ایران درباره کودک آزاری و خشونت خانوادگی علیه کودکان دچار مشکل هستند. همچنین قوانین خاصی برای پیشگیری از کودکآزاری در ایران وجود ندارد و خشونت علیه کودکان جزو موارد عمومی است. بر اساس ماده ۲۲ قانون جزای اسلامی، اگر پدر یا جد پدری فرزند خود را بکشد قصاص نمیشود و تنها به پرداخت دیه و تعزیر محکوم میشود اما در شرایط مشابه مادر به قصاص محکوم خواهد شد.
تا پیش از سال ۱۳۸۱، کودکآزاری از جرایم خصوصی شناخته میشد و فقط پدر که ولی کودک است، به مثابه مالک کودک حق داشت در صورت رخ دادن کودکآزاری شکایت کند. در سال ۸۱ طرحی ۱۲ مادهای به پیشنهاد انجمن حمایت از حقوق کودکان به مجلس ارائه شد و با پیگیری کمیسیون بهداشت مجلس تصویب شد که بر اساس آن کودک آزاری از مصادیق جرایم عمومی قرار گرفت و اعلام جرم علیه مرتکبین کودکآزاری ممکن شد. با این حال، به گفته مسئول انجمن حمایت از حقوق کودکان، پدر از شمول این قانون مستثنی شده و در صورت آزار کودک از سوی پدرش، نمیتوان شکایتی علیه او مطرح کرد. در حالی که آمار نشان میدهد بیشتر موارد کودکآزاری در خانواده را پدران انجام میدهند. همچنین طبق قانون مدنی تنبیه کودک اگر برای تربیت وی و به اندازه انجام شود مجاز است. این در حالیست که حدود این «اندازه» مشخص نشده است.
ویکی پدیا
موارد دیگه ای هم هستن که بخاطر اسلامی بودن قوانین ایران نقض میکنن این پیمان نامه رو...
مثل اعدام و محاکمه کودکان زیر 18 سال.....اجباری بودن حجاب برای دخترها تو مدارس......اجباری بودن اموزش های دینی....نبودن امکان برای ازادی عقیده....
________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________
نظر شما در این باره چیه؟
با پیاده کردن قوانین وسنت های 1000 وخرده ای سال قبل تو قرن 21 داریم در حق کودکان لطف میکنیم یا حقوق اولیه یک کودک رو زیر سوال میبریم؟
حقوق کودکان وشرایط زندگی کودکان رو تو کشورهای اسلامی وقوانین اسلام چطور ارزیابی میکنین؟
قوانین اسلامی وفرهنگی که لازم هست برای زندگی کردن در زمان حال تا چه حد همپوشانی یا تضاد دارن؟
در صورت داشتن تضاد چه پیشنهادی میدین؟
قوانین اسلامی رو مبنا قرار بدیم وحقوق بین المللی رو نقض کنیم یا بر عکس؟