- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی۱
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
ای مست شب رو کیستی ؟ آیا مه من نیستی؟درس ادیب اگر بود زمزمه ی محبتی .... جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را
گرنیستی پس کیستی ای همدم شب های من
ای مست شب رو کیستی ؟ آیا مه من نیستی؟درس ادیب اگر بود زمزمه ی محبتی .... جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را
همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست .... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشتیک جرعه می کهن ز ملکی نو به
وز هر چه نه می طریق بیرون شو به
اگه اشتباه بود بگید
همه کس طالب یارند چه هشیار چه مست .... همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را ..... من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو راتا ببینم دشتها را در غبار ماه
تا بشویم تن به آب چشمه های نور
در مه رنگین صبح گرم تابستان
در کنم دامان ز سوسن های صحرایی
اگر باور نداری سوی من آی
بوین دردی که درمانش نمی بو
باباطاهر
یک جهان بر هم زدم وز جمله بگزیدم تو را ..... من چه می کردم به عالم گر نمی دیدم تو را
هر کجا شاخه گلي همرنگ خون رويد ز خاکاگر دوران به نامردان بمونه
نشینم تا دگر دوران برگرده
بابا طاهر
هیچ قفلی را نیست در بازار امکان بی کلید ... بستگی ها را گشایش از در یزدان طلباگر دوران به نامردان بمونه
نشینم تا دگر دوران برگرده
بابا طاهر
سخن خوبست کاول،خاطر کس را نرنجاند ... که بعد از گفتگو،سودی ندارد لب گزیدن هاهر کجا شاخه گلي همرنگ خون رويد ز خاک
کشته ي عشقي است مدفون، از مزار ما مپرس
آخر چه شد که اين همه نامهربان شدي ..... چيزي که خوش نداشتم اي دوست، آن شديسخن خوبست کاول،خاطر کس را نرنجاند ... که بعد از گفتگو،سودی ندارد لب گزیدن ها
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند ......... واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادندیکی درد و یکی درمون پسندد
یکی وصل و یکی هجرون پسندد
دلا خوبون دل خونین پسندند
دلا خون شو که خوبون این پسندند
دو چشمم درد چشمانت بچیناددلا خوبون دل خونین پسندند
دلا خون شو که خوبون این پسندند
هر شب از کویت مرا سر مست و شیدا میکشنددلم از عشق خوبان گیج و ویجه
مژه بر هم زنم خوناوه ریجه
وصف تو کار واژه های لال من نیست .... این شعر های عاشقانه مال من نیستای در دل من میل و تمنا همه تو
وندر سر من مایه سودا همه تو
هر چند به روزگار در می نگرم
امروز همه تویی و فردا همه تو♡_♡
مولانا
تکبیررررر![]()
تا شنیدم قصه هایی از دیار کوی دوستوصف تو کار واژه های لال من نیست .... این شعر های عاشقانه مال من نیست
تکبیر دوم با صدای بلند تر![]()
تا شنیدم قصه هایی از دیار کوی دوست
بی محابا پرکشیدم در لقای روی دوست