nabla
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ایلام
- سال فارغ التحصیلی
- 97
ی
راستش دلیلاتون اصلا قانع کننده نیست اون هم دربرابر کسی که اطلاعات زیادی نداره!!! مطمعن باشید جلوی کسی که اطلاعاتش زیاده کم خواهید اورد همون طور که من جلوی شما کم نمیارم
هر حرفی با توجه به اینکه اون آدم چقد از ذهنشو باز گذاشته که نظرات جدید رو هم واردش کنه برای پذیرفتن هم نه حتی، برای سبک سنگین کردن که اصن ببینه چطوره؟ میتونه قانع کننده باشه یا نباشه. فارغ از این که نظر شما چیه یا نظر من چیه اونجاییش درد داره که یه آدم سیزده چهارده ساله تو سنی که با کلی تفکرات و چیزای جدید آشنا میشه و باید با ذهن باز به استقبال طرز تفکرای مختلف بره( نه برای پذیرش اصن، فقط در حدی که روش فکر کنه.نهایتا اگه عقل خودش ردش کرد نمیپذیرتش دیگه)،چشا و گوشاشو بسته هیچی نبینه و نشنوه اما حرف میزنه و به طور کاملا تعصبی از یه چیزی که به نظر خودش درسته میاد دفاع کنه و قاطع و با افتخار میگه من جلوت کم نمیارم!. مسابقه ای رقابتی چیزیه مگه که جلوم کم نیاری؟! هر کی داره نظر خودشو میگه دیگه.هیچی، هییییییییچی تو این دنیا سیاه یا سفید مطلق نیس. همه چی خاکستریه. حالا خاکستری یواش یا خاکستری پررنگ و درجات مختلف. من نمیخوام حرفمو به کرسی بشونم و نظرم مال خودمه فقط گفتمش و حتی نظرات مخالف رو میخونم که شاید چیز تازه ای پیدا کنم ولی خب ظاهرا شما میخوای همون چیزی که تو ذهنته رو به هر ضرب و زوری هست پیاده کنی.شرایط عوض میشه. آدم سنش میره بالاتر و باتجربه تر میشه و طرز فکر همین آدمی هم عوض میشه. انقد با قاطعیت و تعصبی دفاع کردن از مسئله های خاکستری ای که اعتمادی بهشون نیست... ولش کن :) این آخرین کامنت من تو این تاپیکه. حرف حرف میاره و هیچ کی قانع نمیشه و قرار به قانع شدن هم نیست. قرار به تفکره. فک نکنم بد باشه یخورده بیشتر فکر کنیم...
آخرین ویرایش: