به ریدینگا نمیرسم معمولا
بیشتر مبحثای تکنیکی مثل درک متن عربی و آرایه
+ لغات و ت.ا و املا
و دینی !!!!
اینا رو معمولا تو آزمونا خوب میزنم اما چون مبحث به مبحث میخوندم نگرانم توی جامع ها مشکل ساز بشن ( که میشن مطمئنن)
الان چیکار کنم که خیالم راحت بشه از بابتشون؟
نگران نباش اصلن تا کنکور اوکی میشی
دینی رو هر روز بذار دو تا درس بخون یا اگه سرعتت خوبه سه تا حتی . دینی خط ویژه گاج هم کتاب خوبیه البته ن برای درصد بالای دینی اگه درصد 80 90 میخوای همون کتاب رو بخونش باز با ارایه ها رو از هر حا ک نکاتشون میخوندی یا اگه زیاده هم لقمه خوبه هم گاج نکات و ایات هم همون خط ویژه .
تاریخ ادبیات لغت هم هر روز چند صفحه از کتاب کمک درسیتو بخون در حد 20 دقیقه نیم ساعت اینا . میتونی جواب بدی حتما یادت نمیره . 15 مین بذار لغت 15 مین تاریخ ادبیات (:
مشکل ساز نمیش نگران نباش .
روزای نزدیک ب ازمونها هم بذار و مرور کن .
من خودمم تسلطم مثل تو بود اما کنکور اینایی ک میگیو جواب دادم (:
متن زبان هر شب یکی حل کن . کنکورای سال قبل اوکیه اگرم مجموعه همشو میخوای از متن نترسم کتاب خوبیه . متن اسونه حیفه جواب ندی . بعدم ببین چرا نمیرسی کدوم درس وقتتو میگیره ؟ تو عمومی باید یا از این تکنیک قلم چی بری (بلدیش ک !؟ ) یا اگه نمیری برا خودت ی قاعده بذاری کلن . مثلن من خودم اول ادبیات و دینی رو میزدم ادبیات 20 دقیقه دینی 17 دقیقه بعد عربی زبانم 15 دقیقه هر کدوم بعد برمیگشتم سراغ اونایی ک کنارشون تیک زده بودم چون وقت گیر بودن برام یا دلایل دیگه اصن وقت کم نمیاوردم عمومی . حالا هر مبحثیش جدا باید کار کنی نقطه ضعفهاتو نقاط قوتتو پیدا کنی و روشون کار کنی تا سرعتت اوکی شه و درصدت هم بکشی بالا .
متن عربی هم میتونی شبی یکی متن حل کنی . اگه منبع نداری کتاب گاج متن عربی خوبه .
ارایه نشر الگو رو اگه کار نکردی اونو شروع کن هر شب 15 مین تست بزن اگه اونو کار کردی و مسلطی برو سراغ گاج موضوعی تستهای اونو بزن . بعد مثلن از ارایه های اسون تر شروع کن با اونها سعی کن اول رد گزینه کنی مثلن حس امیزی و اینا .
جایی مشکل داشتی باز بپرس

چیزایی ک ب ذهنم رسید ک لازم داری اینا بود