کارگاه نویسندگی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ali- mo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

در کارگاه نویسندگی به کدام مورد بپردازیم؟

• رای‌دهندگان
    56
من خودم ب شخصه از اینکه فهمیدم چنین تاپیکی وجود داره خوشحالم و همین جا اعلام حیات میکنم :D
و اینکه من ی پیشنهادی دارم.الان @Mr.Nik چالش هایی ک گذاشتین خیلی خوبن اما یه موضوع ثابت هم کنارش بذاریم خوبه(الان یه سری ویژگی برای متن مشخصه شده .منظورم از موضوع ثابت اینه ک یه موضوع بگین تا همه در موردش یه بند بنویسن.شرایط و ویژگی نداشته باشه)

من بلد نیستم بنویسم ولی دوس دارم خیلی
حمایت شاخ دو عالم رو دارید
بگید چی کارا باید بکنیم

×خب حالا که همه به خاطر دیسلایکای من اومدین اینجا حداقل کمی تکون تکون بخورین. وگرنه دیسلایکارو پاک نمی‌کنم.:oops::(
من ی لحظه ترسیدم ک نکنه چیز بدی گفته باشم:|بابا من ک خودم رفتم تو بانگ مدیر پیام گذاشتم چرا ب من دیس میدی:|
ولی در کل تکنیک باحالی بود:Dامتحانای ما دانش اموزا تموم شد ایشالا واس دانشجو ها هم تموم شده باشه;;)یا در شرف تموم شدن باشه:-"
سمندون هم ک حمایتمون کرد:D(حس کسایی رو دارم ک سردسته شون قلدر محل هست نمیشه بهشون چیزی گفت:)))باز ما میایم اعلام حضور مجدد میکنیم;;)
#اعلام حضور

×خب حالا که همه به خاطر دیسلایکای من اومدین اینجا حداقل کمی تکون تکون بخورین. وگرنه دیسلایکارو پاک نمی‌کنم.:oops:
ایده قشنگی بود:)):))اداستانت رو هم خوندم خیلی خیلی خشن بود@-)و اینکه جا برای پیچ و تاب دادن
زیاد داشت ولی مثل اینکه هول بودی واسه تموم کردنش بعضی جاهاش کلماتی بودن که به متن جدی
نمیخورد یا اشتباه بودکه احتمالا حاصل همون عجله بوده(اینو چون گفتی نقد کنین گفتم)
روی اون بند اول رمان فکر کردم ولی روی کاغذ نیومد ایشالله تا هفته دیگه میذارمش

آخرین ویرایش:
منم در تاریخ ۲ تیر فارغ میشم و اعلام آمادگیم برای اون موقع هست
تازه کنکوریا هم چند روز بعدش فارغ میشن و بستر اماده س براشون

منم با ایده فمنیسم که رمان درباره ش بنویسیم موافقم...فقط اینکه فقط بگید چی کار کنیم؟

خب خب خب
حالا که یه تعداد خوبی از دوستان اعلام آمادگی کردن و با توجه به این که بعضی از علاقه مندان کنکوری هستند
تا 9 تیر فرصت دارید موضوع پیشنهاد بدید
بعد از اون هر هفته یک موضوع رو بهش می پردازیم ...

پ.ن: در صورتی که مایل و پای کار هستید؛
قبل از 8 تیر هم دوره داشته باشیم
همین جا اعلام کنید ...

خب این هم از موضوعات هفته دوم:
  • فرض کنید اسیر داعش شده اید. به شما دستور می دهند که قبر خود را بکنید ...
  • پارگراف های ابتدایی یک رمان
پ.ن: متن های خود را به من در پ.خ یا تلگرام یا بله بفرستید. (@shnava7)

آخرین ویرایش:
منم هستم

خب این هم از موضوعات هفته دوم:
  • فرض کنید اسیر داعش شده اید. به شما دستور می دهند که قبر خود را بکنید ...
  • پارگراف های ابتدایی یک رمان
پ.ن: متن های خود را به من در پ.خ یا تلگرام یا بله بفرستید. (@shnava7)
فرستادم تو پ.خ

منتفی شد؟
ایده‌ی خوبی بود ها

منم در بدو ورود اعلام امادگی میکنم
@shnava بیا و یه دستی به اینجا بکش که شروع کنیم اقا

بنده نیز با پررویی تمام اعلام حضور میکنم :-"

منم هستم

Back
بالا