• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کار کردن بانوان خارج از منزل؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع wdr
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا موافقید خانومتون خارج از خونه کار کنه؟

• بله، میتونه فول تایم کار کنه

رای‌ها: 77 60.6%
  • بله، اما پارت تایم کار کنه

رای‌ها: 33 26.0%
  • بله، 3 روز در هفته پارت تایم

رای‌ها: 5 3.9%
  • بله، ولی توی خونه کار کنه، مثلا بره پروژه یا ترجمه یا کارهایی که میشه تو منزل انجام داد رو بگیره

رای‌ها: 5 3.9%
  • نه، بهتره بشینه خونه و به شوهر و بچه هاش برسه

رای‌ها: 7 5.5%

• رای‌دهندگان
    127
به خانمی که ازدواج کرده (؟)
دفاع باید با متانت باشه
مثلا اگه این جوری تو دادگاه صحبت کنین دیگه ... :|
دادگاه!
وات فاز
هنوز کار ب دفاع نکشیده:)
همچین متانتی رو من نمیخوام
باشه برا دختر خانومای نجیب:)

من نه تنها موافق کار کردن خانوما نیستم
بله موافق اینم که مردا هم نباید کار کنن :D
#زنده_باد_تنبلی_
رفع اسپم : به همه خانوما پیشنهاد میدم کار کنن
اونم به صورت فول تایم یه کار خوب که درآمد عالی داشته باشه
مگه خودمون مادر شاغل داشتیم
چجوری بزرگ شدیم ،بچه هامون هم همون جوری بزرگ میشن .

به فردش بستگی داره ://///////////// (بار چندمه که تکرار شده؟)
نظرمو گفتم خب!
مهم نیست چند بار تکرار شده !!!
ولی جدا من به خانوما پیشنهاد میدم حتما کارکنن
اونم با درآمد خوب !
دلیلشم اینه تو فامیل یکی رو داشتیم مرده توی اتوبان تصادف کرد فوت شد
الان خودش مونده و دوتا بچه هاش
و بعد از این که ازدواج کرده بوده
شغلش رو که دولتی بوده رها کرده !
اصلا اومدیم طرف (دخترا)
موقعیت ازدواج براش پیش نیومد
حتما از همین سن کم که ماها باشیم
باید تکرار میکنم باید به فکر یه شغل خوب و با درآمد خوب باشه
یه موضوعی هم هست اونم اینه که
در این مورد توی فضای مجازی به نظرم بحث نشه بهتره !
نه به خاطر این که ممکنه دعوا پیش بیاد نه
بخاطر این که افراد توی شهرستان ها کوچیک (منظور شهرستان های اطراف مراکز استانهاست )
زناشون اکثرا کار نمیکنن (یا برن سرکار اوجش معلمیه که اونم 12ونیم یا نهایتا 2 خونن)
این افراد چون مادر،خواهر، خاله،عمه رو شاغل ندین
براشون سخته تصورش
از طرفی هم توی شهرهای کوچک خرج زندگی کمتره
خونه ارزونتره ، مردم خیلی تجملاتی زندگی نمیکنن
در نتیجه حقوق پدر براشون کفاف میده
یا مثلا اونایی که مادراشون شاغل بودن دیدن زمانی که پدر زودتر اومده خونه شروع کرده غذا درست کردن و جمع و جور کردن خونه و نظافت اگر خونه نیاز داشته باشه
یا حتی بچه ها خودشون به پدر مادر کمک زیادی میکنن
اما این افراد این تعامل ها رو از نزدیک ندیدن
و فکر میکنن مادر همیشه باید براشون غذا درست کنه و....
به خاطر همین هم جبهه میگیرن
در حالی که از یه خانواده به خانواده دیگه فرق داره

منم نگفتم کار نکنن :///
ولی تنها دغدغه به نظرم همون بچه داریه (که طبیعتا بعد ازدواج اتفاق میفته :|)
اگر جایی دولتی کار کنن تا 6 ماه مرخصی زایمان دارن خانوما
بعد مگه تایم اداری چقدره از6 صبح تا 12 شب که نیس
یه صبحه دیگه : پرستار کودک _ بعضی ها هم میذارن پیش مادر خودشون یا مادرشوهر_ و....
اداری هم نباشه که خب تا 3_4سالگی بچه کمتر کار میکنه بعد از اون میره مهدکودک و بعدش مدرسه دوباره به روال سابق برمیگرده
میدونی مادر بچه شو دوست داره خواه ناخواه
بهش وابستگی داره
خانوما تو 9 ماه بارداری کلی اذیت میشن
بعدش هم به دنیا آوردنش
بعد اون کلی شب نخوابی چون تا کوچیکه شب ها
به فاصله کم بچه بلند میشه شیر میخواد
یعنی تا دو سالگی طرف نمیتونه یه خواب راحت داشته باشه
بعدش بیوفت دنبالش غذا بهش بده
مریض بشه و تب کنه تا صبح بالا سرش بمون
و....
مطمئن باشین خودش مراقبش هست
و بهش وابستگی عاطفی زیادی داره
و از همه کس هم بیشتر دوستش داره چون کلی براش زحمت کشیده
مفتی اسم بچه نیومده تو شناسنامه اش
از کارش هم متوقتا برای بچه اش میزنه
اگر کار هم میکنه مثل پدر برای آرامش بیشتر
خانواده اس
برای همین پدر و بچه ها هم باید برای آرامشش تلاش کنن و اگر حتی خونه دار توی کارهای خونه کمکش کنن و باهاش همراه باشن و...
پ.ن: یه دقیقه دلم خواست برم دست مادرمو ببوسم
بنده خدا ها چقدر زحمت مارو کشیدن
پ.ن: بله متوجه شدم شما مخالف کار کردن نیستید .

منم نگفتم کار نکنن :///
ولی تنها دغدغه به نظرم همون بچه داریه (که طبیعتا بعد ازدواج اتفاق میفته :|)
چرا به این مسئله فکر نمیکنید که زن شاید واقعا با کار کردن خوشحال باشه و تاثیر زیادی روی روحیه ش داشته باشه؟ به نظر شما زنی که خوشحاله و اعتماد به نفس داره (حتی اگر خسته باشه یا وقتش کمتر باشه) میتونه مادر بهتری باشه یا زنی که از تو خونه موندن و کار نکردنش ناراحت و حتی شاید افسرده هست؟ قطعا یه آدم خوشحال خیلی مادر بهتریه تا یه آدم ناراحت و سرخورده!
خوشحال بودن هم برای هرکسی شرایطش فرق داره، ممکنه یکی با کار کردن خوشحال و شاد باشه و یکی با توی خونه موندن و وقف خانواده شدن که صد البته وظیفه ش نیست و صرفا نشونه ی مهربونی و محبت بی اندازه اش هست.
که نهایتا این تصمیم به عهده ی خودِ شخص هست نه همسر و فرزندش، همسر و فرزند فقط میتونن مشاورش باشن ولی حق انتخاب با خودشه.
به هرحال اگر با همه ی اینها شما هنوزم فکر میکنید زنی که کار میکنه نمیتونه مادر خوبی باشه و برای فرزندش خلاء ایجاد میشه، میتونید با کسی ازدواج کنید که نظرش مثل شما باشه و بعد ها هم اجازه ندید کار کنه. صلاح مملکت خویش خسروان دانند (:

یه رفیق داشتم ننه اش فول تایم کار میکرد ،معتاد شد ،شبا هم تو کارتون میخوابید
البته چنسالیه ک مرده
------------------
تاپیک مشکل داره-_-
زن و مرد وظیفشون مشخصه
شما چیکاره ای تو کار خدا دخالت کنید؟
زن وظیفه ش بچه آوردن و محبت ب شوهره
مرد هم وظیفشه عصرا بره شکار، خرگوشی چیزی شکار کنه بده زنو بچه بخوره ،با چوب و سنگ و برگ درخت خونه بسازه ک وقتی بارون میاد زن و بچه اش خیس نشه

آقا بیخیال چقد بحث داره بالا میگیره باز بین بعضیا :/ آثار قرنطینه کاملا مشهوده :))
به جهت رفع اسپم منم موافقم ( اگه یک درصد خواستم یکیو بدبخت کنم و تو زندگیم شریکش کنم البته ) که همسرم بره کار کنه، اینکه مامانم شاغل بود سختیای زیادی واسش داشت و هنوزم داره ولی چون تواناییشو داره و اینو ثابت کرده تو چشم من خیلی مورد احترام و قهرمان طوره، خوشحال میشم قطعا اگه همسرمم توانایی مدیریت مسائل خونه و کار رو باهم به بهترین شکل داشته باشه ( اگه دیگه خیلی زد به سرم و بچه دارم شدیم ) خوشحال تر میشم که یه الگوی مناسب داشته باشن بچه ها، از خودم که چیزی در نمیاد واسشون :)) لکن بهتر اینه که بانو خودش خرد کافی داشته باشه و درست قضاوت کنه راجع به اینکه آیا میتونه سختی‌شو تحمل کنه یا خیر، من که نمیتونم بهش بگم کار نکن! احتمالا خوشم نمیاد یکی کنارم خیلی بهش فشار زیاد وارد شه ولو اینکه چیزی نگه و خم به ابرو نیاره... و خب اگه تونست دمش گرم واقعا !

اگه مشکل فقط افسردگی باشه که میشه با چیزای دیگه رفعش کرد... شما خستگی کارو در نظر نمیگیری؟ :|
کار مشکلی نداره تا وقتی که به بچه داری آسیب بزنه که تازه اون موقع هم باید دو نفر به توافق برسن
پ ن : اصلا به من چه :|
الان باید @جوجه میومد یه توضیح مفصلی میداد
واقعا چقدر ساده به افسردگی و مشکلات روحی نگاه میکنید.
نبود اعتماد به نفس و رضایت درونی میتونه آدما رو رسما نابود کنه هرچند که در ظاهرشون هویدا نباشه.
یه مادر که از لحاظ روحی در سلامته هرقدر هم خسته باشه اونقدر عشق و محبت تو وجودش هست که میتونه به راحتی فرزندش رو سیراب کنه.
انتظار داشتم حداقل خوشحالی مادر هم به اندازه ی بچه داری در نظرتون بعنوان یکی که تو این زمانه زندگی میکنه و جوانه مهم باشه:///

اومدم بنویسم این سوال مثل اینه که بگی "زن اجازه داره نفس بکشه؟" و جواب بدی،اگه قول بده استفاده ی مفید بکنه و وجودشو وقف خانواده ش بکنه،باشه،اشکال نداره.
اما لزومی هست برای گفت و گو،برای تبادل نظر،برای بازنگری به خیلی از اصل هامون. من این رو تماما حق و وظیفه ی خودم میدونم کار کنم،درآمد داشته باشم و مسئولیت ها تقسیم بشه،اما میتونم بیام اینجا دلایلم رو بگم،اصلا شاید دلایل بهتری پیدا کردم،هوم؟
یا مثلا فرض کنین اینجا مردی باشه که به واسطه ی پدرش دوست داشتن رو با کنترلگری شناخته. چنین پسری سخته براش استقلال مالی همسرش رو بپذیره. سخته همسرش بهش نیاز نداشته باشه و ازش اطاعت نکنه. بعد میاد و دلیل میتراشه پس بچه هام چی؟ پس لطافت زن چی و همه ی این تبلیغ هایی که توی تلویزیون می کنن که زن بشینه خونه.
طرز فکر من اینه چه ازدواج بکنیم یا نه،وقتی باهم زندگی می کنیم و "زندگی مشترک" داریم،مسائل مالی به من چه نداریم،کارهای داخل خونه به من چه نداریم. آشپزی به من مربوط نیست نداریم. داریم زندگی می کنیم،باید به بهترین شکل وظایف رو تقسیم کنیم،کنار هم باشیم تا زندگی تو ایده آل ترین شکلش باشه.
و بچه ها،زنی رو فرض کنید یه شوهر داره که هر روز زندگیش بهش از همه ی جهت ها تجاوز میشه اما نمی تونه خودش رو از این ورطه بیرون بکشه؟ چرا؟ چون پول نداره،چون سر پناه نداره،چون سواد نداره،چون مهارتی نداره که بخواد کار کنه. خود من چند مورد دیدم که اون خانوم انقدر کتک خورد که کارش به بیمارستان کشید ولی چون از لحاظ مالی ساپورتی نداشت موند تو همون نکبتی که بود.
اینکه نمیشه نسخه پیچید واسه همه درست،اینکه سبک زندگی هرکس متفاوته درست. اما به همون اندازه ای که باسواد بودن ضروریه،مهارت داشتن و شغل دست و پا کردن هم ضروریه. حالا اگر زن و مرد به این توافق رسیدن که یکی شون بمونه خونه،که تصمیم شخصی خودشونه...

اولا از همه این نوع سوال پرسیدن کاملا اشتباهه.
موافقید توی جمله حکم و حس اجازه دادن رو داره ، در حالی که این حق هر زن و ادمی هست و برای حق نیاز به اجازه کسی نیست.(هر چند که از کنار هم گذاشتن کلمات موافقید و خانمتون مشخصه که نظر خانم گویا مهم نیست و قرار بقیه تصمیم بگیرن)

و در صورتی که قرار بر بحث و گفت و گو هست سوال نظرسنجی رو درست بنویسید ‌اول از همه
،که بشه گفت و گویی پیرامون مزایا و معایب کار کردن صورت بگیره و تجربه ها رد و بدل شه نه این که برای یه حق طبیعی و بدیهی هر کس بحث کنیم.

Back
بالا