2023/3/13 #2,661 شیما؛ Shimolii ارسالها 292 امتیاز 5,324 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1403 «تو عزیز دل هزار نفر میشوی، اما عزیز دل عزیزت نیستی و این غمانگیز است.» . عباس معروفی
2023/3/13 #2,662 Bk_201 کاربر فوقحرفهای کنکوری 1404 ارسالها 714 امتیاز 9,777 نام مرکز سمپاد دیگه سمپاد نیستم شهر به شما ربطی نداره سال فارغ التحصیلی 1404 خوشبختی به ادعا نیست به تظاهر نیست ، به گفتن نیست خوشبختی یه حسه
2023/3/14 #2,663 Amirhossein_Sa کاربر فعال ارسالها 56 امتیاز 826 نام مرکز سمپاد علامه طباطبایی شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1401 بی قرار توام ودر دل تنگم گله هاست آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی وبین من وتو فاصله هاست آسمان با قفس تنگ چه فرقی دارد بال وقتی قفس پر زدن چلچله هاست بی هر لحضه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری که به روی گسل زلزله هاست باز می پرسمت از مسئله دوری وعشق وسکوت تو جواب همه مسئله هاست "فاضل نظری"
بی قرار توام ودر دل تنگم گله هاست آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی وبین من وتو فاصله هاست آسمان با قفس تنگ چه فرقی دارد بال وقتی قفس پر زدن چلچله هاست بی هر لحضه مرا بیم فرو ریختن است مثل شهری که به روی گسل زلزله هاست باز می پرسمت از مسئله دوری وعشق وسکوت تو جواب همه مسئله هاست "فاضل نظری"
2023/3/14 #2,664 Reyhaneh.h کاربر نیمهفعال فارغالتحصیل ارسالها 5 امتیاز 96 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 1399 تضعیف, جنایت است توجیه, حماقت است و تکمیل رسالت ماست... استاد عین.صاد
2023/3/14 #2,665 Hecate . فارغالتحصیل ارسالها 262 امتیاز 13,848 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1403 رشته دانشگاه بیوتکنولوژی تو همان قهوه تلخ سر صبحی! و من دلبسته به شیرین ترین تلخی دنیا(:
2023/3/14 #2,666 MRΣZA کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 378 امتیاز 4,370 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ابهر سال فارغ التحصیلی 1403 دانشگاه شریف رشته دانشگاه مهندسی برق بیا تا جهان را به بد نسپریم به کوشش همه دست نیکی بریم نباشد همی نیک و بد پایدار همان بِه که نیکی بود یادگار همان گنج و دینار و کاخ بلند نخواهد بُدَن مر تو را سودمند سخن ماند از تو همی یادگار سخن را چنین خوارمایه مدار "فریدون فرخ فرشته نبود ز مُشک و ز عنبر سرشته نبود به داد و دَهِش یافت آن نیکویی تو داد و دَهِش کن فریدون تویی" -حکیم فردوسی
بیا تا جهان را به بد نسپریم به کوشش همه دست نیکی بریم نباشد همی نیک و بد پایدار همان بِه که نیکی بود یادگار همان گنج و دینار و کاخ بلند نخواهد بُدَن مر تو را سودمند سخن ماند از تو همی یادگار سخن را چنین خوارمایه مدار "فریدون فرخ فرشته نبود ز مُشک و ز عنبر سرشته نبود به داد و دَهِش یافت آن نیکویی تو داد و دَهِش کن فریدون تویی" -حکیم فردوسی
2023/3/16 #2,667 فائزه هستم اقامت دائم تورتوگا حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 1,063 امتیاز 19,017 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر * سال فارغ التحصیلی 0000 او رفته بود و من به این باور رسیده بودم که قوانین این کشور به هیچ دردی نمی خورد وقتی مهمان می تواند وقت رفتن خانه را نیز با خودش ببرد...
او رفته بود و من به این باور رسیده بودم که قوانین این کشور به هیچ دردی نمی خورد وقتی مهمان می تواند وقت رفتن خانه را نیز با خودش ببرد...
2023/3/16 #2,668 *100RA* از بچه های بیتوین تو واتر کنکوری 1404 حامی مالی سایت ارسالها 4,001 امتیاز 19,321 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1404 زندگی میگن برای زنده هاس اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدم دل میگه باز فردا رو از نو بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت *هایده*
زندگی میگن برای زنده هاس اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدم دل میگه باز فردا رو از نو بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت *هایده*
2023/3/16 #2,669 banaz کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 368 امتیاز 10,375 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1400 رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر ديوانه و دلبسته اقبال خودت باش، سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش! يک لحظه نخور حسرت آن را که نداری، راضی به همين چند قلم مال خودت باش! دنبال کسی باش که دنبال تو باشد، اين گونه اگر نيست به دنبال خودت باش! پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت، منت نکش از غير و پر و بال خودت باش! صد سال اگر زنده بمانی گذرانی، پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش! اقبال لاهوری
ديوانه و دلبسته اقبال خودت باش، سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش! يک لحظه نخور حسرت آن را که نداری، راضی به همين چند قلم مال خودت باش! دنبال کسی باش که دنبال تو باشد، اين گونه اگر نيست به دنبال خودت باش! پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت، منت نکش از غير و پر و بال خودت باش! صد سال اگر زنده بمانی گذرانی، پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش! اقبال لاهوری
2023/3/16 #2,670 mani.. Dead for testing purpose (alive) فارغالتحصیل ارسالها 165 امتیاز 5,698 نام مرکز سمپاد … شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1402 رشته دانشگاه پزشکی “هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بیباکترم از شیر”
“هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بیباکترم از شیر”
2023/3/16 #2,671 Kiamehr A special genius مدال نقره المپیاد ارسالها 179 امتیاز 4,598 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد ۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1403 مدال المپیاد نقره زمین شناسی من به اندازه ی غم های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم...:)
2023/3/16 #2,672 banaz کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 368 امتیاز 10,375 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1400 رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر -امروز مدام به یاد تو بودم. و این کار چنان جذاب بود؛ که تصمیم گرفته ام فرداهم تمام روز همین کار را بکنم... هرمان دکونینک
-امروز مدام به یاد تو بودم. و این کار چنان جذاب بود؛ که تصمیم گرفته ام فرداهم تمام روز همین کار را بکنم... هرمان دکونینک
2023/3/16 #2,673 شیما؛ Shimolii ارسالها 292 امتیاز 5,324 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1403 من هیچ وقت احساس ناتوانی نمیکنم ، مگر وقتی که دلتنگ تو میشوم
2023/3/17 #2,674 شیما؛ Shimolii ارسالها 292 امتیاز 5,324 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1403 «إنَّك كالبيت، مُجرّد فكرَة العَودة لك دافئة»
2023/3/17 #2,675 mani.. Dead for testing purpose (alive) فارغالتحصیل ارسالها 165 امتیاز 5,698 نام مرکز سمپاد … شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1402 رشته دانشگاه پزشکی “برگرد ای بهار! كه در باغ های شهر جای سرود شادی و بانگ ترانه نیست جز عقده های بسته ی یك رنج دیرپای بر شاخه های خشك درختان جوانه نیست.”
“برگرد ای بهار! كه در باغ های شهر جای سرود شادی و بانگ ترانه نیست جز عقده های بسته ی یك رنج دیرپای بر شاخه های خشك درختان جوانه نیست.”
2023/3/17 #2,676 Aynazi کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 488 امتیاز 7,720 نام مرکز سمپاد _ شهر - سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه پلیمر تو با پیشانی پاک نجیب خویش که از ان سوی گندم زار طلوع با شکوهش خوشتر از صد تاج خورشید است تو با آن گونه های سوخته از آفتاب دشت تو با آن چهره افروخته از آتش غیرت که در چشمان من والاتر از صد جام جمشید است تو با چشمان غمباری که روزی چشمه جوشان شادی بود و اینک حسرت و افسوس ،بر آن سایه افکنده ست خواهی رفت و اشک من تو را بدرود خواهد گفت! -فریدون مشیری
تو با پیشانی پاک نجیب خویش که از ان سوی گندم زار طلوع با شکوهش خوشتر از صد تاج خورشید است تو با آن گونه های سوخته از آفتاب دشت تو با آن چهره افروخته از آتش غیرت که در چشمان من والاتر از صد جام جمشید است تو با چشمان غمباری که روزی چشمه جوشان شادی بود و اینک حسرت و افسوس ،بر آن سایه افکنده ست خواهی رفت و اشک من تو را بدرود خواهد گفت! -فریدون مشیری
2023/3/17 #2,677 فائزه هستم اقامت دائم تورتوگا حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 1,063 امتیاز 19,017 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر * سال فارغ التحصیلی 0000 چیزی بگو که فراتر از حرف باشد که درون مرا لمس کند چیزی بگو مثلا این که:«در کنارِتو ام»
2023/3/18 #2,678 matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,373 امتیاز 10,534 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست با دست بلورین تو پنجه نتوان کرد رفتیم دعا گفته و دشنام شنیده ... #سحرگاه
2023/3/18 #2,679 *100RA* از بچه های بیتوین تو واتر کنکوری 1404 حامی مالی سایت ارسالها 4,001 امتیاز 19,321 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 1404 خواهم که بر مویت مویت مویت هردم زنم شانه هردم زنم شانه ترسم پریشان کند بسی حال هر کسی چشم نرگست مستانه مستانه
خواهم که بر مویت مویت مویت هردم زنم شانه هردم زنم شانه ترسم پریشان کند بسی حال هر کسی چشم نرگست مستانه مستانه
2023/3/18 #2,680 banaz کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 368 امتیاز 10,375 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1400 رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر محبوب من! شما که آدم ماندن نبودید پس چرا این همه خاطره ی خوب و شیرین؛ در باغچه دل ما کاشتید...؟